Behöver du en ny spelmonitor och vill du ha något som håller så hög kvalitet att en proffs esport-atlet skulle bli nöjd med produkten? Då är iiyama G-Master Red Eagle precis rätt bildskärmar för dig! Iiyama G-Master Red Eagle är en serie monitorer av högsta kvalitet skapade med prestanda i åtanke. Du får en snabb respons tid, en stark uppdateringsfrekvens och ett stort urval av olika storlekar när du tittar på skärmarna på denna sida. Vill du spela som bäst? Så skynda dig och köp en iiyama G-Master Red Eagle direkt från Fcomputer!

Resultat: 16
Resultat: 16


loader

iiyama G-Master Red Eagle FAQ

Vilka är de viktigaste egenskaperna hos en iiyama G-Master Red Eagle bildskärm?

En iiyama G-Master Red Eagle har en snabb refresh rate på 144Hz, en kort responstid på 1ms, en hög upplösning på 2560x1440p och stöd för Freesync.

Vilka är fördelarna med Freesync teknologin på en iiyama G-Master Red Eagle?

Freesync teknologin eliminerar skärmbildsfördröjning och bildflimmer, vilket resulterar i en jämnare och mer smidig bildupplevelse.

Vad är det som gör iiyama G-Master Red Eagle skärmen bäst för gaming?

Med sin snabba refresh rate, låga responstid, professionella färgkalibrering och ergonomiska design ger iiyama G-Master Red Eagle en exceptionell gaming-upplevelse.

Vilken typ av anslutningar har iiyama G-Master Red Eagle skärmen?

iiyama G-Master Red Eagle har flera anslutningar inklusive HDMI, DP och USB-hub.

Finns det några garanti på en iiyama G-Master Red Eagle skärm?

Alla iiyama G-Master Red Eagle skärmar har en garanti som täcker eventuella fabrikationsfel och defekter under en viss tid från köpdatumet.

Få en exceptionell gaming-upplevelse med iiyama G-Master Red Eagle

iiyama G-Master Red Eagle är en bildskärm som är utformad för gamingentusiaster som vill ha det bästa av det bästa. Med en snabb refresh rate på 144Hz och en kort responstid på 1ms, är det enklare att reagera på vad som händer på skärmen. Den höga upplösningen på 2560x1440p ger en klar och skarp bild, med professionell färgkalibrering för en verklighetstrogen spelupplevelse. iiyama G-Master Red Eagle har även en ergonomisk design så att du kan spela bekvämt under långa sessioner. Inklusive stöd för Freesync för en jämnare spelprestanda.

Inga begräsningar med iiyama G-Master Red Eagle

Med iiyama G-Master Red Eagle kan du uppleva den ultimata friheten och flexibiliteten när det gäller anslutningar. Skärmen har flera anslutningar som HDMI, DP och USB-hub, vilket möjliggör anslutning till flera enheter samtidigt. Det betyder att du kan spela dina favoritspel från vilken enhet du vill, utan begränsningar. Med den enastående bildkvaliteten kan du njuta av en otrolig synupplevelse, vare sig du spelar, tittar på filmer eller arbetar.

iiyama G-Master Red Eagle ger dig ökad produktivitet

Med iiyama G-Master Red Eagle kan du öka din produktivitet på jobbet eller i skolan. Med den höga upplösningen på 2560x1440p kan du se mer information och flera fönster samtidigt i högre kvalitet, sparar tid och ökar effektiviteten. En ergonomisk design, vilket betyder att du kan jobba eller studera i timmar utan att tappa energi. Du kan justera höjden på skärmen enkelt, vilket hjälper dig att undvika trötthet och ögonstress.