Här hittar du vårt utbud av vackra gamerskåp. Om du är i färd med att sätta ihop en ny gamer-dator, eller om du är intresserad av en uppgradering, så bör du definitivt ta en titt på vårt urval av väldesignade och rymliga gamer-skåp. Med rätt väska kan du få ett skrivbord som pryder skrivbordet och skapar precis rätt gameratmosfär. Vi har både mindre och större modeller i båda ändar av prisskalan och du kommer förmodligen också att kunna hitta just det väska som passar dina personliga önskemål och behov. Ta en närmare titt på hela urvalet nedan.

Resultat: 667
Resultat: 667


loader

Chassi för alla smaker

De flesta spelare vet hur viktigt det är att ha ett ordentligt väska. Gamerskåpet är kronan på verket när det kommer till att sätta ihop den perfekta PC:n och här på Fcomputer har det därför också varit viktigt att erbjuda ett heltäckande utbud. Vi har skåp för spel i alla möjliga färger, former, storlekar och coola mönster. Vi vill säkerställa att du har goda chanser att hitta just den modell som passar din smak.

Därför kan du även hitta gamer-skåp från de bästa märkena när du handlar hos oss. Du kan få modeller från Aerocool, Antec, Cooler Master, Corsair, Fractal Design, NZXT, Phanteks, Thermal Take och många fler. Oavsett om du behöver en ATX, utökad ATX, micro-ATX, ITX, mini-ITX eller någon annan typ av väska kan du hitta det här. Vi har även spelskåp med brusreducering och fönster i sidopanelerna så att du kan se all hårdvara och ha koll på saker och ting som de ska.

Vi går igenom de saker som är viktigast för dig att veta när du investerar i ett väska. Läs vidare nedan för att ta reda på saker som moderkortskompatibilitet, luftflöde och RGB-belysning i ditt väska.

Storleken på tornet och moderkortet måste matcha

När det gäller fodralstorlekar urskiljs fyra vanliga typer: Tower, Midi Tower, Micro-ATX och Mini-ATX. Ett torn är den största typen av väska, Midi Tower något mindre, medan Micro-ATX och Mini-ATX är de två minsta. Alla dessa storlekar av gamer-kapslingar stöder en eller flera typer av moderkort. Det finns återigen fyra vanliga typer av moderkort: Extended/Extended ATX, Standard ATX eller bara ATX, och Micro-ATX och Mini-ITX.

Du kan alltid välja den storlek du vill ha, men kom ihåg att ditt väska och moderkort måste matcha! De stora Tower-skåpen är oftast byggda för att kunna innehålla de flesta moderkort. Så du kan till exempel köpa ett stort Tower och ha ett Micro-ATX-moderkort till det. Sitter du nere i ett väska som är i modellen Micro-ATX eller Mini-ATX är det inte säkert att ett förlängt moderkort får plats i det. Fördelen med de små kapslingarna för spel som Micro-ATX och Mini-ATX är att de är kompakta och enkelt kan föras till exempelvis LAN. De större skåpen kan däremot innehålla all hårdvara hjärtat kan önska.

Lägg märke till när du monterar din egen dator att olika delar kan ta mycket plats. Det kan till exempel gälla de långa grafikkorten, höjden på en CPU-fläkt och storleken på din vattenkylningsradiator. Det är synd att ha köpt en datordel till sitt väska, som då inte kan vara i den. Behöver du råd kring detta är det bara att kontakta vår kundtjänst.

Spelskåp med bra luftflöde

Om du planerar att fylla ditt väska med stenhård hårdvara som kommer att dra de vildaste speltitlarna och ge den bästa spelupplevelsen, behöver du ett väska med gott om utrymme och luftflöde. Hos Fcomputer kan du få skåp för spel som har gott om plats för luftflöde och gott om plats för dig att installera extra fläktar efter behov i framtiden. Vissa skåp kommer även med små öppningar i. Detta ger lite extra ventilation och kan vara mycket effektivt. För med de större och mer krävande spelen läggs ett visst tryck på grafikkortet och processorn och det kommer att orsaka mer än en del av värmen inne i spelskåpet.

Om du är intresserad av lite effektiv vattenkylning har vi ett läckert utbud av bra vattenkylare för dig. Men vattenkylning med radiator kräver en del utrymme i ett väska, och här bör du investera i ett väska med bra utrymme och tillgänglighet. Det är särskilt viktigt om du själv installerar användardefinierad vattenkylning i ditt väska. I våra gamerskåps utökade specifikationer kan du få en överblick över vilka kylare storlekar de stödjer.

Coola färger och funktioner

Vi kommer inte runt utseendet när vi pratar gamer-skåp. Naturligtvis måste ditt väska se riktigt coolt ut. Det kan säkert bli så om du köper det av oss. Du kan till exempel få skåp med RGB-ljus (Rött Grönt Blått ljus) och glaspaneler. Då kan du se rakt in i din hårdvara samtidigt som den är upplyst i alla möjliga coola färger. Om du bryr dig mycket om hur din gamerdator ser ut inuti, kanske du är van vid att ordna dina kablar. De flesta spelare uppskattar förmodligen en snygg look i sin dator. Du kan överväga att lägga till ett PSU-hölje/nätkontaktskydd.

I vårt sortiment kan du få skåp som har dammfilter för sidopanelerna, topppanelerna och undersidan av skåpet. Vissa har avtagbara dammfilter eller kabelhanteringssystem, medan andra har slitstarka sidopaneler av härdat glas. Dessutom kan du även hitta gamer-skåp med LED i olika färger, vätskekylningshål och mycket, mycket mer.

Komplettera din gamerinstallation med ett snyggt väska

Nuförtiden går spelare ett steg längre än att bara spela datorspel. Din spelutrustning ska spegla din personlighet och din passion. Toppmoderna musmattor med RGB-ljus i kanterna, böjda gamerskärmar med blixtsnabba bilder, ett tangentbord med zoninställda färger – det påverkar helhetsintrycket av din gameruppsättning. Ett coolt väska kommer att vara ett bra bidrag.

Vi säljer ett stort antal olika skåp, och vi är övertygade om att det finns ett väska för dig. Du kan välja ett mer prisvärt väska som passar din gameruppsättning riktigt bra, eller så kan du bli helt galen med ett RGB- väska i den avancerade änden. Det finns inget bättre än att visa upp ditt topptrimmade väska för dina vänner. Det ger också en cool atmosfär till LAN.

I vår smarta filterfunktion till höger på sidan kan du fokusera din sökning efter dina behov. Du kan rikta in dig på en specifik tillverkare, modell, storlek och kraftenhet. Behöver du hjälp med att hitta det bästa väska för dig är det bara att lyfta luren och ringa oss eller skriva. Vår duktiga personal står redo att ge dig råd. Vi är helt säkra på att vi kan hitta ett väska för dig!