På Fcomputer har vi ett stort utbud av lösningar för trådlösa nätverk. I denna kategori kan du hitta antenner, Bluetooth-utrustning, nätverksadaptrar, trådlösa accesspunkter, routrar, bryggor, nätverkskort, förlängare och mycket mer, som bidrar till en problemfri och snabb nätverksanslutning. Hitta precis det du behöver till ditt trådlösa nätverk här på Fcomputer, där vi väljer ut våra produkter med öga för kvalitet, funktion och smart design. Hitta en trådlös router som gör att du kan dela din bredbandsanslutning och din internetanslutning med vänner och familj utan att kompromissa med hastigheten. Titta närmare på urvalet nedan och hitta trådlös nätverksutrustning som matchar dina behov och önskemål.

Resultat: 1616
Resultat: 1616


loader

Allt inom trådlösa nätverk och tillbehör till bra priser

Efter hand blir ett trådlöst nätverk en självklarhet i många hem. WiFi och Bluetooth hjälper till att skapa en trådlös vardag och kablars och fasta arbetsplatsers dagar i hemmet är för många ett minne blott. Många överväganden måste tas när man sätter upp ett trådlöst nätverk och skapar en WIFI-anslutning i hemmet eller företaget.

Beroende på ditt behov av hastighet och system kan du här i vårt sortiment hitta all utrustning som behövs för att skapa ett stabilt, säkert och snabbt trådlöst nätverk. Nedan granskar vi några av de lösningar du kan välja för att skapa det bästa nätverket för just ditt hem eller företag. Läs med här och ta en närmare titt på våra många bra produkter och tillbehör för trådlösa nätverk.

Trådlösa routrar från specialisterna i branschen

Behöver du en ny router till ett bra pris? Så ta en närmare titt på vårt sortiment på denna sida. Här hittar du bland annat kvalitetsroutrar från Asus, ZyXel och Synology, som säkerställer ett stabilt och snabbt trådlöst nätverk. En bra router av högsta kvalitet kan göra mycket för din internetuppkoppling. Vi vet alla hur irriterande det kan vara att baka med dålig internetuppkoppling. Speciellt om du bor i ett stort hus med många rum kan uppkopplingen vara benägen att stamma när du är långt borta från routern. Satsa på en bra och blixtsnabb router från Fcomputer – vi bär endast marknadens bästa produkter och tillbehör för trådlösa nätverk.

Antenner och accesspunkter för bättre anslutning

Om du har investerat i en bra router kan det vara väldigt frustrerande om det fortfarande finns problem med internetuppkopplingen. Husets inredning, byggmaterial och omgivning kan ha inflytande på ditt trådlösa nätverk. Om du vill ha en mer tillförlitlig signal i alla rum kan du överväga att förstärka din anslutning med en accesspunkt. En accesspunkt tar emot den trådlösa signalen från din router, varefter accesspunkten sänder den vidare runt huset. På så sätt kan du se till att du kan arbeta och njuta av din favoritunderhållning på din dator eller surfplatta var som helst i ditt hem utan frustrerande avbrott. På den här sidan hittar du accesspunkter från välrenommerade tillverkare som Ubiquiti och Cisco som är kända för sina smarta och effektiva lösningar för trådlösa nätverk.

Alternativt kan du hos Fcomputer även hitta antenner som kan kopplas till din router. De kan antingen förstärka signalen i routern eller öka räckvidden för din trådlösa signal. Med rätt antenn kan du stärka signalen från din router så att din enhet plockar upp den överallt i ditt hus och även ute i trädgården. Tänk på att det finns ett stort antal olika kontakter för antenner. Innan du väljer din antenn är det därför viktigt att du ser till att den passar din router, så att du inte står med en värdelös antenn.

Har du också hoppat på den smarta hemvågen? Då kanske du redan har blivit bekant med Google Home-systemet. Med ett Google Nest får du det bästa av alla världar. Google Nest är en smart enhet med inbyggd Google Assistant som du kan konfigurera med en mängd enheter och styra via röstkommandon. Samtidigt fungerar den som en WiFi-router och booster, vilket både ger dig ett trådlöst nätverk och stärker signalen runt hemmet. Vi leder Google Nest i vårt utbud av nätverkslösningar och har självklart även ett stort utbud av andra smarta hemenheter som du kan kombinera med Google Nest på en mängd olika sätt.

Trådlösa nätverksadaptrar för alla enheter

Den trådlösa routern dirigerar trafik från Internet till dina enheter. För att din enhet ska kunna ansluta till ditt trådlösa nätverk måste den ha en trådlös nätverksadapter eller trådlöst nätverkskort installerat. De flesta datorer och surfplattor säljs idag med ett inbyggt nätverkskort, men om du har speciella behov av att skapa en stabil, trådlös uppkoppling kan en trådlös nätverksadapter behövas.

Vi har även externa nätverksadaptrar för att skapa ett trådlöst nätverk mellan dina enheter med Bluetooth. Med en liten, smart enhet kan du snabbt och enkelt skapa en trådlös anslutning mellan dina datorer, skrivare, telefoner, headset eller högtalare.

Säkerheten för ditt nätverk med en trådlös anslutning

Det finns en trygghet i att veta att hemmets eller företagets trådlösa nätverk är så bra som möjligt skyddat mot yttre hot. Det är viktigt att säkra ditt nätverk och din dator med de bästa säkerhetsåtgärderna. På Fcomputer har vi ett brett utbud av säkerhetsutrustning för trådlösa nätverk, både i form av hårdvara och mjukvara. Vi bär bland annat brandväggar från erkända varumärken som Barracuda och Ubiquiti, som effektivt blockerar och filtrerar oönskad trafik in i ditt trådlösa nätverk. Många privatpersoner och företag som har nätverk med trådlös uppkoppling använder sig allt mer av molnbaserade lösningar och det ställer krav på din brandvägg. Du hittar därför en del mycket avancerad teknik inuti våra brandväggar som ger dig hög säkerhet tillsammans med optimal prestanda och tillgänglighet i ditt dagliga arbete på webben.

Idag finns det ett hav av mjukvarulösningar för att skydda ett nätverk med en trådlös anslutning. Vill du dessutom vara helt uppdaterad med säkerhet på mjukvarusidan erbjuder vi på Fcomputer även ett antal licensprenumerationer på säkerhetsprogram och antivirus. Det kan vara en djungel att hitta rätt säkerhetslösning för det trådlösa nätverket i just ditt hem eller företag. Vi rekommenderar därför att du tar en noggrann titt på våra många produkter, och om det råder det minsta tvivel finns vår kompetenta kundtjänst tillgänglig för att ge sakkunnig vägledning.