På denna sida kan du hitta olika mjukvaruabonnemang och support för dessa. Du kan hitta prenumerationer på bland annat OS, program med mera! Det går även att hitta licensavtal inom mjukvaruunderhåll och för teknisk support för de program du har investerat i. Letar du efter licensavtal för antivirusprogram? Då kan du hitta några av de riktigt stora på marknaden, där du även kan köpa teknisk support och underhåll vid sidan om. Føniks Computer har ett stort utbud av olika mjukvaruabonnemang och supportlicenser i olika prisklasser, så ta en titt igenom vårt stora utbud nedan, du kommer definitivt att kunna hitta det som passar dina behov.

Resultat: 495
Resultat: 495


loader

Programvaruabonnemang och support FAQ

Vilka fördelar finns det med att köpa programvaruabonnemang och support från er?

Programvaruabonnemang och support från oss ger dig många fördelar. Förutom att du alltid har tillgång till den senaste versionen av programvaran och support från vårt kunniga team, så är du också garanterad att alltid ha en säker och stabil programvara med regelbundna uppdateringar och säkerhetsuppdateringar.

Vilka programvaror kan jag prenumerera på hos er?

Vi erbjuder prenumerationer på en mängd olika programvaror, från Microsoft Office till Adobe Creative Cloud. Kontakta oss för att få en fullständig lista över programvaror som finns tillgängliga för prenumeration.

Vad är skillnaden mellan programvaruabonnemang och en engångsköp?

Med ett programvaruabonnemang betalar du en månatlig eller årlig avgift för att använda programvaran. Du har också tillgång till support och regelbundna uppdateringar. Med en engångsköp betalar du en engångsavgift för att äga programvaran permanent, men du har inte tillgång till support eller uppdateringar om du inte köper dem separat.

Kan jag uppgradera eller nedgradera mitt programvaruabonnemang?

Absolut, vi erbjuder både uppgraderings- och nedgraderingsalternativ. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja den bästa prenumerationen för dina behov.

Vad händer om jag avbryter mitt programvaruabonnemang?

Om du väljer att avbryta ditt programvaruabonnemang så upphör ditt avtal vid slutet av den aktuella faktureringsperioden. Din programvara kommer att fortsätta fungera, men du kommer inte längre att ha tillgång till support eller uppdateringar. Om du vill återuppta din prenumeration så är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att komma igång igen.

Fördelar med programvaruabonnemang och support

Med programvaruabonnemang och support från oss kan du känna dig trygg och säker. Här är några av fördelarna du kan dra nytta av:

Regelbundna uppdateringar och säkerhetsuppdateringar

Vi ser till att du alltid har den senaste versionen av programvaran och får regelbundna säkerhetsuppdateringar för att skydda dig mot hot.

Kunnig support

Vårt team av experter finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig när du behöver det. Vi hjälper dig att lösa problem och svara på dina frågor så snabbt som möjligt.

Flexibilitet

Med våra programvaruabonnemang kan du enkelt uppgradera eller nedgradera beroende på dina behov. Du kan också avbryta din prenumeration när som helst om du inte är nöjd med våra tjänster.

Vilka programvaror finns tillgängliga för prenumeration?

Vi erbjuder prenumerationer på ett brett utbud av programvaror, inklusive:

Microsoft Office

Bli produktiv med Microsoft Word, Excel, PowerPoint och andra viktiga verktyg i Office-sviten.

Adobe Creative Cloud

Få tillgång till alla dina favoritverktyg för digitala designprojekt, inklusive Photoshop, Illustrator, InDesign och mer.

Autodesk CAD-programvaror

Använd våra CAD-programvaror för att designa allt från byggnader till maskiner.

Kontakta oss för att få en fullständig lista över programvaror som finns tillgängliga för prenumeration från oss.