På Fcomputer fokuserar vi på spel och därför har vi såklart även ett fint urval av de senaste spelkonsolerna från Xbox. Du kan välja mellan de senaste generationerna av Xbox-konsoler med Xbox Series S och Xbox Series X som ger dig möjligheten att spela några fantastiska spel på några ganska snabba och kraftfulla konsoler med suverän prestanda. Med en Xbox får du en konsol som är kraftfull, har hög grafik och ger dig möjlighet att spela de senaste Xbox-spelen. Med en Xbox har du även möjlighet att komma åt en hel massa spel genom Xbox All Access eller Xbox Game Pass, där du kan komma åt de senaste Xbox-spelen och de klassiska spelen som du känner till från tidigare generationer av Xbox-konsoler.

Så titta äntligen igenom vårt urval av Xbox Series S och Xbox Series X-konsoler, du kanske hittar en som passar dig och dina spelönskningar!

Resultat: 9
Resultat: 9


loader

Gå in i spelvärlden med Xbox

Med sin nya serie Xbox-konsoler har Microsoft skapat några av tidens snabbaste och mest kraftfulla konsoler som verkligen vill ha något. Med deras Xbox Series X- och Xbox Series S-konsoler får du några maskiner med verklig kraft som kan spela de senaste Xbox-spelen, samtidigt som du kan spela spel som är 4 Xbox-generationer gamla så att du alltid kan falla tillbaka till din favorit spel. Du får full HD-videokvalitet när du streamar eller tittar på Blu-ray-filmer, och den grafiska kvaliteten på Xbox-spel är förstås på topp.

Du kan välja mellan Xbox Series X och Xbox Series S, som båda erbjuder exceptionellt spelande där var och en har sin egen spetskompetens när det kommer till prestanda. Det är därför du inte kan gå helt fel när du investerar i en av de helt nya Xboxerna.

Titta igenom vårt urval av Xbox-konsoler, tillbehör och spel för att hitta exakt det du letar efter.

Kraftfullt spelande med smarta Xbox Series X

Med den senaste generationen av avancerade spel från Xbox får du en riktigt kraftfull och grafiskt stark konsol med Xbox Series X, där du enkelt och snabbt kan spela de allra senaste speltitlarna. Med den här konsolen får du en kraftmaskin som snabbt startar upp dina spel och där du med Xbox Velocity Architecture, hårdvaruaccelererad DirectX Ray-spårning och upp till 120 FPS har en Xbox-konsol som verkligen vill ha något. Denna konsol ger dig möjlighet att spela i riktig 4K-spel med 8K HDR (High Dynamic Range), där du med 12 teraflops processorkraft och 1 TB SSD har både en snabb och kraftfull Xbox-konsol.

Xbox Series X stöder både Dolby Vision och Dolby True HD med Atmos, vilket avsevärt förbättrar din spelupplevelse när du får hela spektrat av bilder och ljud. Du får ett ännu mer detaljerat och realistiskt spelande tack vare att du är 4K.

Förutom att kunna spela alla de senaste speltitlarna till Xbox är Xbox Series X även bakåtkompatibel, vilket innebär att du kan spela alla gamla välkända spel från de tidigare generationerna. Det är smart! Inte nog med det, du kan även använda din Xbox som en underhållningskonsol – här kan du både spela 4K UHD Blu-ray-filmer och streama 4K Ultra HD-filmer och serier genom dina favoritströmningstjänster.

Man kan därför säga att Xbox Series X är en äkta kraftmaskin.

Upplev nästa generations konsoler med Xbox Series S

Den smarta Xbox Series S är en av Microsofts nyaste Xbox-konsoler till ett riktigt bra pris. Den har nästan samma specifikationer som Xbox Series X, men där det finns några specifikationer som skiljer sig åt, vilket gör den extra attraktiv i pris! Du kan hitta Xbox Series S-konsoler här på sajten, till ett bra pris, där du verkligen får en konsol för hela pengarna.

Xbox Series S har som sagt nästan samma specifikationer som Xbox Series X. Där du därför också kommer att kunna uppleva Xbox Velocity Architecture, vilket ger dig en nästa nivås spelupplevelse, där du kan uppleva upp till 120 FPS med hårdvara accelererad DirectX ray - spårning. Precis som med Series X är den här konsolen även bakåtkompatibel över 4 generationer, så du kan spela alla dina favoritspel från de tidigare Xbox-konsolerna, men där du kan ha turen att ha dem i ännu bättre kvalitet om de är optimerad.

Du hittar även Dolby Vision och Dolby True HD på denna konsol, där du även kan streama filmer och serier i 4K Ultra HD, från dina favoritappar för streaming. Här får du även Quick Resume (snabb fortsättning) där du enkelt kan hoppa tillbaka in i ett spel du har spelat. Med Xbox Series S får du dock 4 teraflops processorkraft, spel i 1440p och användardefinierad lagring på 512 GB SSD. Det är också bara möjligt att spela digitala spel, eftersom denna konsol inte har någon skivenhet. Men Xbox Series S är fortfarande en lika effektiv, snabb och grafiskt bra Xbox som kan konkurrera med Xbox Series X – men till ett ännu vassare pris!

Titta igenom vårt urval och fundera över vilka komponenter och specifikationer du föredrar i din Xbox, så att du väljer rätt för dig. Båda Xbox-serierna är dock bra och kommer att ge dig en ultimat spelupplevelse.

Utöka dina gamerhorisonter med tillbehör till din Xbox

Om du är intresserad av någon av de smarta Xbox-konsolerna, så att du kan spela de allra senaste spelen, så kan du också behöva ta en titt på Xbox-tillbehören som Fcomputer har i sitt sortiment. Här kan du hitta smarta Xbox Gamepads, hörlurar och de senaste spelen som alla kompletterar din spelupplevelse.

Även om en smart Xbox-kontroller följer med vid köp av en konsol så kan det vara smart att investera i en annan kontroller, speciellt om du ofta spelar med dina vänner och skulle vilja kunna spela tillsammans samtidigt. Du kan därför hitta en hel del olika versioner av en Xbox-kontroller på denna sida, där du kan välja mellan olika färger och utrustning för denna – vill du till exempel byta ut knapparna kan du göra det också.

Om du vill ha hela spelupplevelsen kan det vara en fördel att ha ett headset till hands så att du kan höra allt ljud och bakgrundsljud i spelet du spelar. Då kan du snabbt reagera när fienderna kommer nära dig eller generellt fördjupa dig ännu mer i ditt spelvärld. Du kan investera i vilket headset du föredrar, men du kan också hitta Razer-headset gjorda speciellt för Xbox.

Om du har investerat i en smart ny Xbox, en extra Xbox-kontroller och ett kvalitetsheadset, så är det näst viktigaste givetvis ett riktigt coolt spel för din konsol. Därför har Fcomputer även ett större utbud av Xbox-spel för de allra senaste generationerna av konsoler, men även några av de äldre konsolerna, så du kan fritt välja mellan de spel du tycker är mest intressanta. Det fantastiska med Xbox Series X och Xbox Series S är att de också är bakåtkompatibla, så att du kan spela även de äldre generationerna av spel på dem - så att du bara kan börja hitta dina favoritspel!

Slutligen, kolla in vårt stora utbud av Xbox-tillbehör till fantastiska priser. Du kommer definitivt att kunna hitta något som passar dina önskemål.

Vanliga frågor om Xbox

Här kan du hitta svar på olika frågor om Xbox, de olika modellerna och utrustningen till Xbox-konsolerna. Om du har ytterligare frågor som inte har besvarats kan du kontakta vår kundtjänst vars information finns högst upp på sidan.

Vad är skillnaden mellan Xbox Series S och Xbox Series X?

Den största skillnaden mellan de två Xbox-konsolerna är att Xbox Series X är designad för att visa spelen i inbyggt 4K, den har en Ultra HD Blu-Ray-diskenhet och 1 TB anpassad SSD. Däremot är Xbox Series S designad för spel i 1440p, har ingen skivenhet och har en anpassad 512GB SSD.

Xbox Series S är också konsolen som är lägre prissatt och är perfekt för dig som har en lägre budget att hantera eller som föredrar att spela digitala spel framför fysiska.

Vad är Game Pass för Xbox?

Game Pass är ett månadsabonnemang där du får tillgång till Xbox-spel för din konsol, PC eller via molnet. Du får obegränsad tillgång till flera olika Xbox-spel, där sortimentet byts ut då och då, så du kan alltid prova några spännande spel.

Du får även tillgång till Xbox Live Gold och EA Play, beroende på vilket Game Pass-abonnemang du väljer.

Är Xbox bakåtkompatibel?

Ja. Du kan spela spel från den fjärde generationens Xbox-konsoler. Så om du äger en Xbox Series X- eller Xbox Series S-konsol kan du spela dina favoritspel från Xbox 360 eller Xbox One.

Vad är Xbox Smart Delivery?

Xbox Smart Delivery innebär att spelet du köpte till en tidigare Xbox, om du spelar det på en nyare generations Xbox-konsol, att du spelar den bästa versionen av spelet på konsolen du spelar på. Så du får den bästa versionen av spelet baserat på konsolen du spelar på – helt gratis!

Har du andra frågor om Xbox eller köp av en konsol?

Om du inte har hittat svaret du söker under våra vanliga frågor så är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst som står redo att guida dig oavsett vad din fråga är. Så om du är osäker på vilken Xbox du ska välja, om det ska vara Xbox Series X eller Xbox Series S, eller bara vilka specifikationer varje konsol har, så är det bara att kontakta oss!

Vår kundtjänst är redo via mail, telefon eller via chatten på denna sida – så kontakta oss gärna så kan vi hjälpa dig.