På denna sida hittar du vårt stora utbud av 165 Hz gaming-skärmar. Vi har 165 Hz skärmar från en rad välkända märken på marknaden, inklusive Samsung, ASUS, AOC, Acer, BenQ Zowie, Gigabyte, MSI och många fler. Du kan välja mellan många olika storlekar - både böjda skärmar och traditionella platta skärmar. Se vårt stora utbud av 165 Hz gaming-skärmar nedan och hitta den skärm som passar dina behov bäst.

Resultat: 143
Resultat: 143


loader

Få en flytande spelupplevelse med en 165hz gamingmonitor

De moderna spelskärmarna har för närvarande en trend och det är en högre uppdateringsfrekvens, vilket gör spelupplevelsen mer flytande och imponerande. Siffrorna i Hz (uppdateringsfrekvens) som används för att beskriva en spelskärm utgör antalet bilder per sekund som skärmen kan visa. Till exempel kan en 165hz gamingskärm uppdatera bilden 165 gånger per sekund. För jämförelse brukar de flesta andra spelskärmar ha en uppdateringsfrekvens på mellan 30hz och 60hz. En 165hz gamingskärm kan därför visa upp till 450% fler bilder per sekund än många andra skärmar på marknaden. Detta har en enorm effekt på spelupplevelsen.

När du går från en 30-60hz-skärm till en 165hz-spelskärm kommer du definitivt att uppleva stor skillnad. Bilden är helt enkelt mer flytande och skarpare, vilket ger en bättre spelupplevelse, så man vill knappast gå tillbaka till de äldre skärmmodellerna. Den högre uppdateringsfrekvensen hjälper bland annat till att minska rörelseoskärpa, så att du undviker att bilden förvrängs när bilderna rör sig snabbt som på en 165hz gamingmonitor.

En 165hz gamingskärm ger dig:

  • En imponerande och flytande bild
  • Mindre rörelseoskärpa

En 165hz-skärm för spel från ledande tillverkare

På denna sida har vi samlat ett urval från några av de absolut bästa tillverkarna av 165hz gaming-skärmar. Du kan alltså vara säker på att kvaliteten är i ordning och att din 165hz-skärm har alla de funktioner som ger den optimala spelupplevelsen.

Du hittar till exempel följande varumärken hos oss:

  • ASUS
  • AOC
  • Samsung
  • Acer
  • BenQ

ASUS har länge varit en av de stora jättarna inom teknikvärlden. De har ett brett utbud av elektronisk utrustning riktad till spelaren och är väl insatta i vilka krav du som gamer har. Och de kan sitt jobb, vilket har resulterat i att en 165hz gaming-skärm från ASUS ofta återfinns högst upp på listan över recensenternas favoritskärmar för gaming.

BenQ är kanske inte ett så välkänt varumärke i Danmark, men utomlands är de kända för att leverera några av konsumenternas favoritskärmar. Speciellt när det gäller gamingskärmar har de haft riktigt stor framgång, vilket är anledningen till att de nu finns hos de flesta seriösa leverantörer i Danmark. Vi är därför glada att kunna erbjuda 165hz gamingskärmar från denna tillverkare till våra kunder.

AOC fokuserar på att producera skärmar och har även utvidgat till andra produkter inom gamingvärlden. Överväger du en 165hz gamingskärm från AOC kan du vara säker på att kvaliteten är i toppklass och att skärmen är fullpackad med läckra gamingfunktioner.

Samsung är förmodligen ett av de mest kända varumärkena på elektronikmarknaden. De har levererat skärmar i flera årtionden och har en enorm erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte fungerar. Precis som många andra tech-företag har de fått upp ögonen för gamingvärlden, där de med sin stora erfarenhet har kunnat producera gamingskärmar, inklusive 165hz gamingskärmar, i högsta kvalitet.

Hitta rätt storlek för din 165hz gamingmonitor

För många kommer skärmens storlek att vara en av de viktigaste specifikationerna. Om du för närvarande har en 24-tums skärm för gaming kommer du snabbt att inse hur mycket mer skärm du får för pengarna om du går upp i storlek lite. En 27-tums skärm har till exempel hela 25% mer skärmyta jämfört med en 24-tums skärm. Om du går från en 24-tums skärm till en 34-tums skärm får du 70% mer plats på skärmen! En liten ökning i storlek på din 165hz gamingmonitor kommer alltså att göra en enorm skillnad i din gaming-upplevelse.

Om du söker efter en 165hz gaming-skärm som är böjd har vi också ett urval av dessa på sidan. Med en böjd gaming-skärm kommer du att uppleva en bredare synvinkel, vilket ger den optimala vinkeln för alla delar av skärmen. Detta gör att färgerna på din skärm inte förvrängs i de yttre kanterna av skärmen, samtidigt som det ger en mer "immersiv" gaming-upplevelse.

Ska du välja en 165hz-skärm med IPS- eller TN-paneler?

När du letar efter en skärm för gaming stöter du huvudsakligen på två typer av skärmpaneler: IPS (In-Plane Switching) och TN (Twisted Nematic) paneler. Båda har sina egna fördelar och vilken typ av panel du ska välja för din 165hz gaming skärm beror på vad du föredrar hos din skärm.

IPS-paneler har blivit mycket populära de senaste åren, vilket inte är så konstigt med tanke på deras egenskaper. Dessa paneler ger en mycket hög precision i färgåtergivningen på skärmbilden. Dessutom ger IPS-paneler en större betraktningsvinkel, eftersom färgerna inte förvrängs i någon större grad när man tittar från sidan på monitorn. Eftersom mycket av gamingupplevelsen beror på det grafiska väljer många spelare dessa paneltyper när de köper en skärm för gaming.

TN-paneler har länge varit den mest använda paneltypen, även bland spelare. Dessa kännetecknas av en hög svarstid. Svarstiden är den tid som skärmen tar på sig att byta från en färg till en annan. En lägre svarstid ger en mer flytande upplevelse och där man undviker "ghosting", ett irriterande fenomen där silhuetter från tidigare bilder ses på skärmbilden. En annan stor fördel med TN-paneler är att de är billiga. Av denna anledning kan du ofta spara några pengar på 165hz gaming-skärmar om du väljer en skärm med TN-paneler.

Sammanfattningsvis kan du överväga följande när du väljer vilken typ av paneler din 165hz gaming skärm ska ha:

  • IPS - Exakt färgåtergivning och bred betraktningsvinkel
  • TN - Snabb svarstid och oftast billiga jämfört med andra paneltyper.

Nvidias G-Sync eller AMD:s FreeSync?

Adaptiva skärmsynkroniseringsteknologier som G-Sync och FreeSync har revolutionerat gaming-skärmar de senaste åren. Du bör därför överväga om din 165hz gaming-skärm ska ha någon av dessa teknologier. Adaptiv skärmsynkronisering ser till att skärmen uppdaterar skärmbilden i samma hastighet som ditt grafikkort kan leverera den. Effekten är en konstant flöde i skärmbilden utan så kallade "screen tears", där tydliga streck i bilden observeras om grafikkortet inte kan leverera en anpassad hög uppdateringsfrekvens till skärmen. Eftersom teknologierna baseras på synkronisering mellan grafikkortet och skärmen är det viktigt att undersöka om ditt grafikkort stöder G-Sync eller FreeSync-teknologi så att du får ut det mesta av din 165hz gamingskärm.

Om du behöver hjälp med att hitta din nästa 165hz skärm för gaming, finns vi tillgängliga på kundservice. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner och längst upp på sidan.