Resultat: 2
Resultat: 2


loader

SteelSeries Prime Wireless FAQ

Vad är fördelarna med att välja en trådlös mus?

En trådlös mus ger frihet att röra sig och undviker trassliga kablar som begränsar rörelsefriheten. Dessutom är de flesta trådlösa möss utformade med hög prestanda och ger oftast en sömlös användarupplevelse.

Vad är skillnaden mellan en vanlig mus och en gamingmus?

En gamingmus är utformad för att ha högre precision, betydligt fler anpassningsmöjligheter vad gäller funktioner och inställningar samt en högre hastighet på vikten.

Vad är fördelarna med SteelSeries Prime Wireless jämfört med andra trådlösa gamingmöss?

Prime Wireless ger exceptionell prestanda, en ergonomisk design med bekväm passform och funktioner som gör den anpassningsbar till just din spelförmåga. Den har också en lång batteritid på upp till 100 timmar.

Kan jag lita på trådlös anslutning till min gamingmus under mitt spelsession?

Med modern trådlös teknik som 2,4 GHz anslutning och en snabb responstid på endast 1 millisekund, kan du vara säker på att anslutningen till din SteelSeries Prime Wireless spelar ingen roll om du spelar på tävlingsnivå eller på fritiden.

Kan jag anpassa RGB-belysningen på musen?

Ja, du kan anpassa RGB-belysningen på musen genom SteelSeries Engine Programvara. Med SteelSeries Engine kan du välja från en mängd färger och effekter.

Den ultimata gamingmusen - SteelSeries Prime Wireless

Prime Wireless ger dig den ultimata upplevelsen under spelsessionen. Den ger unikt hög prestanda tillsammans med en ergonomisk design och en anpassningsbar gamingmus som passar för alla dina behov. Prime Wireless har en anpassningsbar vikt, RGB-belysning och tillbehör utöver det vanliga. Den ständigt växande katalogen med spill inkluderar några av de främsta e-sportsturneringarna, så du kan förvänta dig exceptionell prestanda, precision och hastighet på alla nivåer.

Bättre, lättare och snabbare - SteelSeries Prime Wireless

Med SteelSeries Prime Wireless får du en mus med imponerande prestanda, anpassningsbar RGB-belysning och en passform som ger dig oöverträffad komfort. Prime Wireless är utformad för att ge dig den perfekta balansen mellan hastighet och precision, vilket gör den till en av de mest populära gamingmössen på marknaden. Dessutom har Prime Wireless en snabb responstid på endast 1 millisekund och en lång batteritid på upp till 100 timmar, vilket ger dig alla verktyg du behöver för att dominera dina motståndare.