Gaming datorer

På den här sidan kan du hitta en högkvalitativ Fcomputer Färdigsamlad dator som uppfyller alla dina behov. Letar du efter en komplett dator till ett bra pris, då har du kommit rätt. Våra nördar i verkstaden har byggt PC:erna så att de har de mest populära konfigurationerna på marknaden, och därför både är fulla av kraft och har en stark prestanda. Det breda utbudet av färdiga datorer från Fcomputer ger dig möjlighet att hitta en dator som passar din budget och har exakt den hårdvara som bäst matchar din förbrukning. Om det är en speldator du saknar ska du se fram emot att titta på våra färdiga speldatorer. De kommer direkt från vår datorverkstad, där de har satts ihop med brinnande passion så att du kan utnyttja deras råa kraft på de virtuella slagfälten. Kolla in vårt utbud och hitta det du letar efter. Tänk gaming, tänk Fcomputer.

Resultat: 69
Resultat: 69


loader

Hitta en färdigbyggd dator av högsta kvalitet

Alla har inte tid, pengar och expertis att sätta ihop sin egen dator. Det kräver att du har kontroll över all relevant hårdvara och att du vet hur du skruvar ihop det. Det är inte precis raketvetenskap, men om du inte har någon eller väldigt liten erfarenhet av att montera en PC så är det ett tekniskt Mount Everest som ligger framför dig. Ändå borde det inte vara utanför gränserna att drömma om en färdigbyggd PC. Lyckligtvis är det inte det heller. För det är här Fcomputer kommer in i din bilden.

Som askan från en vulkan har våra experter sprungit fram igenom eld och lava med extremt heta produkter för dig. De har hamrat och dunkat som ett åskväder för att erbjuda dig ett stort utbud av färdiga datorer. Vår vision är enkel: galet bra och högflygande datorer serveras till dig på ett silverfat. Med våra färdigbyggda datorer görs det extra enkelt för dig som vill ha en dator av hög kvalité, men inte vill gå igenom besväret att själv bygga ihop en komplett PC för privat eller professionellt bruk. Med en färdig PC från Fcomputer får du precis den lösning du behöver – och det utan att behöva betala för utrustning och hårdvara som inte är relevant för dig. Du väljer bara den Fcomputer PC som passar dig perfekt.

Våra färdigbyggda datorer består av komponenter från tillverkare som Acer, ASUS, Dell, Lenovo och otaliga andra tillverkare, alla kända för sin höga produktkvalitet. Är du lite osäker på exakt vilken typ av dator du behöver för att möta dina behov? Det är vår huvuduppgift att guida dig väl bland vårt utbud av färdiga PC:er.

Stort utbud av färdigbyggda datorer för fritid och spel

Det är ingen hemlighet att de flesta av de datorer som vårt team av nördiga experter har satt ihop är speldatorer. Allt man behöver göra för att se det är att bläddra igenom vårt urval och titta på produkterna. Vi har även andra lösningar som fungerar bättre för en ambitiös kontorsdator som vår Fcomputer Intel Office Mini PC, som är gjord för arbete på kontoret och liknande. Det lilla vackra fodralet klarar elegant och snabbt de uppgifter du kan ha och är en fröjd att använda med Office-paketet eller när du surfar på Internet. De flesta av våra färdigbyggda datorer är dock för spel. För det är spelare som oftast är intresserade av en dator som har byggts från grunden så att den passar deras specifika behov på ett nafs.

För när du reser dig upp på spelslagfältet som en flammande krigare behöver du en effektiv speldator som enkelt kan hjälpa dig med alla hinder du kan möta när du sätter dig ner för att spela. Samtidigt är det också spelarens lott att hålla huvudet kallt och tänka på det. Det är trots allt väldigt få datorspel där man kommer över mållinjen enbart med råstyrka. Du måste ofta komma på några smarta idéer som låter dig spela runt dina motståndare. Därför bör du fundera på vilken färdigbyggd dator från Fcomputer du köper.

Om du verkligen bara behöver använda det största monster vi har att erbjuda, så är det solklart. Det är inga problem för oss att kasta fram den värsta Intel core processorn, DDR4 RAM, det nyaste NVIDIA-grafikkortet, samt mycket mer annan high-end hårdvara man kan drömma om. Om din färdigmonterade PC från Fcomputer verkligen måste vara totalt felfri, titta bara på vår Fcomputer Warrior II. Det är inte direkt budgetvalet, men du kommer förmodligen inte att få en PC som är mycket kraftfullare. Lyckligtvis har vi även en hel del andra erbjudanden på förbyggda datorer som du kan dra nytta av även om du inte vill bryta banken.

För om du inte simmar i pengar, så vill du nog gå tillbaka och tänka igenom det lite innan du köper en färdigsamlad PC till Fcomputer. Vi njuter av att se till att det inte finns något överflödigt på maskinerna, så att du inte behöver betala för mer än precis vad du behöver. Du vet ju själv bäst vilka spel och vilka genrer du helst spelar. Sedan är det bara att hitta en speldator från Fcomputer som är ihopsatt så att den passar dina behov perfekt. Om dina kunskaper om hårdvara är ganska grundliga så är du mer än välkommen att själv titta igenom vårt urval – då kan du välja den Fcomputer förbyggda PC som du tror är optimal för dig. Om du har det minsta tvivel om vad som är rätt val för dig, då är det bara att få tag i oss! Vi höra gärna på vad du ska använda din nya speldator till, så att vi kan hjälpa dig att göra ett kvalificerat val som hädanefter kommer att ge dig stor glädje varje gång du sätter dig ner för att spela.

Gaming Bundle – den kompletta paketlösningen för dig

Det är en enkel, men också vettig, lösning för att köpa en färdig speldator. Då slipper du krånglet med att själv välja hårdvara och sätta ihop den i en datorlåda. Det finns dock en ännu enklare och, beroende på dina behov, minst lika vettig lösning. Behöver du en helt ny speluppsättning? Eller är du en ny spelare på väg in i det virtuella universum? Då har vi på Fcomputer en komplett paketlösning för dig - ett Gaming Bundle.

Våra paketlösningar ger dig enklast möjliga tillgång till ett fantastiskt spelupplägg. Den är helt perfekt för dig om du vill byta ut allt, eller nästan allt, av din nuvarande gaming-setup, eller om du bara inte riktigt har en spelsetup att börja med. Våra paket inkluderar en stark färdig PC från Fcomputer, ett tangentbord designat för spel, mus och musmatta för optimal precision och hastighet, ett headset med oöverträffad ljudkvalitet och en skärm med den tydligaste bilden på marknaden. All hårdvara och tillbehör du kan tänka dig för en komplett speluppsättning finns i våra spelpaket. Priset är helt fantastiskt för allt du får, samtidigt som det är den i särklass enklaste och mest kompletta lösningen du kan få på en gång.

Så är du intresserad av en Fcomputer färdigbyggd PC? Det kan vi förstås förstå. Släpp äntligen loss i vårt utbud av färdiga speldatorer och spelpaket. Det är det perfekta tillfället att uppgradera din spelutrustning, så att du är redo att bränna alla dina motståndare till marken med flammans kraft. Kontakta gärna våra medarbetare via e-mail om du är tveksam och behöver vägledning, eller beställ den hem direkt.