Om du skulle vilja göra din gamer-dator smartare och snyggare att titta på bör du titta närmare på vårt utbud på denna sida. Vi kan erbjuda ett brett urval av casemodding-produkter som ger din PC ett personligt och unikt utseende. Vi förhandlar från ett brett utbud av marknadens bästa tillverkare. Med casemodding kan du blåsa nytt liv i din PC i form av futuristiska LED-strips, bättre kablar och coolt ljud på din fläkt. Ta en titt på hela vårt utbud av casemodding-utrustning här nedan och skapa en utsökt atmosfär runt din gamer-setup.

Resultat: 7
Resultat: 7


loader

Vi säljer all den bästa PC-utrustningen för case modding

Casemodding innebär en modifiering av ens väska, och på senare år har det blivit extremt populärt bland spelare och andra datormänniskor. Casemodding sätter datorns utseende såväl som förmågan i centrum. Att kunna göra din PC-utrustning helt personlig är bara coolt. Casemodding är enklare än någonsin, och det är det enda sättet att få en helt unik dator.

Med casemodding tar du ditt spelupplägg till nästa nivå. Vi på Fcomputer vill självklart gärna bidra till detta och vi har därför allierat oss med de bästa tillverkarna av case modding. Vi bär utrustning från märken som Corsair, Phanteks och NZXT.

På den här sidan har vi allt från coola LED-lampor som lyser upp din PC inuti, och väska till fläktkontroller med larm. Om du till exempel skulle vilja sätta LED-lampor på din fläkt som ger en cool effekt när den svänger, då har du kommit rätt. Detta är bara några av möjligheterna med casemodding och vi håller oss självklart regelbundet uppdaterade i förhållande till de senaste koncepten och produkterna.

Hur började casemodding?

De flesta spelare skulle nog hålla med om att det inte finns mycket med ett gammalt, beige datorfodral. Så såg de alla ut en gång. Det blev ett hemprojekt för många datorentusiaster att modifiera sina fodral så att de inte var så tråkiga att titta på. En rolig vurm var 'Macquarium', där man satte ett akvarium i en Compact Macintosh-skärm. När det kommer till case-modding är det bara fantasin som sätter gränser.

Det dröjde inte länge förrän stora och små datorföretag hoppade på case modding. Idag är casemodding en enorm verksamhet. Det finns även tävlingar i case modding. Vissa av dem är organiserade av företag som säljer PC-utrustning, och de är mycket medvetna om spelarnas behov. Men det började faktiskt inte utseendemässigt. Det började med att det behövdes mer luftflöde när datorns integrerade ventilation inte fungerade.

I början borrade spelare och datorentusiaster helt enkelt hål i sina fodral, för trots allt var det bättre än att skala av sidopanelerna. Idén med hålen banade väg för en av de nyare casemodding-trenderna: fönster i sidopanelerna.

Varför gå in på case modding?

Idag använder många systemfläktar och kan köpa sidopaneler med fönster istället för att borra hål i höljet. Det kan finnas en praktisk anledning till att ge sig in på case modding. Bra flöde med fläktar minskar risken för kraschar och kan förlänga datorns livslängd på sikt. Detta är särskilt relevant för spelare. Naturligtvis uppskattar alla spelare att spela de senaste spelen med de högsta grafikinställningarna. Det kräver kraftfull hårdvara som arbetar hårt och genererar mycket värme. En systemfläkt är en riktigt bra idé för att ta hand om den hårdvaran.

Det andra skälet är estetiskt. Fodralmodding har nästan blivit konst. Med coola LED-lampor och skräddarsydda skåp kan du skapa en enormt stämningsfull atmosfär. För vissa spelare finns det inget bättre än att gå till LAN och se andra spelares skapelser. Det bildas stora samhällen runt den. Du kan visa upp ditt eget väska och dela med dig av tips och tricks för nya och coolare modifieringar. Utvecklingen inom case modding innebär också att det finns ett oändligt antal sätt du kan modifiera ditt väska . Det kan jämföras med några coola kläder. Du kan helt enkelt uttrycka dig själv och din identitet med din PC-utrustning.

Stort utbud av fett lire

Det finns otaliga olika alternativ i case modding. När det gäller kylning finns det luftkylningssystem som antingen dirigerar om luften mot komponenter som blir varma eller låter mer av den varma luften komma ut ur höljet. Det finns även funktionspaneler som läser och styr din fläkt. Å andra sidan finns det många alternativ för att göra din PC-utrustning cool och snygg. Du kan få fodral som kommer med RGB-belysning, färg och UV-färg till fodralet och olika smarta lösningar för att organisera ledningarna i datorn.

En av de mest populära produkterna är LED-belysning. Datorföretag insåg snabbt att inbyggd RBG LED-belysning skulle bli populär. Det ser bara coolt ut när du kan ändra färgerna på din dator. RGB-belysning kan läggas till luft- och vattenfläktar, RAM- eller grafikkortskylare. Det är även möjligt att installera RGB LED-strips på själva skåpet. Ett coolt och flerfärgat ljus ger bara den bästa atmosfären när du ska spela på LAN.

Ett bra råd för casemodding är att göra en plan innan du börjar. Det finns många val att göra och allt måste stämma. Det ska vara rätt kontraster på LED-belysningen, rätt färger på skåpet och ledningarna ska sitta rätt. Visualisera det själv och ge det gas!

Vårt sortiment för case modding

Eftersom casemodding fortfarande var ett hemprojekt var det svårt för moddare att få tag i delarna. Nu är det extremt enkelt. Flera märken ägnar sig åt det, och vi har samlat ett läckert urval av produkter för fodralmodding. Det finns bland annat systemfläktar för dig som vill ha ordentligt luftflöde i din PC-utrustning – nödvändigt för bra spel.

Dessutom erbjuder vi en mängd olika belysningsprodukter. Phanteks har till exempel RGB LED-produkter som använder ASUS Aura. ASUS Aura är en teknologi som utvecklats för att ge ett orimligt stort spektrum av färger och mönster. Om det kombineras med andra ASUS Aura Sync-produkter får du också möjligheten att koppla din lampa till musik, spelinnehåll eller temperaturen på grafikkortet eller processorerna. Det här är bara några exempel på de coola ljusinställningarna du kan få för fodralmodding.

Uppgradera din PC-utrustning hos Fcomputer

Ta en titt på vårt utbud på denna sida. Vi har ett stort urval av produkter designade för casemodding som gör din dator unik. Det är både enkelt, praktiskt och ser bra ut. Våra produkter är också extremt prisvärda, så du kan få så mycket cool utrustning till din PC som möjligt. Vi hoppas att du hittar något som passar ditt spelupplägg!

Vi föreslår också att du tittar runt i resten av vårt utbud av spel-PC-utrustning om du behöver något annat som skulle passa bra med dina casemodding-köp.

Om du har frågor angående dina alternativ eller specifika produkter, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi älskar att nörda med de coolaste lösningarna för case-modding, och vi är redo att hjälpa dig!