Resultat: 2
Resultat: 2


loader

SteelSeries arctis nova pro trådlös FAQ

Vad är skillnaden mellan trådlös och trådbunden headset?

Trådlösa headset ger dig mer frihet att röra dig och kräver ingen fysisk anslutning till din enhet. Trådbundna headset kräver ett fysiskt anslutningsport.

Kan jag använda dessa hörlurar med min mobiltelefon?

Ja absolut! Arctis Nova Pro Wireless är kompatibelt med mobiltelefoner som har Bluetooth möjligheter.

Kan jag använda detta headset med min dator eller spelkonsol?

Ja. Detta headset kan anslutas till enheter med både Bluetooth och USB anslutning.

Hur lång är batteritiden på dessa hörlurar?

Batteritiden på Arctis Nova Pro Wireless är upp till 20 timmar på en enda laddning.

Finns det en app jag kan ladda ned för att konfigurera ljudinställningarna?

Ja. SteelSeries Engine kan laddas ner från SteelSeries hemsida och gör det möjligt för dig att anpassa ljudinställningarna på ditt headset.

Trådlösa SteelSeries Arctis Nova Pro - Ett hörlursset för seriösa spelare

SteelSeries Arctis Nova Pro Trådlös är idealiskt för gamers som behöver hög kvalitet på ljud, och föredrar den extra friheten som trådlös kommunikation ger. Med en kristallklar mikrofon och dubbla högtalarelement ger dessa hörlurar en överlägsen ljudupplevelse.

Designad för maximal komfort, med hjälp av mjuka öronkuddar, en justerbar huvudbåge, och Switch-feeling knappar för enkel kontroll. Hörlurarna är även utformade med en stålram som skapar en tålig produkt för användning under lång tid.

Skillnaden med dubbla högtalarelement

Arctis Nova Pro Trådlös använder två högtalarelement som ger en djupare och mer robust ljudupplevelse än vad du kommer att uppleva med enklare hörlurar. Detta system garanterar en imponerande ljudupplevelse genom att ta hand om ljudet bättre. Med dubbla element finns det mindre risk för distorsion, så att du kan njuta av livligare och mer detaljerade ljud

Unik mikrofon med brusreducering

Den unika mikrofonen i Arctis Nova Pro Trådlös är utformad med en storlek som gör att den kan placeras närmare munnen för bättre ljudupptagning. Med SteelSeries ClearCast-teknik, som använder brusreducering för att ta bort bakgrundssorl och fokuserar på din röst för klart ljud. Mikrofonen är även avtagbar för enkel förvaring och transport.