Gaming paket Fcomputer

Är du på väg att börja dina speläventyr? Känner du någon som vill börja spela eller som behöver en ordentlig uppgradering? Oavsett om det är till dig själv eller som present är ett gamerset från Fcomputer alltid ett supergott val, och det är därför vi vill lägga extra fokus på detta! När du köper ett gamingpaket av oss får du en komplett speluppsättning, där allt du behöver för att spela ingår. Du kan vara helt säker på att åtminstone en helt ny Fcomputer-dator, ett tangentbord, en mus, en bildskärm, en musmatta och ett headset ingår – och det hela är optimerat för gaming. Våra gamingpaket finns i olika prisklasser, beroende på hur avancerade de är, och vi har många olika beroende på vad du behöver dem till. Oavsett om du vill att ditt eget spelupplägg ska vara helt perfekt, eller om du vill ge årets gåva till någon du bryr dig om, så är det här sidan du bör titta runt på!

Resultat: 5
Resultat: 5


loader

Köp den bästa utrustningen för spel på Fcomputer

Om du är intresserad av ett gamerset, eller om du skulle vilja ha någon specifik spelutrustning, kan du vara helt säker på att du kan hitta den hos Føniks Computer. Vi har ett enormt utbud av alla möjliga olika saker, så du kan kika runt här på sidan. I synnerhet föreslår vi att du tittar på vårt urval av:

 • Speldatorer
 • Spelskärmar
 • Spelmus
 • Speltangentbord
 • Spelheadset

Det här är de viktigaste komponenterna för en fantastisk speluppsättning, och det är därför vi tycker att du bör fokusera din uppmärksamhet där. Naturligtvis kan du också ta en gamer-musmatta eller en webbkamera, men det är inte lika viktigt som allt annat. Det är många som förstås vill ha helt rätt av dessa kategorier. Det finns dock ett enklare sätt att gå tillväga när du vill ha ett coolt spelupplägg. Du kan köpa ett av våra gamerset.

Gamerset från Føniks Computer - en komplett speluppsättning


Ett gamerset är den enkla lösningen. Det är också den billiga lösningen. Och i den mån det är också den kompletta lösningen. Det finns många goda skäl att välja ett gamerset från Føniks Computer. Allt du behöver göra är att fråga dig själv vad du behöver och vad du behöver det till. För vi har ganska många att välja på, och både budget och prestanda förändras, beroende på vad du väljer.

Startpaket
Vårt Føniks Gaming Starter Bundle är till exempel det perfekta gamersetet om du eller andra ska börja spela riktigt själv. Här får du en stark Føniks Banshee II Complete Gamer Computer som kan köra de flesta populära spel utan problem. Här ingår även en snygg spelskärm från Samsung, och ett bra tangentbord från Gear4U. Mus, musmatta och headset är alla kvalitetsprodukter från Fourze. Allt är samlat i ett gamerset hos oss till ett överkomligt pris, så att vem som helst snabbt kan komma igång. Det är den perfekta presenten till antingen andra eller dig själv.

All Inclusive
Ett annat populärt gamerset hos oss är vårt Føniks All-Inclusive Gaming Bundle. Priset är lite högre, men i gengäld får du ett riktigt bra all inclusive-utbud av spelutrustning. Med ett headset, tangentbord, mus och musmatta från Fourze har du lojal utrustning som inte misslyckas så, och dina spelsessioner kommer att se fantastiska ut på en AOC-spelmonitor. Det hela slutar tillsammans med en vild Phoenix Banshee III Gamer PC. Med detta gamerset är du snabbt igång och kan övervinna alla utmaningar!

Pro-paket
Om du verkligen vill ha ett bra gamerset för pengarna, så kanske du ska titta på ett av våra mer avancerade erbjudanden. För även om både Starter Bundle och All-Inclusive är extremt bra för priset så måste det givetvis finnas utrymme för dig att lägga vantarna på det bästa av det bästa. Detta är också vad du får om du köper gamersetet Føniks Pro Bundle. Vi har sett till att det finns en brutal Phoenix Warrior I-speldator i den. Efter detta har vi lagt till en snygg Samsung gamer-skärm till den, och den återstående utrustningen är allt från Logitechs G-serie av produkter. Du får därför riktigt bra specifikationer för pengarna, och jämfört med hur enkelt det är när du köper detta gamerset så blir det verkligen inte mycket bättre.

Gamer-set samlat av de bästa märkena på marknaden

Du kanske har märkt det, speciellt om du kan något om spel och datorer, men många av de märken vi inkluderar i våra gamerset är från några av de bästa tillverkarna på marknaden. Vi ser särskilt till att varje gamerset är sammansatt av extremt bra utrustning, och du kan därför särskilt förvänta dig att se följande märken när du tittar igenom våra gamerset:

 • Logitech
 • Samsung
 • Lenovo
 • AOC
 • Deltaco
 • Gear4U
 • Fourze

Det är alla märken som har utmärkt sig på spelmarknaden och det är därför vi har valt att använda dem. För om du köper ett gamerset måste det också ha rätt utrustning, och sättet vi säkerställer detta är genom att använda spelutrustning från några av de bästa tillverkarna. Det finns ingen anledning att kompromissa med kvaliteten när det kommer till spel. Det är därför vi erbjuder det bästa av det bästa.

Speldatorer av högsta kvalitet
En av de viktigaste sakerna när du köper ett gamerset från Føniks Computer är att du får en riktigt bra speldator på köpet. För om datorn inte är bra spelar det ingen roll hur cool all annan utrustning är. Därför inkluderar vi inget mindre än våra egna speldatorer, som våra tekniker med expertis och uppfinningsrikedom har monterat ihop själva i vår verkstad. Dessa är också gjorda av några av de bästa delarna på marknaden, och du behöver bara titta på vad vi stoppar i våra basar för att veta hur hög kvalitet är:

 • Intel Core eller AMD Ryzen-processorer
 • GeForce grafikkort
 • 16 GB DDR4 RAM
 • 500-1000 GB SSD

När du har en SSD med gott om utrymme och du har 16 GB DDR4 RAM kan du räkna med att din nya gamerdator kör snabbt och har plats för alla dina spel. Det ger en smidig upplevelse som ger dig en extremt bra spelupplevelse. Ingen PC är dock komplett utan ett kraftfullt grafikkort och en lika kraftfull processor. Det är här GeForce-grafikkorten kommer in i bilden och försäkrar dig om att grafiken inte kommer att vara ett problem, och Intel Core eller AMD Ryzen-processorer ser till att hela maskineriet fungerar perfekt. Och självklart har vi valt kompatibla delar, samt utrustning som passar datorn i gamersetet, så du har inget att oroa dig för. Med en av våra datorer får du så mycket kvalitet för pengarna.

Har du några frågor?
Om du har några frågor om våra gamerset är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi vill alltid hjälpa dig att hitta precis det du letar efter, och om det är ett gamerset ser vi förmodligen till att du får det som passar dina behov bäst.