På den här sidan kan du se vårt stora utbud av vackra surroundljudsystem. Om du är intresserad av att skaffa ett surroundsystem till ditt vardagsrum eller kanske till showroomet i företaget, som ger dig ljud i världsklass, då har du kommit rätt. Vi har erkända varumärken, som Samsung och Sony, och du är självklart välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående vårt urval. Ta en närmare titt på utbudet av surroundsystem på denna sida och hitta det system som passar dina behov och önskemål. Se urvalet nedan och hitta det surroundsystem du behöver.

Resultat: 0
Resultat: 0


loader

Inga produkter hittades

Hemmabio-ljudsystem för optimalt surroundljud i ditt eget hem.

Upplev film- och musikupplevelser som om du befann dig på bio med vårt sortiment av surroundljudsystem. Förvandla ditt vardagsrum med en hemmabio som ger en autentisk och högkvalitativ ljudupplevelse.

Vilka högtalare ingår i surroundljudsystemet?

Ett komplett surroundljudsystem innehåller vanligtvis en centerhögtalare, vänster och höger fronthögtalare, bakre högtalare och en subwoofer.

Vilka är fördelarna med surroundljudsystem?

Surroundljudsystem ger en mer realistisk och högkvalitativ ljudupplevelse, får dig att känna att du är mitt i handlingen, samt hjälper till att förbättra ljudet i en film eller musik.

Kan jag ansluta mina trådlösa enheter med surroundljudsystemet?

Ja! De flesta surroundljudsystem har Bluetooth och Wi-Fi-anslutning, vilket gör det möjligt att strömma musik från mobila enheter eller bärbara datorer.

Hur ställer jag in ett surroundljudsystem?

Det är bäst att följa tillverkarens instruktioner, men generellt ställer du upp högtalarna enligt tillverkarens rekommendationer och ansluter sedan alla kablar till mottagaren.

Vilken storlek på rummet passar för ett surroundljudsystem?

Ett surroundljudsystem fungerar i alla rum, oavsett storlek. Men det finns högtalarsystem som är avsedda för små, medelstora och stora rum, så det är viktigt att välja rätt för att uppnå bästa möjliga ljudupplevelse.

Vad är skillnaden mellan en soundbar och ett surroundljudsystem?

Soundbars ger inte samma känsla av immersion som ett surroundljudsystem. Ett surroundljudsystem har flera högtalare, som tillsammans ger ett mer integrerat ljud, och fungerar därför bättre för filmvisning eller musiklyssning.

Hur mycket kostar ett surroundljudsystem?

Priserna varierar från några tusenlappar till flera tiotusentals kronor beroende på märke och modell.

Fördelar:

  • Ger en autentisk och högkvalitativ ljudupplevelse
  • Skapar en realistisk ljudmiljö som får dig att känna att du är mitt i handlingen
  • Förbättrar ljudet i både film och musik

Nackdelar:

  • Högre pris än många andra ljudsystem
  • Installation kan vara mer komplicerat än andra ljudsystem