Här hittar du ett brett urval av antenner och tillbehör för detta. Vi har antenner från bland annat LevelOne, Cisco, Lancom Systems, HP, Airline och många andra. Om du är i behov av en antenn kan du säkert hitta den här till ett bra pris. Ta en närmare titt på urvalet av antenner nedan och hitta den antenn du behöver.

Resultat: 265
Resultat: 265


loader

Antenner och tillbehör FAQ

Vilken sorts antenn är bäst för min bil?

Det beror på vad du vill använda antennen för. Om du vill lyssna på FM-radio eller DAB-radio så är en glasmonterad antenn bäst. Om du vill använda mobilt bredband i bilen, då är en takmonterad antenn det bästa valet.

Vad är skillnaden mellan en aktiv och passiv antenn?

En aktiv antenn har en inbyggd förstärkare som förbättrar signalen. En passiv antenn är mer enkel och tar bara emot signaler. En aktiv antenn är lämplig för dålig mottagning eller om du befinner dig långt från radiosändaren.

Hur vet jag vilken antenn som passar till min TV?

Du kan hitta information om vilka antennkontakter din TV har i bruksanvisningen eller genom att titta efter märkningen på själva TV:n. De flesta TV-apparater använder sig av antingen en koaxial eller en F-kontakt.

Behöver jag tänka på något särskilt när jag monterar min antenn?

Ja, det är viktigt att tänka på säkerheten vid montering av antenner, särskilt om du arbetar på taket eller höga höjder. Det är också viktigt att se till att antennen är korrekt jordad för att minska risken för blixtskador.

Kan jag använda en antennförstärkare för att förbättra min TV:s mottagning?

Ja, en antennförstärkare kan användas för att förbättra mottagningen på din TV. Men det är viktigt att välja en förstärkare som passar din antenn och se till att du följer tillverkarens anvisningar för installationen.

Antenner och tillbehör: Förbättra din mottagning

Om du har svårt att få en stark signal på din TV eller i din bil, kan det vara dags att uppgradera till en bättre antenn. Med rätt antenn eller tillbehör kan du förbättra din mottagning och få en bättre bildkvalitet och ljud. Vi har ett brett utbud av antenner och tillbehör för både bilar och TV.

Våra antenner är utformade för att möta dina behov

Vi erbjuder ett brett utbud av antenner för olika ändamål. Våra antenner är utformade för att möta dina behov och ger en hög mottagningskvalitet. Vårt utbud inkluderar bland annat takantenn, glasmonterad antenn och kabel-TV-antenn för din TV samt takmonterad och GPS-antenn för din bil.

Förbättra din signal med våra antennförstärkare

Om du har problem med svag mottagning kan en antennförstärkare vara lösningen. Våra antennförstärkare kommer från ledande tillverkare och är kompatibla med en rad olika antenner. Våra förstärkare är lätta att använda och är ett enkelt sätt att förbättra din mottagning och få bästa möjliga signalstyrka.