Resultat: 69
Resultat: 69


loader

Personlig skyddsutrustning FAQ

Vad är personlig skyddsutrustning?

Personlig skyddsutrustning är utrustning som ska skydda användaren mot skador, sjukdomar och fara på arbetsplatsen. Det kan vara allt från skyddshjälmar och hörselskydd till skyddskläder och skyddsskor.

Vem ska använda personlig skyddsutrustning?

Alla som arbetar i arbetsmiljöer där det finns en risk för skador eller sjukdomar bör använda personlig skyddsutrustning. Det är arbetsgivarens ansvar att se till att den personliga skyddsutrustningen finns på plats och att den används korrekt.

Hur väljer jag rätt personlig skyddsutrustning?

För att välja rätt personlig skyddsutrustning behöver du ta hänsyn till riskerna på arbetsplatsen. Du bör också tänka på ergonomi och att utrustningen ska vara bekväm att använda. Det är viktigt att välja utrustning som uppfyller de krav som ställs på den.

Hur förvarar jag personlig skyddsutrustning?

Personlig skyddsutrustning bör förvaras på ett ställe där den är skyddad mot smuts och damm. Det är också viktigt att utrustningen förvaras på ett sätt så att den inte förstörs. Om utrustningen har en begränsad livslängd bör det också noteras när utrustningen först användes och när den ska bytas ut.

Vad ska jag göra om personlig skyddsutrustning inte passar?

Om den personliga skyddsutrustningen inte passar som den ska, bör du byta ut den mot en annan storlek. Om du har allergiska reaktioner på utrustningen bör du prata med din arbetsgivare och se till att byta ut utrustningen mot något annat som passar dig bättre.

Personlig skyddsutrustning - Skydda dig själv på jobbet

Att arbeta innebär ofta att man utsätter sig för risker och faror. För att minimera dessa risker är det viktigt att använda personlig skyddsutrustning. På vår webbshop hittar du ett brett sortiment av personlig skyddsutrustning som skyddar dig mot allt från höga ljudnivåer och kemikalier till fall och slag.

Vårt sortiment av personlig skyddsutrustning består av produkter från välkända leverantörer som är kända för sin höga kvalitet och goda funktion. Vi har alltid det senaste inom teknologi och material för att maximera säkerheten och komforten för våra användare.

Våra produkter passar för alla typer av arbetsmiljöer oavsett om du arbetar inom byggbranschen, verkstadsindustrin eller inom hälso- och sjukvården. Vi erbjuder också personlig rådgivning och vägledning för att du ska kunna välja rätt skyddsutrustning för just din arbetssituation.

Köp Personlig Skyddsutrustning Online - Snabb leverans

När du köper personlig skyddsutrustning på vår webbshop kan du vara säker på att du får högsta kvalitet, god säkerhet och utmärkt service. Våra produkter är utvalda för att uppfylla de högsta kraven på säkerhet, komfort och hållbarhet. Vi har alltid aktuella produkter i vårt sortiment och vi uppdaterar regelbundet utbudet av utrustning, utifrån våra kunders önskemål och behov.

Vi värnar om din säkerhet på jobbet och det är därför vi gör vårt allra bästa för att leverera din beställning så snabbt och effektivt som möjligt. Alla beställningar hanteras snabbt och vi använder oss av de mest pålitliga fraktbolagen för att din beställning ska levereras så snabbt som möjligt.

Om du har några frågor eller funderingar kring vår personliga skyddsutrustning är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att välja rätt utrustning för ditt arbete så att du kan känna dig trygg och säker på jobbet.