gamingskärm Samsung

På denna sida hittar du vårt stora utbud av Samsung gaming monitorer. Samsung är världskända för sina fantastiska bildskärmar, med otroligt hög bildkvalitet och tidlös design. Om du vill ha en skärm som gör din spelupplevelse så levande och så realistisk som möjligt har du definitivt kommit till rätt plats. Vi erbjuder Samsung spelskärmar i många olika storlekar, priser och utföranden, så att du enkelt kan hitta en modell som passar dina önskemål och din budget perfekt. Vi håller oss uppdaterade med de senaste produkterna på marknaden, så du kan vara helt säker på att du kan hitta det du söker här hos oss. Ta en närmare titt på hela vårt utbud nedan och hitta din nästa Samsung gaming monitor.

Resultat: 62
Resultat: 62


loader

Stort utbud av Samsung gaming monitorer i toppkvalitet

Samsung är en av marknadens mest populära tillverkare av gaming monitorer, och det av goda skäl. Med en unik känsla för design, innovativa funktioner och en imponerande hög bildkvalitet är Samsungs gaming skärmar inte att ta miste på. Om du ansluter dem till en kraftfull gaming-dator kommer du att uppnå ett imponerande resultat som gör din spelupplevelse extremt bra.

Om gaming hörnan behöver se snygg ut kan du inte gå fel med en snygg Samsung gamingskärm. Förutom en vacker design, levererar en Samsung gaming monitor även en fantastisk prestanda när den sätts i arbete. Vi kan erbjuda dig Samsung gamingskärmar i både det billiga och det mer avancerade varianter. Det finns därför en god chans att hitta just den Samsung gaming monitor som passar dina personliga behov. Om du till exempel skulle vilja ha en verklighetstrogen 4K-skärm så att du kan få bästa möjliga bildkvalitet kan vi erbjuda flera modeller för detta ändamål. Med Samsung gaming-skärmar i 4K-upplösning kan du få otroliga 8 miljoner pixlar som ger en detaljgrad som aldrig förr.

Med en 4K-skärm blir det ännu enklare att plocka upp även de minsta rörelserna i bilden, vilket kan göra att du kan upptäcka motståndare tillräckligt snabbt för att ta hem segern. För att göra din sökning lite enklare kan du använda vår smarta sökfunktion till höger på sidan. Här kan du välja önskad upplösning, responstid, ljusstyrka och mer. Som alltid är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående vårt utbud av Samsung spelskärmar.

Samsung gaming-skärm – Specifikationer som vill ha något

När det kommer till spel är skärmen inte utrustningen att snåla med. På den här sidan har vi samlat ett antal läckra produkter så att du kan hitta den Samsung gaming monitor som har de funktioner du behöver. Vilken storlek och mått ska din skärm ha? Vilken typ av paneler ska du välja? Vad ska svarstiden och uppdateringsfrekvensen för din Samsung-spelskärm vara? Och sist men inte minst, vad har du för budget?

Bland annat bör du överväga följande specifikationer när du letar efter en Samsung gaming monitor:

  • Skärmstorlek
  • Skärmupplösning
  • Typ av paneler
  • Uppdateringsfrekvens

Skärmstorlek – En viktig parameter för en spelmonitor

Storleken på din Samsung gaming-skärm har en enorm inverkan på upplevelsen du får när du spelar. Om du väljer att öka skärmstorleken bara lite kommer du med största sannolikhet att bli förvånad över hur mycket mer skärm du får för pengarna. Om du går, t.ex. från en 24-tums gamingmonitor till en 27-tums, kommer du att öka skärmens storlek med över 25%! Och väljer du en 34 tums skärm, jämfört med en vanlig 24 tum, kommer utrymmet på skärmen att öka med hela 70 %. Det finns med andra ord mycket att vinna med en Samsung gaming-skärm om du ser till att ha rätt storlek.

Med skärmstorleken kommer det nästan alltid att vara möjligt att öka upplösningen på dina datorspel. Där den vanliga 24-tumsskärmen för spel typiskt kommer att stödja en upplösning på 1980 x 1200 (Full HD), t.ex. en 27-tums spelskärm stödjer en upplösning på upp till 2560 x 1440 (2K). Går du ännu högre hittar du skärmar i 32 tum, som ofta har en upplösning på 3840 x 2160 (4K).

Om du är osäker på vilken storlek och upplösning du ska leta efter på din Samsung gaming monitor, passa äntligen på att höra av dig till vår kunniga kundtjänst, som kan hjälpa dig att hitta vilken Samsung gaming monitor du ska välja:

  • Brett urval av bland alla storlekar (21,5”-49”)
  • Full HD, 2K och 4K-skärmar
  • Med eller utan skärmböjning

Samsung gaming monitorer betyder hög bildkvalitet

Samsung har många års erfarenhet av tillverkning av bildskärmar. Deras höga kvalitet, och speciellt deras bildkvalitet, har bidragit till att de idag är ett av de föredragna varumärkena inom gaming monitorer. Eftersom den största delen av spelupplevelsen beror på grafiken och det visuella är det därför inte konstigt att du hittar en Samsung gaming monitor placerad i toppen av recensenternas favoritlistor.

Med den höga bildkvaliteten kommer även ett antal funktioner som gör det möjligt att ställa in och justera färgerna på skärmen för att passa just den spelgenre som du föredrar. Oavsett om du gillar mörka skräckspel, där gråtonerna spelar en stor roll för spelets stämning, eller färgglada spel i öppen värld, är det väldigt enkelt att justera skärminställningarna på Samsungs gaming monitorer.

Paneler med TN eller IPS i din Samsung gaming monitor?

För att hitta rätt Samsung gaming-skärm för dig är det viktigt att överväga vilka typer av paneler som passar dig bäst. Du kommer att upptäcka att de flesta gamingskärmar har antingen TN- eller IPS-paneler. Båda har sina fördelar som passar olika behov.

TN, eller Twisted Nematic, paneler har länge varit den föredragna typen av panel i spelmonitorer. TN-paneler har en snabb responstid (den tid det tar att uppdatera från en färg till en annan), vilket ger en fantastisk visuell upplevelse när du spelar. En låg responstid säkerställer att du undviker spökbilder , där skuggbilder kan observeras när du rör dig snabbt i spelen. Förutom den låga responstiden är TN-paneler ofta billiga, och du kommer därför ofta upptäcka att du kan spara lite pengar på din Samsung gaming monitor om du väljer dessa.

IPS, eller In-Plane Switching, paneler har med tiden blivit den föredragna paneltypen för många spelare. Denna typ av panel ger en mycket hög precision i färgåtergivningen, så att du får ut det bästa av de mest grafiskt vackra datorspelen. Samtidigt ger IPS-paneler väldigt lite förvrängning av färgerna om man tittar på panelerna snett. Detta ger en hög betraktningsvinkel, vilket är viktigt för dig när du tittar på skärmens ytterkanter – såväl som för andra som tittar från sidlinjen.

Sammantaget får du följande med de två typerna av paneler:

  • TN-paneler – är snabba och ofta billiga
  • IPS-paneler – Mycket hög färgprecision och bred betraktningsvinkel

En högre uppdateringsfrekvens ger en flytande upplevelse

Om du har en spelinställning som kan hantera det, kan en högre uppdateringsfrekvens på din Samsung-spelskärm göra din spelupplevelse roligare. Uppdateringshastigheten, specificerad i Hz, är antalet gånger per sekund som monitorn uppdaterar skärmen. Ju högre detta är, desto mer flytande kommer spelupplevelsen att kännas. I vårt urval kan du enkelt hitta en Samsung gamermonitor med en uppdateringsfrekvens som passar dina behov.

Om du vill vi ska hjälpa dig i ditt sökande efter den perfekta Samsung gamerskärmen, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Du hittar kontaktuppgifterna längst upp och längst ner på sidan.