På denna sida hittar du Fcomputer Computers stora utbud av Microsoft Windows-licens och media (OEM). Om du letar efter Microsoft Windows-licens och media (OEM), då har du kommit till rätt ställe. Oavsett om det är för hemmet eller företaget behöver du en Microsoft Windows-licens eller media (OEM), du kan säkert hitta rätt här på fcomputer.dk. Ta en närmare titt på urvalet nedan och hitta exakt den Microsoft Windows-licens och -media (OEM) du behöver.

Resultat: 24
Resultat: 24


loader

Windows-licens och media (OEM) FAQ

Vad är en OEM-licens?

En OEM-licens är en licens som är förlänad av originalutrustningstillverkare (OEM) när du köper en dator från denne. Denna typ av licens är bunden till den dator som den levereras med och kan inte överföras till en annan dator.

Vad ingår i ett Windows OEM-paket?

Windows OEM-paketet innehåller en installations-CD/DVD eller USB, en produktnyckel (installation och aktivering krävs) och en användarhandbok.

Vad är fördelen med att köpa en OEM-licens?

Fördelen med att köpa en OEM-licens är att det är ett mer kostnadseffektivt alternativ än att köpa en fullständig version av Windows. OEM-licensen är också bunden till den dator som den levereras med, vilket ger en extra säkerhetsnivå och skydd mot piratkopiering.

Kan en OEM-licens överföras till en annan dator?

Nej, en OEM-licens kan inte överföras till en annan dator. OEM-licensen är bunden till den dator som den levereras med och kan inte överföras eller installeras på en annan dator utan att bryta mot licensvillkoren.

Kan jag uppgradera från en OEM-licens till en fullständig version av Windows?

Ja, det är möjligt att uppgradera från en OEM-licens till en fullständig version av Windows. Men det är viktigt att notera att en OEM-licens endast är giltig för den dator som den levereras med, så om du uppgraderar till en annan dator måste du köpa en ny licens.

Fördelar med att använda en Windows OEM-licens

En Windows OEM-licens är en licens som är bunden till den dator som den levereras med. Detta innebär att det är en mer kostnadseffektiv lösning för att köpa och installera Windows på din dator. En OEM-licens ger också en högre säkerhetsnivå genom att skydda mot piratkopiering av programvaran.

En annan fördel med att använda en Windows OEM-licens är att du har större kontroll över ditt system. OEM-licensen är oftast enklare att installera och konfigurera, vilket innebär att du kan optimera prestanda och säkerhet på dina egna villkor. OEM-licensen innehåller också en installations-CD/DVD eller USB, en produktnyckel (installation och aktivering krävs) och en användarhandbok.

Slutligen är fördelen med att använda en OEM-licens det faktum att den är bunden till den dator som den levereras med. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att licensen kommer att brytas och att du får en extra nivå av skydd för din dator och dess programvara.

Vad du behöver veta om Windows OEM-licenser

När du köper en Windows OEM-licens är det viktigt att du förstår att licensen är bunden till den dator som den levereras med. Detta innebär att du inte kan installera licensen på en annan dator utan att bryta mot licensvillkoren. En OEM-licens kan inte heller överföras till en annan dator.

Det är också viktigt att notera att en OEM-licens inte ger rätt att uppgradera till en annan version av Windows. Om du vill uppgradera till en annan version av Windows måste du köpa en ny licens.

Till sist är det viktigt att förstå att OEM-licensen endast ger rättigheter till en installation av Windows. Det innebär att om du behöver installera om Windows på samma dator, behöver du använda samma OEM-licens.