På Fcomputer har vi ett brett urval av modem för alla möjliga ändamål, och på denna sida hittar du vårt utbud av ISDN (Intergrated Services Digital Network) modem. Om du behöver ett ISDN-modem har du kommit till rätt ställe. Vi har välkända varumärken, som Cisco, HPE, Dell och många fler, så du får förstklassig kvalitet när du handlar hos oss. Vårt utbud omfattar nästan alla tänkbara prisklasser och som alltid svarar vi gärna på frågor om vårt produktsortiment. Se vårt stora utbud nedan och hitta det ISDN-modem du behöver.

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Fördelar med ISDN-modem och dess kategoriuppgifter

ISDN-modem kombinerar hastighet och bekvämlighet för företag som kräver snabb dataöverföring. Dessa modemer är idealiska för företag som behöver en tillförlitlig anslutning till internet för att skicka stora filer eller hantera känsliga företagsdata. Vårt urval av ISDN-modemer är kompatibla med de flesta datorer och erbjuder enkel åtkomst till internet.

Vad är ett ISDN-modem?

ISDN står för "Integrated Services Digital Network" och är en teknik som möjliggör överföring av stora mängder data över telefontjänster. Ett ISDN-modem är en enhet som ansluter en dator till internettjänster via ISDN-teknologi.

Vad är fördelarna med ISDN-modem?

ISDN-modem erbjuder hög hastighet och pålitlighet vid dataöverföring, vilket är idealiskt för företag som hanterar stora mängder data eller känslig företagsinformation.

Vilka typer av ISDN-modem finns?

Det finns två huvudtyper av ISDN-modem: interna och externa. Interna modemer ansluts direkt till moderkortet i datorn medan externa modemer ansluts via seriel- eller USB-portar.

Hur installerar jag mitt ISDN-modem?

Installationen av ditt ISDN-modem varierar beroende på tillverkare och modell. Det bör finnas en installationsguide som följer med ditt modem, vilket ger dig steg-för-steg instruktioner för installationen.

Kan jag använda mitt ISDN-modem på en Mac?

Ja, vissa ISDN-modem är kompatibla med Mac datorer. Innan du köper ett modem bör du kontrollera att det är kompatibelt med din dator.

Behöver jag betala för internettjänster för att använda mitt ISDN-modem?

Ja, du kommer att behöva en internetleverantör och betala för en internetanslutning för att kunna använda ditt ISDN-modem.

Vilken typ av garanti finns det för mitt ISDN-modem?

Garantin för ditt ISDN-modem varierar beroende på tillverkaren och modellen. Vanligtvis erbjuder tillverkarna någon form av begränsad garanti på sina produkter, som täcker fel i material eller tillverkning under en viss tid.

Fördelar:

  • Snabb och pålitlig dataöverföring
  • Idealisk för företag som hanterar stora mängder data eller känslig företagsinformation