Vill du utöka dina kunskaper i köket med en ny köksmaskin, då är en ångkokare ett självklart val. Med en Russell Hobbs ångkokare har du möjlighet att göra nya läckra rätter, där du verkligen har oändliga möjligheter att ångkoka grönsaker, kött och fisk. Med en ångkokare kan du göra måltider som alla kommer att gilla, till exempel läcker ångad lax med ångad broccoli. När du använder en ångkokare från Russell Hobbs ser du också till att du behåller alla bra proteiner och vitaminer som finns i ingredienserna, så att du kan äta hälsosamma måltider varje dag. Du hittar vårt utbud nedan, där du kan välja precis den modell och pris som passar dig bäst.

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Russell Hobbs ångkokare FAQ

Vilka fördelar finns det med en ångkokare?

Ångkokare är en hälsosam och snabb matlagningsmetod som bevarar både näringsämnen och smaker i maten.

Hur fungerar en ångkokare?

En ångkokare värmer upp vattnet och avger ånga som sedan kokar maten. Detta skapar en god och hälsosam måltid utan att tillsätta extra fett.

Vad kan jag laga med en ångkokare?

Med en ångkokare kan du laga allt från grönsaker och fisk till ris och kyckling. Du kan till och med laga flera rätter samtidigt eftersom den har flera ångkorgar.

Kan jag använda en ångkokare till att sterilisera flaskor och nappar?

Ja, det är möjligt att använda en ångkokare för att sterilisera flaskor och nappar. Men se till att kontrollera att produkten du köper är gjord för detta ändamål.

Kan jag använda min ångkokare som slow cooker?

Nej, ångkokare är inte avsedda att användas som slow cookers. De är designade specifikt för att koka mat genom ångning.

Förbättra din hälsa med en Russell Hobbs ångkokare

En ångkokare är en unik produkt avsett för att bevara näring och smak i de livsmedel du tillagar. Med en Russell Hobbs ångkokare kan du enkelt tillaga hälsosamma och näringsrika rätter på kort tid. Ångkokare hjälper dig att nå dina hälsomål genom att ge dig en smakfull och hälsosam måltid varje gång. En ångkokare är också lämplig för människor som är intresserade av naturlig matlagningsmetoder, eftersom man inte behöver tillsätta onödigt fett eller olja för att uppnå en fulländad smak.

Laga flera rätter på en gång med hjälp av en Russell Hobbs ångkokare

Med en Russell Hobbs ångkokare kan du laga flera rätter samtidigt på olika nivåer av korgarna. Detta sparar dig tid och energi som annars skulle användas för att laga mat på flera olika spisplattor och kastruller. Oavsett om du vill laga en måltid för hela familjen eller bara dig själv, så kan du snabbt och enkelt laga en stor måltid med hjälp av en ångkokare.

Russell Hobbs ångkokare – Enkel användning och rengöring

En Russell Hobbs ångkokare är enkel och lättanvänd för att göra det enkelt för dig att laga god mat. Dessutom är rengöringen enkel och snabb, vilket gör att du kan fokusera på att njuta av din mat istället för att tänka på att diska en massa stora kastruller och stekpannor. Korgarna är avtagbara för enkel rengöring, och du kan tvätta dem i diskmaskin, vilket sparar tid och energi.