Hushållsprodukter

Om du letar efter ny utrustning till lägenheten eller huset i form av olika hushållsapparater, så kan du titta igenom vårt stora utbud av dessa just här på denna sida. Här kan du hitta vitvaror i form av tvättmaskiner och torktumlare, smarta väderinstrument och utrustning för detta samt elektronisk utrustning för kyla och värma rum. Söker du något mer kreativt så har vi även flera olika symaskiner och broderimaskiner i olika prisklasser och modeller där det finns en för varje smak och preferens. Du kan ta en titt på vårt urval av hushållsapparater från hela världen nedan på sidan.

Resultat: 1159
Resultat: 1159


loader

FAQ

Är en ångtvätt verkligen effektiv för rengöring?

Ja! Ångtvättaren använder värme och ånga för att desinficera och rengöra ytor. Ångan tränger igenom även de minsta sprickor och tar bort smuts och bakterier. Det är också ett miljövänligt sätt att städa hemmet, då det inte behövs några kemikalier.

Vilka funktioner ska jag leta efter i en luftfuktare?

En bra luftfuktare bör ha en storlek som passar rummet där den ska användas och en funktion som gör att du kan ställa in önskad luftfuktighet. Du bör också fundera på om den ska ha timerfunktion, integrera hygrometer och/eller automatiskt vattenbyte.

Hushållsapparater som ger dig tid för skoj

För många människor kan huset vara en stressig arbetsplats där tiden aldrig verkar räcka till. Men med rätt hushållsapparater kan du göra ditt liv mycket enklare och göra ditt hem till en glad plats där du kan koppla av. Med t.ex. en robotdammsugare är en del av städningen som görs automatiskt, och du kan därmed spara mycket tid.

I kategorin hittar du även saker som:

  • symaskiner
  • tvättmaskiner
  • torktumlare och mycket mer

Kvalitetsluftfuktare för ett bättre inomhusklimat

Med en bra luftfuktare kan du förbättra din inomhusluftkvalitet och ditt välbefinnande. Tidigare var luftfuktare en enkel källa till ånga för att tillföra fukt till det torra inomhusklimatet. Men idag hittar du mycket mer avancerade modeller som sätter luftfuktighet, förändring från dagen innan, timers och hygrometrar på autopiloten. På så sätt får du en luftfuktare som kan ge en konstant och optimal fuktbalans i rummet.

Köp en luftfuktare som passar ditt hem och dina behov. Om du letar efter en billig luftfuktare är en modell med standardkapacitet lämplig. Men om du har barn eller husdjur kanske du vill ha en luftfuktare som är lätt att rengöra och antibakteriell. Behovet av en luftfuktare kan också förändras, beroende på årstid och väder, vilket gör den väldigt flexibel att ha.

Ångtvätt för enkel och miljövänlig rengöring

Ångtvättare använder värme och ånga för att rengöra och desinficera hemmet. Detta gör ångtvättar till en miljövänlig och effektiv rengöring som inte kräver användning av starka kemikalier. Med en ångtvätt kan du rengöra ytor som kakel, mattor, fönster, kläder och mycket mer. Du kan enkelt ta bort smuts och fläckar.

Den heta ångan tränger igenom även de minsta sprickorna och skapar den nödvändiga värmen för att döda bakterier och virus, samtidigt som den tar bort lukt och ger en fräsch och ren doft. Med ett brett utbud av tillbehör kan du även använda ångtvättaren för att rengöra köket, badrummet, din bil eller trädgård. De många användningsmöjligheterna och låga miljöpåverkan gör ångtvättar till en bra investering för naturen och ditt hem.

Om du letar efter köksmaskiner ska du leta i denna kategori.