Om du vill ha en ny konsol som kan spela även de senaste speltitlarna, då har du kommit till rätt plats. Här hittar du vårt urval av Microsofts populära konsol, Xbox One. Med en Xbox One får du design, hårdvara och funktioner i toppklass och vi kan erbjuda flera olika modeller här på Fcomputer. Microsofts Xbox One går även att få tag på till ett väldigt bra pris, så vill du få tag i en riktigt modern spelkonsol går du inte fel med vårt utbud. Ta en titt på hela sortimentet nedan och hitta din nästa konsol.

Resultat: 3
Resultat: 3


loader

Tillbehör till Xbox One FAQ

Vilka tillbehör kan jag använda till min Xbox One?

Du kan använda en mängd olika tillbehör till din Xbox One, inklusive extra kontroller, laddningsstationer, trådlösa hörlurar och headset, tangentbord och mus, spel- och filmutrustning, och mycket mer. Kom ihåg att inte alla tillbehör är officiellt licensierade av Microsoft.

Kan jag använda Xbox 360-tillbehör på Xbox One?

Nej, du kan inte använda Xbox 360-tillbehör på en Xbox One. De två konsolerna använder olika standarder och system. Det finns dock vissa undantag, såsom vissa headset och racingkontroller som är kompatibla med båda konsolerna.

Hur installerar jag nya tillbehör på min Xbox One?

Installationen av tillbehör på din Xbox One kan variera beroende på vilket tillbehör du använder. Vanligtvis behöver du bara ansluta tillbehöret till en USB-port eller följa anvisningarna i användarhandboken. Kontrollera alltid kompatibiliteten och säkerställ att du har uppdaterat din konsol med de senaste programvaruuppdateringarna.

Hur rengör jag mina Xbox One-tillbehör?

Det är viktigt att rengöra dina Xbox One-tillbehör regelbundet för att undvika ackumulering av smuts och damm. Du kan använda en lätt fuktad trasa för att rengöra ytan av kontrollerna och spelutrustningen. För hårdare smuts kan du använda en mild rengöringsmedel. Se till att undvika allt som kan repa ytan av dina tillbehör.

Kan jag återlämna oanvända Xbox One-tillbehör?

Ja, de flesta återförsäljare erbjuder en returpolicy för oanvända Xbox One-tillbehör. Kontrollera alltid returpolicyn innan du köper tillbehöret och se till att spara kvittot och all originalförpackning för en smidig returprocess.

Tillbehör till Xbox One: Förstärk din spelupplevelse

Xbox One är inte bara en spelkonsol - den är också en mångsidig underhållningsenhet. Men med rätt tillbehör kan du förvandla din Xbox One till ett kraftfullt spelmaskin som ger dig en verkligt engagerande spelupplevelse.

Extra Kontroll!

Inget slår känslan av att spela med en riktigt bra spelkontroll - och med Xbox One kan du ansluta upp till åtta trådlösa kontroller samtidigt. Det betyder att du kan spela många av dina favoritspel med hela familjen eller vännerna utan att störas av sladdar och kabeltrassel.

Bättre Ljud!

Fånga varje explosion, varje precis sikte och varje utsökt ljudspår med en uppsättning högkvalitativa hörlurar eller headset designade speciellt för Xbox One. Genom att ansluta en trådlös headset kan du också få privat spelupplevelse och samtidigt höra ljudet från spelet utan att störa omgivningen.

Komplettera med tillbehör för Specific Game Genres

Det finns massor av tillbehör tillgängliga speciellt tillverkad för att göra dina favoritspelupplevelser ännu bättre. Prova en racingbur eller en simuleringsstol för racingspel, en Arcade Fightstick för sid-scrollande fighters, eller en PlayStation VR-headset för spännande VR-upplevelse.

Gör dina Xbox One-upplevelser Komplett med Tillbehör

Varför begränsa din Xbox One-upplevelse till en enkel konsol? Med rätt tillbehör kan du förvandla din gaminghobby till en hel upplevelse. Vad det än är som ger dig nöje - stora onlinespel, actionfyllda FPS-spel eller episka RPGs - har Xbox One en uppsättning fördelaktiga tillbehör som kan ta din upplevelse till nästa nivå.