Letar du efter en blixtsnabb gaming-skärm med 360 Hz? Ta en titt på vårt urval nedan. Vi har ett stort urval av 360 Hz gamingskärmar från märken som ASUS, Acer och AOC. Vi har 360 Hz-skärmar i storleken 24,5 tum, vilket är standarden för denna typ av skärmar. Prismässigt finns 360 Hz-skärmar i olika prisklasser, och du kan välja mellan modeller med NVIDIA G-sync eller AMD FreeSync. Om du är osäker på vilken 360 Hz gamingskärm som passar till din uppställning är du naturligtvis välkommen att kontakta vår support för råd och vägledning.

Resultat: 10
Resultat: 10


loader

Blixtsnabba och snygga 360hz gamingmonitorer

Man kan inte ha ett snyggt gaming-setup utan en skärm med skarp bild och låg responstid. Har du en mus som ligger perfekt i handen, ett högkvalitativt tangentbord, det coolaste ljudet från ditt headset och den kraftfullaste hårdvaran i din dator? Om så är fallet bör du inte kompromissa med din skärm. Vi erbjuder 360 Hz gamingskärmar från kända märken som Acer, ASUS och AOC.

Med en 360 Hz gaming-skärm får du en skärm med hög uppdateringshastighet. Det innebär att skärmen visar fler bilder per sekund, vilket ger en fantastisk, flytande bild. Samtidigt har de oumbärligt låg responstid. För att kunna dra nytta av en gamingskärm med 360 Hz krävs det att man har ett kraftfullt grafikkort. Skärmen är utformad för att visa väldigt många bilder per sekund, och därför måste grafikkortet kunna generera de många bilderna.

Framtiden kommer bara att erbjuda mer krävande spel med högre bildkvalitet. Om man vill hänga med i denna utveckling är det smart att överväga en skärm med hög uppdateringshastighet och låg responstid - och det är ett krav som våra 360 Hz gaming-skärmar uppfyller. Om man redan har en kraftfull setup är en 360 Hz gamingskärm en av de bästa investeringarna man kan göra som passionerad gamer. Våra skärmar erbjuds dessutom till förmånliga priser.

Skillnaden mellan att förlora och vinna

Uppdateringshastigheten, eller bildhastigheten, är en beskrivning av hur snabbt bilderna visas på skärmen. Det skiljer sig från responstiden, som är den tid det tar från att datorn genererar vissa data tills de visas på skärmen. 1 ms på en skärm innebär att det tar 1 millisekund från det att datorn skickar data tills de visas på skärmen. Det är kombinationen av hög uppdateringshastighet och låg responstid som ger det bästa resultatet. Gaming kräver i högre grad snabb reaktionsförmåga och uppmärksamhet på små detaljer. Det är till exempel mycket tydligt i förstapersonsskjutare som Counter Strike. Hos oss kan du få 360 Hz-skärmar med en responstid på 0,5 ms.

En bråkdel av en sekund kan utgöra skillnaden mellan nederlag och seger. En vanlig kontorsskärm har som utgångspunkt 60 Hz i uppdateringshastighet. För en gamer är det inte tillräckligt. Om skärmen inte har tillräckligt med hertz för att hantera grafiken i ett spel och följa med datorns hårdvara kan det leda till skärmrivning. Det är fult och distraherande – men det kan undvikas med en 360 Hz gamingskärm. Av de många möjliga skärmar du kan köpa är en 360 Hz gamingskärm klart en av de modeller som ger dig den bästa bilden.

Kanske har du läst flera olika rekommendationer om vilken typ av skärm du ska ha. Men om du inte är säker på vilket märke din 360 Hz gamingskärm ska vara, kan du använda filtret till höger för att hitta den rätta skärmen. Sortera till exempel utifrån Display / Adaptiv synk-teknologi (AMD, NVIDIA), responstid eller pris, där vi erbjuder skärmar i olika prisklasser. På så sätt kan du enkelt hitta en gaming-skärm med 360 Hz som passar perfekt för dina krav och behov.

Sammanhållning i utrustning med en 360hz spelmonitor

Om du redan har toppmoderna tangentbord, mus och hårdvara är det fördelaktigt med en bra skärm med låg responstid och hög uppdateringshastighet. Det finns redan en responstid i ditt tangentbord och din mus. Det är en bra idé att minska responstiden så mycket som möjligt. Om ditt grafikkort är kraftfullt kan du, med en skärm som har hög uppdateringshastighet och låg responstid, skapa de bästa förutsättningarna för att vinna inom gaming. Våra 360 Hz gamingskärm är helt skarpa på den fronten.

Tillverkarna av 360 Hz gamingskärm utvecklar sina produkter med konsumentens upplevelse i åtanke. Man kan överväga en skärm från ASUS, som med teknologi från NVIDIA erbjuder en läcker, flytande bild. Eller man kan överväga en Acer 360 Hz gaming-skärm. Acer samarbetar med AMD för att uppnå snabb reaktionsförmåga och hög grafik. Det handlar inte bara om att erbjuda en häftig gaming-upplevelse. Både ASUS och Acer har fått designpriser från Red Dot och Good Designs samt innovationspriser från CES. För dem handlar det också om att innovera teknologi för skärmar som är skonsamma för ögonen och ergonomiskt korrekta. Den bästa utrustningen minimerar risken för att man får ont i nacken och ryggen.

Värt att veta om gamingmonitorer med 360hz

Den häftiga gaming-upplevelsen är självklart fortfarande i fokus. Det finns tre paneltyper: TN (Twisted Nematic), VA (Vertical Alignment) och IPS (In-Plane Switching). Med paneltypen IPS ligger fokus till exempel på färgnoggrannhet och konsekventa färger. Tekniken använder flytande kristaller som kan röra sig horisontellt. Det gör den här typen av bildskärmar särskilt lämpliga för att visa många färger och skarp bild från mycket breda vinklar. Det första är uppenbart för RPG-spel, medan det andra snabbt kan bli användbart i FPS-spel.

Man bör sätta sig in i vilka anslutningar man vill ha. De mest relevanta här är HDMI, DVI och DisplayPort (DP). HDMI är både ljud- och videosignal och används mest för att ansluta datorer och TV-apparater. De flesta skärmar levereras med HDMI-anslutningar. DVI-anslutning är endast videosignal och används mest för äldre system eller för 144 Hz på 1080p. DVI är en bra lösning om man har en 1080p-skärm. Men om man vill ha högre uppdateringshastighet och upplösning är en DisplayPort-anslutning lösningen. Om man har både detta och kraftfull hårdvara får man det bästa resultatet i high-end gaming.

Bra investering för dig som spelar på hög nivå

360 Hz gamingskärmar är för dig som verkligen engagerar dig i ett coolt och optimerat setup. Det är för dig som måste ha de bästa förutsättningarna för att uppnå seger på slagfältet. Ju snabbare en skärm spelar upp bilderna, desto bättre chanser har man i spel där det går snabbt. Det kan jämföras med att bläddra i en bok. Ju snabbare man bläddrar i boken, desto mer smälter sidorna samman i en flytande animation. Samma flöde gäller för antalet hertz i 360 Hz gamingskärmar. Fler hertz betyder bättre flöde.

Föreställ dig en situation där du ska prickskjuta motståndare som rör sig snabbt över skärmen. Speciellt i detta fall kommer en 360 Hz gamingskärm med låg responstid att förbättra din bild och därmed din chans att träffa. Eller föreställ dig spel där du måste byta synvinklar ofta. En 360 Hz gamingskärm stärker både din reaktionstid och din förmåga att spela med precision. Om du följer professionell Counter Strike och beundrar spelarnas blixtsnabba förmågor, bör du veta att deras utrustning också spelar en roll här. Du kan, precis som de professionella, optimera ditt spel genom att investera i en 360 Hz gamingskärm.

Cool visuell upplevelse med 360hz spelmonitorer

De olika typerna av skärmar är designade för att hantera olika uppgifter. Därför anser vi att det är avgörande att du väljer en skärm som passar perfekt till ditt setup. Det kommer att ge dig klart den bästa spelupplevelsen. En gaming-skärm med 360 Hz är en utmärkt produkt för dig som vill ha snabb, engagerande och behaglig gaming.

Det finns skärmar i olika prisklasser, medan 360 Hz gamingskärmar som utgångspunkt kommer i 24,5 tum. Varför ha ett snabbt setup om inte skärmen kan hänga med? Lägg till en bra bildskärm i samlingen så att den matchar din gamingmus, tangentbord och hörlurar. Vi hoppas att vårt urval av 360 Hz gamingskärm lockar. Vi står redo att ge råd och vägledning. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om våra 360 Hz-skärmar eller andra produkter.