På den här sidan hittar du vårt spännande utbud av tillbehör till Xbox 360. Vi har tillbehör i flera olika kategorier hemma, både produkter som förändrar utseendet på din konsol, samt tillbehör som kan förbättra/förändra spelupplevelsen. Inom den första kategorin hittar du vårt urval av så kallade frontplattor. Trött på din Xbox 360:s något tråkiga och enhetliga utseende? Då kan du enkelt och billigt byta till en festligare front. Över i den mer "seriösa" kategorin av tillbehör till Xbox 360 hittar du den smarta Aten PHANTOM-S UC410. Med detta smarta tillbehör kan du ansluta en mus och tangentbord till din konsol, och uppnå högre precision när du spelar FPS-spel och liknande genrer.

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Tillbehör till Xbox 360 FAQ

Vilka tillbehör behöver jag till min Xbox 360?

Det beror på vad du vill använda din Xbox 360 till. Om du vill spela trådlöst behöver du en trådlös mottagare och kontroll, om du vill spela med vänner behöver du flera kontroller. En laddstation och en extra strömförsörjning kan också vara bra att ha.

Kan jag använda tillbehör till Xbox One till min Xbox 360?

Nej, tillbehör till Xbox One är inte kompatibla med Xbox 360. Däremot finns det spel med flerspelsmöjligheter som fungerar mellan Xbox 360 och Xbox One.

Vilken nyttja har jag av en headset?

Med ett headset kan du chatta med andra spelare online eller prata med vänner utan att störa omgivningen. En del headset har också hög ljudkvalitet som gör upplevelsen ännu bättre.

Vad är fördelen med att köpa en trådlös kontroll istället för en med sladd?

Med en trådlös kontroll slipper du sladden som begränsar din rörelsefrihet. Du kan sitta längre ifrån TV:n och röra dig fritt utan att oroa dig för att sladden ska fastna eller störa dig under spelet.

Vad är en laddstation och varför är det bra att ha?

En laddstation laddar upp till två Xbox-kontroller samtidigt. Det är smidigt att ha en sådan station om du ofta spelar med vänner eller om du inte vill oroa dig för att batterierna ska ta slut mitt i ett spel. Du kan också använda en laddstation för att förvara dina kontroller på ett organiserat sätt.

Tillbehör till Xbox 360

Maximera din Xbox 360-upplevelse med våra tillbehör

Är du redo för att ta din Xbox 360-spelupplevelse till nästa nivå? Då behöver du våra tillbehör! Vi tillhandahåller ett brett utbud av Xbox 360-tillbehör som hjälper dig att få ut det mesta av din favoritkonsol. Från trådlösa kontroller och laddstationer till headset och kablar - vi har allt du behöver.

Med våra trådlösa kontroller kan du spela bekvämt utan att behöva oroa dig för sladdar och begränsad rörelsefrihet. Våra laddstationer gör att du alltid har en fulladdad kontroll i handen och våra headset ger dig möjlighet att chatta med spelare online och prata med vänner med kristallklar ljudkvalitet.

Våra kablar och adaptrar gör det också möjligt att ansluta din Xbox 360 till andra enheter, såsom din TV eller högtalare. Med dessa tillbehör kan du skapa den ultimata underhållningsupplevelsen.

Köp de senaste och bästa tillbehören till din Xbox 360

Vi erbjuder ett brett utbud av de senaste och bästa Xbox 360-tillbehören. Oavsett om du är en casual eller entusiastisk Xbox-spelare så har vi något som passar dig och din spelstil.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa och pålitliga produkter som återspeglar vårt engagemang för att ge våra kunder den bästa möjliga spelupplevelsen. Våra tillbehör är tillverkade av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig användning och prestanda.

Köp våra Xbox 360-tillbehör idag och låt dem ta din spelupplevelse till nästa nivå!