Laptop banner.
Letar du efter ett bra erbjudande för bärbar dator? Då har du kommit till rätt ställe! På Fcomputer har vi ett stort utbud av bärbara datorer för absolut allt. Oavsett om du vill spela, om det är en bärbar dator för vardagens strapatser, om du behöver en PC till skolan eller om näringslivet ringer, så har vi något som passar dina behov. Så titta runt på den här sidan om du behöver en ny bärbar dator. Vi har alla de populäraste märkena och sortimenten, så det är alltid lätt att hitta något bra!

Resultat: 1420
Resultat: 1420


loader

Vanliga frågor om bärbara datorer

Är det något du skulle vilja veta om bärbara datorer, eller har du frågor om en viss modell, eller kanske en serie? Vi föreslår att du snabbt kollar våra vanliga frågor - kanske kan du snabbt hitta svar på det du vill veta.

Annars kan du läsa vidare här på sidan, där det finns mycket information om bärbara datorer. Om det inte är din stil hjälper vår kundtjänst dig gärna. En sak är säker, och det är att vi förmodligen hjälper dig att hitta den perfekta bärbara datorn!

Kan du använda en surfplatta som dator?

På sikt kan en surfplatta användas som dator. Men om du vill dra full nytta av både surfplatta och bärbar dator, överväg en 2-i-1-modell, till exempel en Lenovo IdeaPad Flex .

Hitta din nya bärbara dator hos Fcomputer

Letar du efter en ny bärbar dator? Det finns många på marknaden och här på Fcomputer har vi ett brett utbud till extremt bra priser. Det är bara att titta runt lite.

Oavsett om du letar efter ett bra laptop-erbjudande till studien, en trogen maskin för vardagsbruk, en exceptionell laptop för arbetsplatsen eller den coolaste gaminglaptopen så hittar du den i vårt sortiment.

Allt du behöver göra är att ta reda på vilka behov du har när det kommer till en ny bärbar dator. Det kan dock vara lättare sagt än gjort. Vi föreslår därför att du funderar på vad du behöver en bärbar dator till och om det finns ett speciellt märke som du gillar bättre än andra.

Vid behov granskar vi några olika märken och olika typer av bärbara datorer nedan. Det är säkert att din nya bärbara dator väntar precis runt hörnet. Så här är det när du är på Fcomputer.

Märken

Finns det ett speciellt märke som du bara föredrar framför ett annat? Det är hård konkurrens och många bra märken att välja mellan, så vi har såklart sett till att ha ett brett utbud av bärbara datorer från alla de bästa märkena på marknaden!

Du kan säkert hitta andra märken av bärbara datorer hos oss, men de nedan är de mest populära, och det är definitivt de vi rekommenderar att titta på först och främst.

 • Acer
 • Äpple
 • ASUS
 • Dell
 • Fujitsu
 • HP
 • Lenovo
 • MSI
 • Samsung

Om du inte är ett stort fan av ett visst märke, och verkligen även om du är det, är det fortfarande smart att överväga inte bara märket, utan också vad du ska använda en bärbar dator till. För själva syftet med din nya bärbara dator kommer ofta att avgöra modellen, och därmed även priset.

Välj rätt bärbar dator för vardagen

Är du typen som måste ha betalat räkningarna, skickat ett par mejl och kanske vill surfa på sociala medier och andra sajter på nätet? En bärbar dator kan enkelt och bekvämt användas för dagen och på resande fot, och för många är den en nödvändighet. För detta ändamål kan du lyckligtvis komma undan med en billig sådan!

Den här typen av bärbara datorer är förstås en av de mest utbredda, vilket också gör att det finns mycket att välja på. Om du vill ha ett bra erbjudande för bärbar dator, föreslår vi att du tittar på modellerna i följande kategorier:

 • Lenovo IdeaPad 3
 • Dell Latitude
 • Acer Aspire
 • ASUS VivoBook

Alla dessa bärbara datorer är otroligt bra för både vardagsbruk och vanligt kontorsarbete. Om den bevaras är Latitude mestadels gjord för affärer, men behöver du en hållbar bärbar dator är du helt säker på att den tål en del stötar.

IdeaPads, Aspire och VivoBook, å andra sidan, är de normala valen av bärbara datorer för din vardag. Med dessa serier får du ett laptoperbjudande till ett extremt bra pris samtidigt som den kommer att prestera bra i många år framöver. De flesta klarar lätt av lite lätt spel också.

Om du fortfarande vill ha en bärbar dator som kan lite mer kan du överväga att titta på en Lenovo IdeaPad 5 . De är väldigt lika 3-serien, men de har bara lite mer att erbjuda.

Gaming laptop - leta efter den här

Spel har blivit oerhört populärt och det gör också att det alltid finns ett stort utbud av bra bärbara datorer för spel. På Fcomputer är vi själva nördar, och vi älskar både teknik och spel. Därför har vi såklart också sett till att ha ett starkt utbud av gaming laptops.

Dock är bärbara datorer för spelare lika olika som alla olika datorspel på marknaden. Det kan därför vara något svårare att välja en av dessa jämfört med en bärbar dator för vardagsbruk. Alla bärbara speldatorer är dock inte skapade lika, och vi föreslår därför särskilt dessa kategorier:

 • Lenovo Legion
 • Lenovo LOQ
 • Acer Predator
 • ASUS TUF och ROG

Lenovo Legion är det populära valet när det kommer till spelbärbara datorer. Det finns både fanfavoriterna Lenovo Legion 5 och Lenovo Legion 5 Pro , men vill du ha prestanda utöver det vanliga så är Lenovo Legion 7 redo och villig att ta dig an.

Acer Predator och ASUS ROG är också helt perfekta om du vill ha en extremt avancerad laptop för spel. Här får du juice och kraft för pengarna, då dessa modeller alltid är utrustade med extremt modern high-end hårdvara.

De mest avancerade modellerna kräver dock vissa investeringar. Vill du därför ha ett bra laptoperbjudande är Lenovo LOQ och ASUS TUF laptops väldigt bra alternativ. Dessa serier är skapade med ett syfte: möjligheten till fantastiska spelupplevelser, allt samtidigt som köpet inte på något sätt bryter budgeten.

En bärbar dator kan snabbt bli din ständiga följeslagare när det kommer till spel. Var och när som helst är de redo att hjälpa till. Allt du behöver göra är att investera i en ny bärbar dator.

Tänk på hårdvaran

Men hur vet du exakt vilken bärbar dator du ska välja för spel? Naturligtvis är ett populärt val alltid vettigt, men det finns ett absolut säkert och extremt bra sätt att välja.

Först googlar du kraven för de datorspel du skulle vilja kunna spela på din nya laptop. Det blir ofta grafikkort/GPU, processor/CPU, RAM och SSD som man ska titta på.

Du kan sedan kolla in våra olika modeller av bärbara datorer tills du hittar en som passar dina behov perfekt. Vid behov finns det också alltid möjlighet att du kan fråga vår kundtjänst om råd. Vi har väldigt bra koll på vilka av våra bärbara datorer som är bra för vilka datorspel.

Bärbara datorer för affärsbruk

Har du ett eget företag och behöver en eller flera bärbara datorer? Det är trots allt väldigt normalt i företagsmiljön att det finns ett behov av bärbara datorer på jobbet, men det kan mycket väl vara så att du behöver använda flera olika beroende på syftet. Det är därför särskilt klokt att titta på alternativen från följande tillverkare:

 • Lenovo
 • Dell
 • HP

Dessa tre tillverkare har i många år varit kända för den höga nivån på sina bärbara datorer för arbete. De är därför alltid värda att titta igenom om du är ute efter ett brett utbud till bra priser.

Lenovo

Det självklara valet från Lenovo är deras serie ThinkPads . De är speciellt designade för affärsvärlden, och de är några av de bästa och mest populära bärbara datorerna när det kommer till detta ändamål.

Dessutom finns det även många olika serier, beroende på vad du behöver och vad budgeten är. De flesta av dem är bara extremt bra arbetsmaskiner, men X , X1 Carbon och Z har alla extremt stark hårdvara och kan användas till nästan vad som helst.

Möjligen är IdeaPads också bra på arbetsplatsen, om det bara är allmänt kontorsarbete det handlar om. Bärbara datorer från ThinkPad-serien är dock klart att rekommendera om du behöver köra tunga program eller arbeta med grafik.

Dell

Om det är en vanlig bärbar dator för kontorsarbete från Dell så är det återigen Latitude-serien du ska få tag i. Annars är det mycket populära valet en Dell XPS . De har kraftfull hårdvara och finns i många olika smarta modeller – helt perfekt när mycket olika saker ska göras.

Om du verkligen behöver köra tunga program och den bärbara datorns prestanda måste vara helt kompromisslös så är det Dell Precision du vill få tag i. Dessa bärbara datorer är gjorda för att prestera när något verkligen behöver hända. Med den senaste hårdvaran på marknaden blåser dessa modeller bort alla problem.

HP

HP har även många fantastiska alternativ när du letar efter bärbara datorer till företaget. Om du tittar på utbudet av EliteBooks , ProBooks och ZBooks kommer du aldrig att få slut på bra alternativ. Det finns något för alla och det är alltid värt att ta del av vårt urval från denna välkända tillverkare.

Bli företagskund hos Fcomputer

Om ditt företag har för avsikt att investera i bärbara datorer från oss, föreslår vi alltid att du tittar på möjligheten att bli företagskund . Det kan snabbt ge dig många fördelar och det underlättar mycket för oss när vi ska guida och hjälpa dig i rätt riktning utifrån dina behov.

Överväg en Chromebook

Behöver du bara en bärbar dator för det väsentliga? Då kanske du vill överväga en Chromebook . Den här typen av bärbara datorer används främst för studiebruk, men så länge du inte behöver använda din bärbara dator till annat än att skriva, anteckna, skicka mejl, surfa på webben och liknande så är det helt perfekt.

Dessutom är Chromebooks ofta otroligt billiga. Det är därför det perfekta laptoperbjudandet för dig som behöver en billig maskin och inte behöver den för att ha den starkaste och modernaste hårdvaran.

Miljövänliga alternativ

Försöker du tänka grönare i din vardag? Gillar du som alla andra att spara pengar? På Fcomputer driver vi ett koncept som gör att du kan göra båda samtidigt! Vi kallar det Refurbished , fyllt med produkter från upcycle it.

En refurbished bärbar dator är det bästa bärbara erbjudandet du kan få idag. Det är begagnade bärbara datorer som har blivit väl rengjorda, bytt delar och generellt fått ett nytt liv. Det du sitter kvar med är en otroligt billig produkt som fortfarande har extremt hög prestanda, och ofta bara några repor och något minskad batteritid.

Det är det perfekta valet för den som vill ha en billig bärbar dator, samtidigt som den vill göra skillnad för miljövänlighet. Tänk grönt när du tänker på en bärbar dator. Tänk refurbished.

Har du frågor? Kontakta vår kundtjänst

Är du osäker på något angående bärbara datorer? Oavsett om det handlar om vårt urval, en specifik modell, vad du måste välja eller något helt annat, så är vi alltid redo att hjälpa dig. Vår kundtjänst är experter när det kommer till att guida dig i världen av bärbara datorer.