Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Netatmo väderstation FAQ

Vilka sensorer ingår i Netatmo väderstation?

Netatmo väderstation innehåller inomhus- och utomhussensorer samt mätare för luftfuktighet, CO2, ljud och barometer. Med Netatmos tillbehör kan du också övervaka regn, vind och uppmäta UV-index.

Kan jag se mina mätningar i realtid med Netatmo väderstation?

Ja, Netatmo väderstation kopplas direkt till nätverket så du kan se dina mätningar i realtid i din smartphone, surfplatta eller dator, var du än befinner dig.

Fungerar Netatmo väderstation med andra smarta hem-kringutrustning franchisers?

Ja, Netatmo väderstation fungerar väl med antennsystem som Alexa, Apple Homekit, Google Assistant och IFTTT, för att ge en enkel och smidig hantering av dina meter, vare sig du är hemma eller på språng.

Innebär Netatmo väderstation några extra kostnader?

Netatmo Väderstation har inga dolda avgifter; så länge du har tillgång till internet och en smartphone, surfplatta eller dator kan du se din data gratis utan att behöva betala ytterligare avgifter.

Kan jag ansluta en regnmätare till min Netatmo väderstation?

Ja, Genom att ansluta en trådlös Netatmo regnmätare till din befintliga Netatmo väderstation kan du mäta regnmängd, hastighet och varaktighet. Regnmätaren är enkel att installera och kan placeras upp till 100 meter från din väderstation.

Netatmo väderstation - allt du behöver veta om att följa ditt väder

Netatmo Väderstation gör det lättare än någonsin att övervaka och analysera väder och luftkvalitet, både inomhus och utomhus. Med Netatmos innovativa Sensormätare för ljud, CO2, luftfuktighet, barometer och regn kan du göra exakta mätningar av alla viktiga faktorer som påverkar vår hälsa och miljö.

Koppla upp dig med Netatmo väderstation

Till skillnad från konventionella väderstationer behöver du inte vara vid din Netatmo väderstation för att se dina mätningar i realtid. Med en gratis app för iOS, Android och Windows kan du övervaka dina mätningar på distans från din smartphone, surfplatta eller dator. Netatmo väderstation är också kompatibel med andra Smart Home-kringutrustning för att ge en sömlös integrering med resten av ditt smarta hem.

Utöka din Netatmo väderstation

Netatmo väderstation erbjuder ett brett utbud av tillbehör för att utöka systemet enligt behov. Lägg till en trådlös regnmätare för att mäta och övervaka nederbörd, inklusive regnmängd och hastighet. En vindmätare kan hjälpa dig att veta när det är bäst att träna ute eller när du behöver skydda ömtåliga växter från vinden. Med Netatmos UV-mätare kan du få information om solens UV-index för att hålla dig och din famlj skyddad från solens skadliga strålar.