Om du letar efter den senaste generationen PlayStation-konsoler behöver du inte leta längre! Hos Fcomputer har vi ett större utbud av PlayStation 5-modeller. Du kan hitta PlayStation 5 Digital Edition och PlayStation 5 Blu-ray-diskenhetsversionen. Här kan du även hitta dem i olika versioner, där vissa är vanliga PlayStation 5 som du känner dem, och andra är Limited Edition-versioner. Du hittar bland annat PlayStation 5 God of War-utgåvan just här. Som alltid vet du vad du får från Sony när det kommer till deras PlayStation-konsoler, de har alla bra hårdvara och hög kvalitet, och de är fantastiska att titta på. Så titta äntligen igenom vårt utbud och köp en PlayStation 5 hos Fcomputer.

Resultat: 2
Resultat: 2


loader

PlayStation 5 - en spelvärld av upplevelser

Med PlayStation 5 har Sony verkligen lyckats ta spelandet till nästa nivå, där du har en kraftfull spelkonsol som inte bara har en särskilt vacker design, utan även kraftfull hårdvara och grafik, och några riktigt fantastiska DualSense-kontroller där du kan spela en lång stund ute på natten - utan problem! Sony har lyckats skapa en community för spelaren som älskar konsoler, där de har samlat alla bra saker inuti PS5, både när det kommer till innehåll, utseende och hårdvara.

Med smarta PlayStation 5 får du nu hubbar för dina PS5-spel, där allt som har med ditt spel att göra finns samlat på ett ställe. Här får du ett nav som ständigt uppdateras och som utvecklas med gamercommunityt – så inte bara är allt relevant för spelet som visas här, som nytt spelinnehåll, utan du kan även hitta community-sändningar bland annat. Det är därför en fantastisk maskin för dig som även värderar gamercommunityt högt när du spelar med andra eller spelar dina favoritspel.

Om community är vad du är ute efter, då kommer du vara glad att veta att crossplay också är möjligt på din PS5, där du kan spela med andra på andra konsoler eller datorer om du spelar ett spel som är kompatibelt med crossplay. Utöver detta är det även möjligt att chatta med andra spelare om de bara har en PlayStation 4 att spela på. Så även om du har en andra generationens PlayStation kan du fortfarande chatta med varandra över generationer – vilket såklart fortfarande är möjligt via PlayStation-appen på din mobiltelefon.

Allt som allt är en PlayStation 5 ett exceptionellt köp och verkligen värt alla pengar om du vill ha en komplett spelupplevelse. Det är en perfekt konsol för dig som föredrar att spela på konsoler, särskilt PlayStation-konsoler, och den har även fantastisk hårdvara.

PlayStation 5 Standard vs PlayStation Digital Edition

Med nya PlayStation 5 har Sony skapat en fantastisk spelkonsol som verkligen tar ditt spelande till nästa nivå, där den med sin nya design och nya kontroller har revolutionerat spelandet som vi känner det. Med den nya PlayStation-konsolen har du även möjlighet att välja mellan två olika modeller av en PlayStation 5.

PlayStation 5 kommer i två olika modeller, så du har möjlighet att välja den som passar bäst för ditt spel. Du kan välja den klassiska modellen, som kallas standardutgåvan, som ger dig en PlayStation 5 med en Ultra HD Blu-ray-diskenhet så att du kan spela både fysiska och digitala PS5-spel. Den andra modellen är PlayStation 5 Digital Edition, som kommer utan skivenhet och du kan därför bara spela digitala PS4- och PS5-spel på den – men båda PlayStation 5-modellerna har samma spelupplevelse och ger dig samma kraft, men utseendet kan ändras något.

Du har alltså möjlighet att välja mellan en PlayStation 5 med eller utan skivenhet, beroende på vilken spelupplevelse du föredrar, men oavsett vilken du väljer kan du alltid räkna med en extraordinär spelupplevelse.

Alla typer av möjligheter med PlayStation 5-tillbehör

Utforska PlayStation 5-universumet med tillhörande tillbehör som verkligen gör din PS5-upplevelse ännu mer fantastisk. När du spelar kan du använda den nya innovativa och trådlösa PlayStation 5 DualSense-kontrollern , som ger dig en ännu mer komplett spelupplevelse. Sony DualSense-kontrollern har fantastisk haptisk feedback, dynamiska och adaptiva triggers och en inbyggd mikrofon, allt insvept i en ganska ikonisk design.

Om du redan är bekant med den tidigare PlayStation-kontrollern, DUALSHOCK, så kan du säkert känna igen många av de välkända funktionerna som upprepas i DualSense-kontrollern. Du har det smarta inbyggda batteriet som denna gång kan laddas enkelt och snabbt med USB Type-C, du har de integrerade högtalarna som ger ditt spelande en kant med Hi-Fi-ljudeffekter, och äntligen har du den klassiska rörelsesensorn . Här rör sig PS5-kontrollern som sin föregångare när något spännande händer i spelet, när det stöds.

Du kan hitta en PS5-kontroller i valfri färg och utseende, så du kan vara säker på att hitta en kontroller som passar ditt estetiska sinne – och du kan även matcha den med din PlayStation 5 om du investerar i ett matchande PS5-konsolfodral.

Till din PS5-kontroller kan du även hitta de smarta Sony DualSense Charging Stations (laddstationer) där du kan ladda upp till två av dina PS5-kontroller samtidigt. På så sätt har du en smart laddningsmetod då du inte behöver koppla den till din PlayStation 5 för att ladda den och samtidigt ser den också estetiskt tilltalande ut.

Självklart kan du även köpa fler PS5-spel och PS4-spel här på Fcomputer, som du kan använda tillsammans med din PlayStation 5! Vi har ett stort utbud av olika spel inom flera olika genrer som RPG, action, casual och mycket, mycket mer! Så titta äntligen igenom vårt stora utbud av PlayStation-spel.

Vanliga frågor om PlayStation 5

Om du har frågor om konsolen Sony PlayStation 5, kanske du hittar svaret nedan, så titta äntligen igenom våra vanliga frågor om PlayStation 5.

Kan du spela PlayStation 4-spel på en PlayStation 5?

PlayStation 5 är bakåtkompatibel med de flesta PlayStation 4-spel, vilket innebär att du kan fortsätta spela många av de spel du känner från din PlayStation 4.

Kan du uppgradera ditt PS4-spel till PlayStation 5-versionen av spelet?

Det är möjligt att uppgradera vissa PlayStation 4-spel till en digital PS5-version om dessa spel är kvalificerade. Du kan kontrollera vilka spel det handlar om på PlayStations egen webbplats och vilka alternativ som finns tillgängliga för det.

Är det möjligt att spela VR-spel på en PlayStation 5?

Om du använder en VR-adapter kan du spela Virtual Reality-spel på din PS5, precis som det var möjligt på en PS4.

Vilken PlayStation 5 ska jag välja?

Du kan välja mellan PlayStation 5 Standard och PlayStation 5 Digital Edition, där skillnaden är att den ena har en Ultra HD Blu-ray-diskenhet och den andra fungerar 100 % digitalt. Därför bör du välja det som är mest vettigt för dig i förhållande till om du föredrar att köpa PS5-spel fysiskt eller digitalt.

Har du frågor om ditt köp av en PlayStation-konsol eller tillbehör?

Om du har frågor om köp av en PlayStation-konsol, oavsett om det är PlayStation 4 eller PlayStation 5, eller kanske tillbehör till din PlayStation, ska du vara mer än välkommen att kontakta Fcomputer Computers kundsupport. Vår duktiga kundsupport står redo att guida dig med ditt köp, oavsett om det handlar om att välja PlayStation 5, vilken PlayStation-kontroller som är den mest optimala eller vilka spel som är coolast. Du kan vara säker på att få rätt vägledning av oss.

Om du letar efter när PlayStation 5 kommer ut i butiken igen, håll ett öga på vårt utbud! Vi gör vårt bästa för att ha ett stort urval av PlayStation-produkter.