Här hittar du vårt urval av stationära gamer-datorer. Om du vill ha en speldator med högpresterande hårdvara och förfinade funktioner kan du hitta den här på sidan. Med en avancerad stationär gamer-dator har du möjlighet att spela de senaste spelen och höja grafiken hela vägen. På Fcomputer bär vi speldatorer från ett brett utbud av marknadens absolut bästa tillverkare, både i den billiga och i den avancerade änden av skalan. Det är därför du hos oss, oavsett budget och behov, kan hitta precis den stationära gamer-datorn som passar dig. Ta en titt på hela vårt utbud nedan - du kommer inte ångra dig.

Resultat: 51
Resultat: 51


loader

Köp en stationär gaming-dator på Fcomputer

Om du vill ha en kompromisslös arbetsmaskin med tillräckligt med minne och processorkraft för att köra alla de senaste PC-spelen i hög upplösning, då har vi lösningen här. Vi har samlat ett antal av de mest kraftfulla datorerna på marknaden i vår färdigmonterade gaming-stationära kategori. Våra stationära gaming-datorer är packade med all den senaste tekniken, både när det kommer till grafikkort, minne, processorkraft och mycket, mycket mer.

Om du vill vara säker på att din speldator kan dra de senaste speltitlarna, då är en stationär gaming-dator från Fcomputer en säker vinnare. I den mer avancerade delen kan du hitta stationära gaming-datorer med de senaste processorerna, så du får en stationär gaming-dator som är snabbare än blixten. Du behöver aldrig oroa dig för minne, eftersom vi erbjuder speldatorer med mycket RAM och en extremt snabb SSD – du behöver aldrig oroa dig för att få ont om utrymme igen. För att få grafiken till toppen installerar vi också alltid kraftfulla grafikkort i våra stationära gaming-datorer, så att även de mest krävande spelen kan köras på högsta grafik utan problem. Och skulle du vilja ha allt i ett snyggt väska med RGB-belysning är det såklart inga problem.

Det finns många alternativ med en stationär gaming-dator från Fcomputer, och det här är bara några av dem. Vi anstränger oss för att alltid kunna erbjuda dig speldatorer med den bästa hårdvaran på marknaden. Det är därför vi håller oss ständigt uppdaterade med den senaste utvecklingen från alla de bästa tillverkarna. Vi vill erbjuda dig bästa möjliga produkt, och vi är också extremt intresserade av hårdvara och annan teknik. Tillsammans betyder detta att du kan förvänta dig inget mindre än de bästa stationära gaming-datorerna när du handlar hos Fcomputer.

Fördelen med en färdigmonterad speldator

Vissa föredrar att bygga sin stationära gaming-dator själva, men det är mycket forskning involverat. Det kan också bli en dyr affär, speciellt om du inte är hundra procent säker på vad du håller på med.Om att bygga en egen PC är precis grejen för dig är vi naturligtvis behjälpliga där, och du kan se mer där borta på vår konfigurerbara datorer . Det är dock inte nödvändigt eftersom våra förmonterade gaming-datorer är redo för dig, och de är ganska heta, om vi får säga det själva.

Det finns många fördelar med att köpa en stationär gaming-dator som våra tekniker har satt ihop åt dig. Du får såklart en stationär gaming-PC av högsta kvalitet och du kan räkna med att all hårdvara väljs ut med omsorg och stor kunskap om vad som är bra och kompatibelt. Du får alltså av oss en stark stationär gaming-PC, där alla delar samverkar i perfekt harmoni. Dessutom är det också den enkla lösningen för dig. Oavsett vad du behöver en stationär gaming-dator till behöver du inte göra något annat än att titta igenom vårt sortiment och välja den du tycker passar dig perfekt. Vi har speldatorer som passar alla, oavsett om du vill spela e-sport på hög nivå eller ge dig ut på äventyr själv eller med vänner.

Den bästa hårdvaran - få en stationär gaming-dator i toppform

För att en person ska vara i toppform måste organen och allt inuti vara vid god hälsa. Det är ungefär samma sak med en stationär gaming-dator. Alla delar inuti den måste vara bra om den ska vara i toppform. Naturligtvis ser våra duktiga tekniker alltid till att så är fallet. Men toppform och toppform är två olika saker. En person som ska springa hundra meter och en person som ska springa ett maraton kan ju båda vara i toppform, men det vore synd att säga att det är på samma sätt. Din stationära gaming-dator måste också vara i rätt typ av toppform så att den kan köra just de datorspel du vill spela. Spel är inte bara spel. Genrer, vad du gillar, vilka typer av spel du spelar – det finns många faktorer som avgör vilken typ av hårdvara som din speldator behöver. I synnerhet bör du tänka på:

  • Minne
  • Grafikkort
  • Processor

En färdig gaming-dator är såklart det enkla valet, men det betyder inte att du bara kan välja den perfekta utan att tänka två gånger. För om inte minnet, grafiken och CPU:n är optimerade för precis det du vill använda din stationära gaming-dator till, då kan du mycket väl hamna i att bli besviken. Ja, ja, det finns en hel del annan kvalitetshårdvara i våra stationära gaming-datorer, men så länge du har hittat en som har rätt grafikkort har våra ingenjörer givetvis tillhandahållit en strömförsörjning som klarar allt, och en moderkort som är kompatibelt med alla delar. Därför är det viktigast att du tänker på de delar som har en direkt inverkan på speldatorns prestanda.

Minnet, både långtidsminnet och korttidsminnet, till exempel, är oerhört viktigt. Din stationära gaming-dator måste ha en pang och snabb SSD , så att den kan starta upp vad som helst snabbt och utan problem, och ta sig igenom alla laddningsskärmar på rekordtid. Samtidigt måste du dock vara säker på att det finns tillräckligt med utrymme för alla dina spel, samt viktiga program, på din SSD, så det är nödvändigt att du väljer en speldator som har en SSD med gott om plats. För allt som ska köras i toppfart måste kunna ligga på det!

Likaså är det också viktigt att ha gott om RAM -minne i din stationära gaming-dator. När du spelar händer det en hel del som måste läggas på dess korttidsminne, och det är ditt RAM-minne. För många räcker det med 8GB RAM och annars är 16GB en bra satsning för en stor del av spelarna. Om du verkligen behöver köra några tunga titlar, speciellt de nyare AAA-titlarna, så är 32 GB ram förmodligen nödvändigt, och för vissa människor är 64 GB bara en nödvändighet, på grund av mängden tunga spel och program som behöver köras samtidigt. För att verkligen få tryck uppmuntrar vi på Fcomputer dig att välja en stationär gaming-PC med DDR-RAM. Speciellt de nyare generationerna, DDR4 och DDR5, är extremt snabba och effektiva!

Vill du ha en snygg och felfri skärm behöver du både en bra spelskärm och ett bra grafikkort. Om du spelar de senaste AAA-titlarna vill du så klart ha en kvalitetsspelmonitor. Det är nödvändigt att ha minst 144Hz uppdateringsfrekvens, så kort respons tid som möjligt, och beroende på spel måste du använda antingen full HD eller 4k upplösning. Grafikkortet ska givetvis också vara av högsta kvalitet och vi föreslår därför en stationär gaming-PC med NVIDIA GeForce eller AMD Radeon GPU:er i. Här är några av de nyare serierna, men inte nödvändigtvis de allra senaste, som NVIDIAs RTX 30-serie eller AMD:s RX 6000-serie bra satsningar. Tänk dock på att grafikkort i även lägre serier ofta räcker mer än väl om du mest spelar CS:GO, LoL eller liknande spel. Det viktigaste är att den passar dina datorspel, så du får en stabil och kristallklar skärm. Du kan alltid ta en närmare titt på vårt urval av NVIDIA GPU och AMD GPU om du är intresserad.

För att allt ska fungera är det också nödvändigt att du väljer en stationär gamer-dator med en stark processor. För om processorn inte är tillräckligt bra för de syften du behöver den till så kommer ingenting att fungera alls. Det är hjärnan på din stationära gamer-dator som hjälper till att beräkna och ta hand om nästan allt, och den samarbetar också med ditt grafikkort för att skapa skärmdumpar av hög kvalitet. De starka varumärkena på marknaden här är Intel Core och AMD Ryzen . Om din speldator har en av dessa processorer, bör den vara redo för dina spelbehov, speciellt om du väljer en stationär gamer-dator med en av de högre serierna av dessa processorer.

Även om en färdigmonterad PC från Fcomputer är det enkla valet kan det vara lite av en djungel att hitta i. Om du är tveksam till specifikationer, kontakta vår kundtjänst och berätta om dina behov. Då måste ni nog tillsammans ta reda på vad det rätta valet av stationär gamer PC är.

Fundera på vad du mer behöver

De viktiga delarna som står för prestandan hos din nya stationära gamer-dator är självklara att fokusera på. Det kan dock mycket väl finnas andra saker du bör tänka på, även om de inte är lika viktiga. Vi har redan nämnt en bildskärm, men du kanske också behöver en topptrimmad spelmus? I så fall föreslår vi att titta på vårt urval av Razer-möss , de är några av de bästa på marknaden och det finns ett stort utbud för alla typer av spelare. Det kan också vara ett gamertangentbord eller något helt annat – du har förmodligen koll på vad du saknar.

Vi erbjuder stationära gamer-datorer både med och utan Windows installerat. I händelse av att du skulle vilja installera ett annat operativsystem måste det finnas utrymme för dig att köpa färdigmonterade gamerdatorer utan ett redan installerat operativsystem. På samma sätt måste du givetvis också kunna köpa Windows av oss om du skulle vilja ha det på ditt nya spelskrivbord. Om du bara vill komma igång så fort du skaffar din stationära gamer-dator, föreslår vi att du väljer en där Windows redan är installerat - så den är klar vid leverans!

Är det viktigt för dig att ditt spelupplägg ser riktigt bra ut? Gillar du lite bling och bling? Se sedan till att du köper en stationär gamer-dator med RGB-belysning. RGB-belysning möjliggör galet coolt ljus för din gamer-inställning, och det är särskilt iögonfallande om du spelar i mörker eller på LAN. Det är viktigt att ha rätt atmosfär när man spelar spel, och RGB-belysning från själva PC:n är ett bra sätt att skapa rätt atmosfär.

Vi hjälper dig gärna att hitta den perfekta stationära gamer-datorn

Oavsett om du behöver en budgetvänlig stationär gamer-dator för lite lätt spel, eller om du behöver ett exklusivt monster i den högre delen av prisklassen, eller kanske något någonstans mellan de två ytterligheterna, kan du vara säker på att att vi på Fcomputer har ett bra erbjudande till dig. Du kan titta igenom urvalet och använda filterfunktionen till höger på sidan om du skulle vilja försöka avgränsa utifrån pris, hårdvara eller något annat. Har du några frågor om våra stationära gamer-datorer? Då är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst. 

Vanliga frågor

Vilken gamer PC ska jag köpa?

Det beror på vad du ska använda den till. Spelar du CS:GO, LoL och liknande spel kan du välja en billigare dator. Vill du spela Cyberpunk, Elden Ring och liknande behöver du en mer avancerad dator.

Vad är en bra nybörjardator för spelare?

En nybörjardator måste ha det som behövs, men inte vara för avancerad. Se till att den har 16 GB RAM, ett bra grafikkort och en bra processor – då kommer du långt, samtidigt som du är billig.