Här på Fcomputer.se säljer vi inte bara datorer och tillbehör till dessa. Just nu säljer vi även bland annat ett stort utbud inom kategorin kassaterminaler och du kan vara nästan säker på att vi även har den produkt hemma som matchar just din butiks behov och preferenser. Bland annat hittar du POS-terminaler från HP och Epson, båda märken kända för hög kvalitet och pålitlighet; två faktorer som naturligtvis är ganska viktiga i en hektisk butiksmiljö.

Har du frågor angående vårt utbud av POS-terminaler? Då är du varmt välkommen att kontakta oss och ta en oförpliktande pratstund.

 

Resultat: 38
Resultat: 38


loader

Kassaterminaler FAQ

Vilka betalningsmetoder stöds av kassaterminalerna?

Kassaterminaler stöder vanligtvis betalning med bankkort, kreditkort, mobilbetalning och kontaktlösa betalningar.

Behöver jag en internetuppkoppling för att använda kassaterminalen?

Ja, för att kassaterminalen ska kunna genomföra transaktioner behöver den anslutas till internet, antingen via trådbundet nätverk eller trådlöst.

Kan jag integrera kassaterminalen med mitt befintliga försäljningssystem?

Ja, många kassaterminaler kan integreras med befintliga försäljningssystem och kassasystem. Det är dock viktigt att kontrollera att din kassaterminal är kompatibel med de system som du använder.

Är kassaterminaler säkra att använda för betalningar?

Ja, kassaterminaler är utformade med flera säkerhetsfunktioner för att skydda både företag och kunder. Funktioner som kryptering, strömbrytare och övervakning av aktivitet kan hjälpa till att minska risken för bedrägeri och stöld.

Kan kassaterminaler användas för försäljning utanför butiken, som på marknader och evenemang?

Ja, många kassaterminaler är designade med bärbarhet i åtanke och kan användas för försäljning på olika platser utanför butiken. Det kan dock kräva en viss mängd förberedelse och planering för att säkerställa att du har den nödvändiga utrustningen och tillstånden för att konfigurera och använda din kassaterminal på dessa platser.

Vad är en kassaterminal?

En kassaterminal är en elektronisk enhet som används för att genomföra betalningstransaktioner vid en fysisk plats, som en butik. Kassaterminaler är ofta anslutna till internet och stöder olika betalningsmetoder, inklusive bankkort, kreditkort, mobilbetalning och kontaktlösa betalningar.

Vem behöver en kassaterminal?

En kassaterminal kan vara avgörande för verksamheter som vill ta emot betalningar på plats och erbjuda enkel och säker betalning för sina kunder. Det kan inkludera butiker, restauranger, marknadsstånd, eventuppsättningar, och andra typer av företag som utför transaktioner vid en fysisk plats.

Vilka är fördelarna med att använda en kassaterminal?

Användningen av en kassaterminal kan ha flera fördelar för din verksamhet, inklusive en effektiv hantering av betalningar, ökad säkerhet och en möjlighet för dina kunder att betala med olika betalningsmetoder. Kassaterminaler kan också integreras med ditt befintliga försäljningssystem och ger dig möjlighet att spåra dina försäljningstransaktioner och att göra bokföring lättare.