Resultat: 2
Resultat: 2


loader

SteelSeries arctis pro trådlös FAQ

Vad är fördelarna med att välja en trådlös SteelSeries arctis pro?

Att välja en trådlös SteelSeries arctis pro möjliggör frihet att röra sig under spelsessioner utan trassel av kablar. Också, genom att eliminera kablarna ökar känsligheten av ljudkvaliteten.

Har dessa hörlurar brusreducerings funktion?

Ja, SteelSeries arctis pro trådlösa hörlurar har dubbla brusreducerings funktioner, inklusive den aktiva brusreducerings teknologin och passiv brusreducering som minskar bakgrunds ljudet.

Finns det några andra enheter som SteelSeries arctis pro hörlurar kan anslutas till?

Ja, dessa hörlurar kan anslutas trådlöst till datorer, PS4 och Nintendo Switch.

Vad är de tekniska specifikationerna av mikrofonen på detta headsetet?

Arctis Pro Stealths mikrofon är avtagningsbar och är utrustad med ClearCast-mikrofonteknologi med brusreducering. Detta resulterar i en kristallklar röstchattning under spelsessioner.

Hur länge håller batteriet på en full laddning?

Med en full laddning kan du använda hörlurarna i upp till 10 timmar. Denna livslängd på batteriet tillåter utökade spelrundor eller en dag lång användning utan att oroa sig för batteriets laddning.

Fri rörlighet med SteelSeries arctis pro trådlös

Med SteelSeries arctis pro trådlöst, kan du njuta av en komplett sessionsupplevelse med friheten att röra sig inom en räckvidd på 10 meter från enheten som hörlurarna är anslutna till. Också, tack vare de 40 mm högtalarna möjliggör hörlurarna för dig att höra alla spelets detaljer i en otroligt hög kvalitet.

Dubbel brusreducering för maximal ljudkvalitet

De aktiva brusreducerings funktionerna på SteelSeries arctis pro trådlösa hörlurar reducerar bakgrunds ljudet effektivt, samtidigt som passiv brusreducering skapar tätningar runt örat för att ytterligare minska omgivande distraktioner. Detta skapar en komplett ljudisolation så att du kan njuta av hög kvalitet, kristallklart ljud i din omgivning.

ClearCast-mikrofonteknolog för bästa samarbeten

SteelSeries arctis pro Stealths mikrofon använder en kombination av brusreducering och ClearCast-mikrofonteknologi för att skapa den ultimata chattupplevelsen för spel. Mikrofonen lägger till en klar röst, fri från bakgrundsbuller och störningar, vilket gör det enkelt att samarbeta med andra spelare. Mikrofonen är också avtagbar, vilket möjliggör enkel rengöring och en mer urval av ljudupplevelser.