Den här sidan är där du hittar vårt breda utbud av markörer och highlighters för hem- och kontorsbruk. Med våra bra markörer och överstrykningspennor är det lätt att stryka över texter och särskilt uppmärksamma specifika delar av texten för att senare läsa antingen själv eller andra. Vi har produkter från både ICIDU och Deltaco, som finns på många kontor runt om tack vare deras vackra och gedigna kontorsverktyg som aldrig sviker.

Resultat: 271
Resultat: 271


loader

Markörer och highlighters FAQ

Vad är skillnaden mellan en marker och en highlighter?

En marker används oftast för att skriva på papper medan en highlighter används främst för att markera viktiga ord och meningar. Markören är oftast tunnare medan highlightern är bredare och ger starkare färg.

Kan jag använda en highlighter på alla typer av papper?

De flesta highlighters fungerar på de flesta papper, men för bästa resultat rekommenderas det att använda en highlighter på papper som är av hög kvalitet medan en marker fungerar på de flesta ytor.

Kan jag använda en markör eller highlighter på en whiteboardtavla?

Nej, använd inte en markör eller highlighter på en whiteboardtavla eftersom det kommer att vara svårt att ta bort färgen. Använd istället en whiteboardpenna.

Hur kan jag förhindra att min marker torkar ut?

Förvara din marker med spetsen nedåt, på ett torrt ställe och undvik direkt solljus. Om din marker ändå torkar ut kan du försöka blåsa i spetsen eller doppa den i sprit.

Kan markörer och highlighters vara giftiga?

Vissa markörer och highlighters kan vara giftiga om de sväljs. Se till att förvara dem på ett säkert ställe borta från småbarn och husdjur. Läs alltid instruktionerna noga innan du använder en ny marker eller highlighter.

Markörer och highlighters - Idealiskt för Skapande och Arbete

Markörer och highlighters är ett oumbärligt verktyg för någon som är kreativ eller som arbetar med papper. Med en mångfald av färger i levande och starka toner kan du skapa udda teckningar och färgkodade anteckningar.

Markörer är idealiska att använda för att skriva text på papper. De fungerar på det mesta av papper och använder pigment för att möjliggöra snabb torkning, vilket minskar på risken för smetiga sidor. Oavsett om du skapar konst, designer eller bara vill organisera dina anteckningar på ett roligt sätt, så är markörer ett utmärkt val.

Highlighters hjälper dig att upptäcka det viktigaste i en text. De är utformade för att användas på text som redan har skrivits och kan vara mycket användbara för att identifiera nyckelords eller viktiga stycken för att förstå informationen. Det är ett oumbärligt verktyg för studenter, lärare och yrkesverksamma som delar information med andra.

Uppmuntra din Kreativitet med Markörer och Highlighters

Markörer och highlighters kan vara en underbar frisk fläkt för dina dagliga arbetsuppgifter. De kan hjälpa dig att underlätta inlärning, organisera dina anteckningar och hjälpa dig att bli mer produktiv på arbetet.

Markörer och highlighters kan också uppmuntra din kreativitet. Det finns inget fel sätt att använda markörer och highlighters, och den enda gränsen är din fantasi. Du kan använda dem för att skapa teckningar, utforska nya färgkombinationer eller för att lägga till liv till dina anteckningar.

Sammanfattningsvis är markörer och highlighters oumbärliga verktyg för alla som vill ta sitt pappersarbete till en ny nivå. De kan hjälpa dig att lära dig, organisera ditt arbete och uppmuntra din kreativitet. Gör dig redo att utforska det roliga och spännande arbetet med markörer och highlighters!