Fcomputer har ett stort och attraktivt utbud av hårdvara och tillbehör, inklusive TV och Hi-Fi-utrustning. Här på denna sida hittar du vårt utbud av högtalare, kablar m.m. Här hittar du bland annat bilhögtalare, hemhögtalare, iPod-högtalare och diverse utrustning och tillbehör. Vi har ett brett sortiment av marknadens bästa och mest populära varumärken, bland annat Sandberg och Deltaco. Om du letar efter nya högtalare kan du säkert hitta de rätta på denna sida. Titta närmare på utbudet på denna sida och hitta exakt de högtalare, kablar osv. som passar dig och dina behov.

Resultat: 930
Resultat: 930


loader

Högtalare, kablar etc. FAQ

Hur kan jag veta vilken kabel jag ska använda med mina högtalare?

Det bästa sättet att bestämma vilken kabel du behöver för dina högtalare är att kontrollera manualen eller tillverkarens webbplats. Vanligtvis behöver högtalare med högre effekt även en tjockare kabel.

Hur kan jag förbättra ljudkvaliteten på mina högtalare?

Några sätt att förbättra ljudkvaliteten på dina högtalare är att placera dem på rätt sätt (undvik hörn), köpa högre kvalitets högtalare och kablar, använda en förstärkare och skapa en jämn akustisk miljö.

Är trådlösa högtalare lika bra som kabelanslutna högtalare?

Trådlösa högtalare har kommit långt och kan nu leverera högkvalitativt ljud. De är användbara när du inte vill dra kablar genom huset. Men kabelanslutna högtalare kan fortfarande ge bättre ljudkvalitet, särskilt vid högre volymer och djupare bas.

Kan jag använda mina hörlurar som en högtalare för min dator eller telefon?

Det är möjligt att använda hörlurar som högtalare genom att ansluta dem till datorn eller telefonen och öka volymen. Men detta kan skada hörlurarna och även orsaka en dålig ljudkvalitet. Använd rätt utrustning för att undvika skador och för att få bästa möjliga ljudkvalitet.

Vad är skillnaden mellan en aktiv och passiv högtalare?

En aktiv högtalare har en inbyggd förstärkare, vilket betyder att den inte behöver anslutas till en separat förstärkare. En passiv högtalare behöver en extern förstärkare för att fungera. Aktiva högtalare kan vara enklare att installera, medan passiva högtalare kan ge en bättre ljudkvalitet.

Förbättra din ljudupplevelse med högtalare, kablar och mer

Upplev en förbättrad ljudupplevelse med vårt stora sortiment av högtalare och kablar. Med högtalare i olika storlekar och modeller kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta högtalaren för ditt hem eller kontor. Oavsett om du letar efter en högtalare för musik eller film finns det en högtalare som passar dina behov.

Vi har också ett brett utbud av kablar för att ansluta dina högtalare, inklusive högtalarkablar, ljudkablar och HDMI-kablar. Med högkvalitativa kablar kan du förbättra ljudkvaliteten och få en störningsfri upplevelse.

Som en av Sveriges ledande återförsäljare av högtalare och kablar kan du lita på att vi har det du behöver. Utforska vårt utbud idag och hitta dina nya högtalare och kablar för en bättre ljudupplevelse.

Trådlösa högtalare - musik för hela huset

Med trådlösa högtalare kan du enkelt strömma musik från din telefon, dator eller surfplatta trådlöst till dina högtalare i hela huset. Det gör att du kan lyssna på musik överallt, utan att behöva byta högtalare i varje rum.

Välj mellan ett brett utbud av trådlösa högtalare i olika storlekar och prisklasser. Vi har högtalare från några av de främsta varumärkena, inklusive Sonos, Bose och många fler.

Med trådlösa högtalare kan du ha musik för alla tillfällen och ha enkel åtkomst till dina favoritlåtar och spellistor. Utforska vårt utbud av trådlösa högtalare och hitta den perfekta högtalaren för ditt hem.