Om du letar efter en DVD-spelare för bilen, hemmet eller kontoret är det här platsen för dig. Här på denna sida kan du se vårt utbud av DVD-spelare, som finns att köpa till mycket förmånliga priser. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av de bästa mediaspelarna, och detta sortiment är inget undantag. Vi har både stationära och mobila DVD-spelare, från flera av marknadens mest erfarna märken, och du kommer förmodligen också att kunna hitta det du behöver. Ta en närmare titt på vårt utbud av mobila och stationära DVD-spelare nedan och hitta den som matchar dina önskemål.

Resultat: 6
Resultat: 6


loader

DVD (stationär/mobil) FAQ

Vilka fördelar finns det med DVD-spelare?

DVD-spelare ger dig möjligheten att titta på filmer och TV-serier med hög kvalitet. Du får också tillgång till bonusmaterial som kommentarspår och borttagna scener.

Kan en mobil DVD-spelare användas på resor?

Ja, en mobil DVD-spelare är ett utmärkt val för längre resor, särskilt om du har barn med dig. Du kan enkelt titta på filmer och TV-serier på en större skärm än vad din mobiltelefon kan erbjuda.

Vad är skillnaden mellan en stationär och mobil DVD-spelare?

En stationär DVD-spelare är större och kräver vanligtvis tillgång till elnätet. En mobil DVD-spelare är mindre och kan användas var som helst tack vare ett batteri. Mobil DVD-spelare är också idealiska för att titta på filmer under resor eller vid olika tillfällen.

Kan jag spela upp CD-skivor i en DVD-spelare?

Ja, de flesta DVD-spelare kan spela upp CD-skivor. Vissa modeller kan också spela upp MP3-filer, vilket ger dig möjlighet att lyssna på musik från en skiva.

Vad är fördelarna med en Blu-ray-spelare?

En Blu-ray-spelare ger högre upplösning och mer detaljerade bilder än en standard DVD-spelare. Du får också tillgång till 3D-filmer och Blu-ray-skivor med hög kvalitet ljudspår. Vissa modeller kan också spela upp filmer från strömningstjänster som Netflix och HBO.

Fördelarna med DVD-spelare

En DVD-spelare är en utmärkt enhet för att titta på filmer och TV-serier med hög kvalitet. Du får tillgång till en mängd olika funktioner, inklusive kommentarspår, borttagna scener och bonusmaterial. Det finns två huvudtyper av DVD-spelare: stationära och mobila. En stationär DVD-spelare är större och kräver vanligtvis tillgång till elnätet. En mobil DVD-spelare är mindre och kan användas var som helst tack vare ett batteri. Båda typerna är idealiska för att titta på filmer under resor eller vid olika tillfällen.

Mobil DVD-spelare för resan

En mobil DVD-spelare är ett utmärkt val för att underhålla dig själv eller dina barn under längre resor. Du kan titta på filmer och TV-serier på en större skärm än vad din mobiltelefon kan erbjuda. Mobil DVD-spelare är lätta att ta med sig och du behöver inte oroa dig för att förlora anslutningen till den digitala världen om du skulle befinna dig på platser som saknar WiFi-täckning. Med en mobil DVD-spelare kan du njuta av högkvalitativ underhållning var som helst!

Fördelarna med Blu-ray-spelare

En Blu-ray-spelare ger dig högre upplösning och mer detaljerade bilder än en standard DVD-spelare. Du får tillgång till 3D-filmer och Blu-ray-skivor med högkvalitativt ljudspår. Du kan också strömma filmer från populära streamingtjänster som Netflix och HBO. Och eftersom Blu-ray-skivor inte är särskilt dyra, så är det en utmärkt investering för att ta din tittarupplevelse till nästa nivå!