Behöver du en ny tv med hög upplösning och till ett skarpt pris bör du ta en titt på den här sidan. Hos Fcomputer har vi samlat ett brett urval av de senaste TV-typerna på marknaden och du kan säkert också hitta rätt modell. Vi har TV-apparater från många av världens bästa och mest erkända tillverkare för att säkerställa hög kvalitet. Oavsett om du behöver en LCD-, LED- eller plasma-TV har du kommit till rätt ställe. Ta en titt på hela vårt utbud av fantastiska TV-apparater nedan och hitta din nästa TV idag.

Resultat: 213
Resultat: 213


loader

Stort utbud av TV för alla ändamål

På Fcomputer är vi väldigt måna om att alla våra kunder ska hitta en TV som passar deras personliga behov. Därför har vi givetvis ansträngt oss för att kunna erbjuda ett så varierat utbud av TV-apparater som möjligt, både i den billiga och mer sofistikerade delen av skalan. Oavsett om du behöver en LCD-TV, LED-TV, eller kanske en snygg plasma-TV, kan du förmodligen hitta en TV som matchar dina behov.

Dessutom bär vi även TV-apparater för flera olika ändamål. Vi kan till exempel erbjuda displayer och plattskärmar till hotell som kan ge lobbyn den där extra touchen som kompletterar hela interiören. Du kan också välja en TV med inbyggd DVD- och Blu-Ray-spelare samt digitala skyltskärmar av olika slag. Dessutom har vi samlat ett antal av de mest erfarna tv-tillverkarna, så att du alltid kan hitta de bästa tv-apparaterna när du handlar hos oss. Vi kan bland annat erbjuda TV-apparater från Samsung, Philips, Panasonic, ASUS, Sony, LG med flera. Om du letar efter en TV med hög upplösning och en stilren, tidlös design går du inte fel med dessa märken.

Självklart kan vi även erbjuda det senaste inom en 4K-tv, i flera olika storlekar och i många olika utföranden. Givetvis lägger vi kontinuerligt till nya modeller i vårt utbud så att du alltid har tillgång till de mest avancerade TV-apparaterna på marknaden. Har du frågor angående produktval är du varmt välkommen att titta förbi någon av våra butiker eller kontakta vår kundsupport.

Vad ska din TV användas till?

Här på Fcomputer bär vi bara TV-modeller som vi själva kan stå för fullt ut. Vi har också sett till att det finns något för varje smak och alla behov.

Det är viktigt att du tänker på vad din TV ska användas till innan du köper den. En av sakerna du måste tänka på är om den ska stå eller hänga. Vissa typer av tv lämpar sig bäst att stå, medan andra hänger fint. Om du hänger upp din TV, kom ihåg att den kommer lite längre från tittaren än om den står på ett stativ.

Är du till en helt enkel och snygg look har Samsung tagit fram serien "The Frame", där din TV har en tunn kant som ser ut som en enkel ram. De flesta går även att hänga ända in på väggen, som en bild, så att du får en snygg look, och en TV som inte samlar mycket damm bakom sig.

Om du mest ser nyheter på din tv kan du välja en mindre modell, men älskar du att se bra serier och filmer på din tv rekommenderar vi att du väljer en större modell, som tar mer plats i ditt synfält.

Det ger den vildaste och bästa upplevelsen när du ser de stora filmerna. Här kan du verkligen komma in i dem, och det är supergott.

Tänk på dina önskemål och behov innan du köper din nya TV. Vi hjälper dig gärna med valet. Kontakta oss bara. Läs hur längre ner.

LED, LCD och mycket mer – vad ska du välja?

Det finns mycket att välja på när man ska välja TV. De många typerna av skärmar kan vara svåra att tyda, men LCD och LED är relaterade. LED är egentligen en typ av LCD, och gemensamt för dem är att de har många bra egenskaper. När du väljer dem får du en tydlig bild som visar alla läckra detaljer på din TV.

En annan fördel med dem är att de är mycket energibesparande jämfört med andra, särskilt äldre, modeller. Du kan därför njuta av dina filmer och serier med gott samvete om elräkningen.

Vill du ha en TV som har den helt galna upplösningen? Då måste du välja en 4K-tv. Det blir nästan inte skarpare, och det är bra att både titta på saker och spela.

Är du en konsolspelare ger det en extra vild upplevelse när du har en bra, stor skärm. Du kan enkelt köpa en billig tv, vilket är bra, men använder du den mycket rekommenderar vi att du investerar i en lite större tv. Det ger verkligen en boost till upplevelsen, och använder du din tv mycket är det många timmar som du förbättrar dig.

Kompetent vägledning

Det kan vara svårt att tyda vilka behov du har om du inte är expert på området. Därför är våra experter på Fcomputer alltid redo att hjälpa dig när du ska välja TV. Du kan kontakta oss på olika sätt:

  • Chatt: du kan även chatta med oss via hemsidan under öppettiderna.

  • E-post: vill du skriva till oss när det är stängt? Skicka ett e-postmeddelande.

FAQ

Vilken TV är bäst?

De är alla bra, men den bästa TV:n för dig beror på dina behov. Fråga oss om du är tveksam. Vi kan hjälpa dig att nå ditt mål.

Kan min TV lämnas tillbaka?

Ja, om den är oanvänd och oöppnad kan du returnera din TV inom tre veckor efter köpet.