Resultat: 0
Resultat: 0


loader

Inga produkter hittades

Casual FAQ

Vad eller vilka plagg räknas som casual?

Casual står för ledigt och avslappnat. Plagg som inte ger en formell eller strikt framtida känsla anses som casual. Det kan vara allt från jeans och t-shirt till en enkel klänning.

Hur kan jag bära en casual look på ett stilfullt sätt?

Den bästa metoden är att skapa balans mellan avslappnad och chic. En elegant jacka eller höga klackar kan göra din casual-outfit mer elegant. Tänk också på att hålla det hela enkelt.

Finns det casual plagg som är formella nog att bära till arbete eller andra tillfällen?

Ja, detta kallas "business casual". Klassiska tyger och snitt kombineras med mer avslappnade material och detaljer. Detta ger en bekväm, men professionell look.

Vilka fördelar har man av att klä sig casual?

Casual klädsel är bekväm och enkel att hantera. Du kan fokusera på att göra dig själv bekväm och det lämnar mer utrymme för personligheten att lysa igenom.

Finns det några nackdelar med att klä sig casual?

Den största utmaningen är att det kan vara svårt att veta var man ska dra gränsen mellan avslappnat och klädd. Uttänkt accessoriserade detaljer och en sofistikerad finish kan hjälpa casual att se mer elegant ut.

Casual but Elegant

Vill du ha en bekväm och ledig look utan att offra stil? Detta är lösningen för dig. Med rätt kombination av enkla, men fina plagg kan du uppnå en look som är både casual och elegant på samma gång.

Casual som Arbetskläder?

Är du trött på att klä dig i strikta och svårburna arbetskläder under veckan? Varför inte prova på att klä dig i något casual och fortfarande ha en professionell look? Detta kan uppnås med "business casual" kläder som är bekväma och mycket lättare att röra sig i.

Casual Tillfällen

Casual kläder är perfekt för tillfällen när du vill ha en avslappnad look utan att ge upp din personliga stil. Det kan vara en brunch med vänner eller en första dejt. Det bästa med casual kläder är att du kan klä upp eller ner det beroende på tillfället.