Resultat: 11
Resultat: 11


loader

Man rakar sig med Philips oneblade Philips OneBlade är en av de mest populära skäggtrimmarna och rakapparaterna på marknaden idag. Med sin unika teknik och avancerade funktioner kan den ge dig en nära och bekväm rakning varje gång.

Hur fungerar Philips OneBlade?

Philips OneBlade är en unik skäggtrimmer och rakapparat som använder en innovativ teknologi för att klippa hår på ett nära och effektivt sätt. Denna teknik kallas "dubbelt skyddssystem", som kombinerar ett skärblad med en skyddskam. Det betyder att du kan klippa ditt skägg eller klippa håret åt vilket håll som helst utan att behöva oroa dig för att skada din hud.

Vilka är fördelarna med att använda Philips OneBlade?

Philips OneBlade har många fördelar, och här har vi listat de 5 viktigaste

 1. Nära och effektiva rakning: Med sin unika teknik och klippsystem kan Philips OneBlade ge dig en tät och effektiv rakning varje gång.

 2. Flexibel användning: Philips OneBlade kan användas för att trimma skägg, forma konturer, klippa hår och till och med raka dig själv.

 3. Hållbarhet: Philips OneBlade är hållbart och kan hålla i upp till fyra månader, beroende på användning.

 4. Enkel rengöring: Philips OneBlade är lätt att rengöra och kan sköljas under kranen.

 5. Enkel att använda: Philips OneBlade är lätt att använda och är idealisk för både nybörjare och erfarna användare.

5 viktiga saker att tänka på om du funderar på en Oneblade från Philips

Även om Philips OneBlade har många fördelar, har trimmern säkert också några faktorer du behöver tänka på innan du väljer att köpa produkten.

 1. Batteritid: Philips OneBlade har en relativt kort batteritid, vilket innebär att du kan behöva ladda den flera gånger i veckan.

 2. Pris: Philips OneBlade är en av skäggtrimmarna och rakapparaterna som ligger i den övre prisklassen. Du kan dock vara säker på att du också får en produkt som håller priset.

 3. Inte lämplig för tjocka skägg: Philips OneBlade är inte lika effektiv för att trimma eller raka tjocka skägg och du kan fortfarande behöva en annan skäggtrimmer.

Man med långt skägg

Vem riktar sig produkten till?

Philips OneBlade är idealisk för män som vill ha en mångsidig skäggtrimmer och rakapparat som kan användas för att trimma skägg, konturer, klippa hår och till och med raka sig själva. Det är också ett bra alternativ för dig som vill ha en nära och effektiv rakning utan att oroa sig för att skada huden.

Hur använder man Philips OneBlade?

Philips OneBlade är lätt att använda och kan användas för att trimma, forma och raka ditt skägg eller hår. Här är några steg du kan följa för att använda Philips OneBlade:

 1. Välj önskad trimningskam. Philips OneBlade kommer med tre olika kammar som kan användas för att trimma skägg av olika längd.

 2. Slå på Philips OneBlade och börja trimma eller klippa ditt skägg eller hår i önskad riktning.

 3. Efter användning kan Philips OneBlade enkelt sköljas under kranen och torkas med en ren trasa.

Hur underhåller man Philips OneBlade?

För att upprätthålla prestanda och livslängd hos Philips OneBlade är det viktigt att underhålla det ordentligt. Här är några tips för att underhålla Philips OneBlade:

 1. Rengör Philips OneBlade efter varje användning genom att skölja den under kranen och torka den med en ren trasa.

 2. Byt ut skärbladet var fjärde månad eller när det börjar bli matt.

 3. Ladda Philips OneBlade regelbundet för att säkerställa att den alltid är redo att användas.

Philips OneBlade är en utmärkt skäggtrimmer och rakapparat som kan ge en nära och effektiv rakning varje gång. Med sin unika teknik och avancerade funktioner kan den användas för att trimma skägg, forma konturer, klippa hår och till och med raka dig själv. Sammantaget får du en trimmer och rakapparat som är värd alla pengarna. Letar du efter Pro-modellen? Sen har vi såklart också där.

Det som är bra med den här typen av trimmer är att du kan byta ut bladen när de behöver.