Om det finns en tillverkare som förstår kvalitet och design i absolut världsklass så är det Apple. Därför är vi här på Fcomputer glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett urval av deras många populära hårdvaruprodukter. På den här sidan hittar du specifikt vårt utbud av Apple stationära datorer, som finns till starka priser så att alla kan vara med. Om du är ett Apple-fan får du ett brett utbud av stationära datorer här, med den välkända strömlinjeformade designen. Ta en närmare titt på urvalet nedan och hitta det Apple-skrivbord som bäst passar dina behov och önskemål.

Resultat: 77
Resultat: 77


loader

Exklusive Apple-datorer

Apple är utan tvekan ett av de mest kända och eftertraktade varumärkena på den elektroniska marknaden, och det finns flera goda skäl till det. Apples känsla för stilren och tidlös design har i åratal varit en av tillverkarens största styrkor, vilket också syns tydligt i deras stationära datorer. Om du behöver en PC för kontoret är en stationär dator från Apple en idealisk plats att börja. Den eleganta och minimalistiska designen passar de allra flesta företagsprofiler och pryder alla skrivbord.

Det är dock inte bara på designfronten som Apples stationära datorer briljerar. Även i förhållande till hårdvara, funktionalitet och smarta funktioner ligger den amerikanska tillverkaren i framkant av tidens trender. Vi kan bland annat erbjuda den populära Apple iMac-serien, med en imponerande hög upplösning i form av den kristallklara Retina 5K-skärmen med multi-touch-funktion.

Vi har flera olika modeller från iMac-serien och specifikationerna varierar beroende på modell. Du har bland annat möjlighet till blixtsnabba Intel Core-processorer, AMD Radeon-grafikkort från R9-serien och mycket mer. Vi erbjuder även den välkända Apple Mac mini-serien, som kan fås till ett skarpt pris. För att göra din sökning lite enklare kan du använda vår filterfunktion till höger på sidan om du har speciella krav på din produkt. Du kan bland annat välja processor, hårddisktyp, önskad upplösning, GPU och mycket mer. Du är självklart också välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående speciella Apple stationära datorer, eller urvalet i övrigt.