Har du någonsin upplevt att ditt bröd är bränt eller inte alls krispigt när du tar ut det ur brödrosten? Så det slutar med att du äter en frukost som bara inte fångar ditt intresse och som i stort sett förstör hela dagen? Detta kan dock vara ett minne blott med en Russell Hobbs brödrost. Med denna brödrost får du en högkvalitativ brödrost, tillverkad av material som är både hållbara och lätta att rengöra, och som alltid ser till att ditt bröd rostas till perfektion. Med en brödrost från Russell Hobbs behöver du inte längre oroa dig för dåligt rostat bröd. Du hittar ett större utbud av deras brödrostar nedan, till riktigt formidabla priser och vacker design.

Resultat: 7
Resultat: 7


loader

Russell Hobbs Brödrost FAQ

Hur många brödstycken ryms i Russell Hobbs brödrost?

Russell Hobbs brödrost har plats för fyra brödstycken samtidigt, vilket gör det perfekt för stora frukostar eller mellanmål.

Kan jag justera rostningsnivån på Russell Hobbs brödrost?

Ja, Russell Hobbs brödrost har en variabel rostningskontroll som gör det möjligt att ändra rostningsnivån efter dina önskemål.

Kan jag rosta fryst bröd i Russell Hobbs brödrost?

Ja, Russell Hobbs brödrost har en frysta bröd-funktion så att du kan rosta bröd direkt från frysen utan att behöva tina det först.

Kommer Russell Hobbs brödrost med garanti?

Ja, Russell Hobbs brödrost levereras med en garanti på två år för att du ska känna dig trygg och säker i ditt köp.

Är det enkelt att rengöra Russell Hobbs brödrost?

Ja, Russell Hobbs brödrost har en avtagbar smulbricka som gör det enkelt att rengöra och hålla rent.

En perfekt frukost med Russell Hobbs brödrost

Starta dagen på rätt sätt med en nyrostad macka från Russell Hobbs brödrost. Den här brödrosten har en modern design som passar perfekt in i köket, samtidigt som den är lätt att använda och erbjuder funktioner som gör rostningen enkel och effektiv.

Med en variabel rostningskontroll kan du justera rostningsnivån efter dina önskemål och med plats för fyra brödstycken samtidigt är Russell Hobbs brödrost perfekt för stora familjer eller för att förbereda frukost i förväg.

Russell Hobbs brödrost har även en frysta bröd-funktion så att du kan rosta bröd direkt från frysen och en avtagbar smulbricka som gör det enkelt att rengöra och hålla rent.

Russell Hobbs brödrost - rostning på en helt ny nivå

Vill du ha en brödrost som ger dig perfekt rostade mackor och bröd varje gång? Då är Russell Hobbs brödrost det perfekta valet för dig.

Med variabel rostningskontroll kan du enkelt välja hur rostad du vill ha din macka eller ditt bröd, och med en kapacitet på fyra brödstycken samtidigt kan du till och med rosta bröd till hela familjen på en och samma gång.

Russell Hobbs brödrost har även en frysta bröd-funktion som gör det möjligt att rosta bröd direkt från frysen, och en avtagbar smulbricka som gör det enkelt att hålla rent och snyggt i köket.

Hemligheten bakom en perfekt morgon - Russell Hobbs brödrost

Vakna upp på rätt sätt med en nyrostad macka från Russell Hobbs brödrost. Med stöd för fyra brödstycken samtidigt och en variabel rostningskontroll kan du enkelt få mackan precis så rostad som du vill ha den.

Russell Hobbs brödrost har också en frysta bröd-funktion som gör det möjligt att rosta fryst bröd direkt från frysen, och en avtagbar smulbricka som gör det enkelt att hålla rent och fräscht.

Sätt fart på din dag med en morgonmacka rostad i Russell Hobbs brödrost - det perfekta startskottet för en produktiv och energisk dag.