Letar du efter en ny termosflaska och gärna från ett erkänt märke där du verkligen kan räkna med att kvaliteten är i toppklass och riktigt hållbar i längden? Då ska du ta en titt på termosflaskor från Stelton. Med en Stelton termosflaska har du inte bara en vacker och elegant termosflaska, du har även en termosflaska som kan hålla länge och som verkligen håller dina drycker varma i flera timmar - så det är inga bekymmer nästa gång du lägger varm te eller kaffe på bordet när gästerna kommer. Titta igenom vårt urval nedan för att hitta den Stelton termos som passar dina behov.

Resultat: 9
Resultat: 9


loader

Stelton Termosflaska FAQ

Hur länge kan jag hålla mitt kaffe varmt i en Stelton Termosflaska?

Stelton Termosflaska är utformad för att hålla drycker varma i upp till 12 timmar och kalla drycker kalla i upp till 24 timmar, vilket gör det perfekt för långa resor eller dagar på stranden.

Kan jag använda Stelton Termosflaska för att hålla mina drycker kalla?

Absolut! Stelton Termosflaska är också idealisk för att hålla dina kalla drycker kalla i upp till 24 timmar, vilket ger dig möjlighet att njuta av din favoritdryck när du vill.

Kan jag diska min Stelton Termosflaska i diskmaskin?

Vi rekommenderar att du handdiskar din Stelton Termosflaska med ett mjukt rengöringsmedel och varmt vatten, eftersom diskmaskinen kan skada den dubbla väggen och vakuumisoleringen.

Är Stelton Termosflaska läckfri?

Ja, Stelton Termosflaska är 100% läckfri. Det säkerställer att din dryck hålls varm eller kall och att den inte rinner ut eller spillas över.

Vilken storlek har Stelton Termosflaskor?

Stelton Termosflaskor finns i 4 storlekar: 0,33 L, 0,5 L, 0,7 L och 1 L. Du kan välja den framtovade storleken beroende på dina behov.

Håll dina drycker varma eller kalla i en Stelton Termosflaska

Stelton Termosflaskor är tillverkade med 100% läckagesäkra lock, vilket gör dem idealiska för att ta med dig på din dagliga pendling eller var som helst där du behöver hålla dina drycker varma eller kalla en längre tid. Med vakuumisolerad dubbelväggsteknik håller Stelton Termosflaska dryckerna varma i upp till 12 timmar och kalla drycker kalla i upp till 24 timmar.

Hög kvalitet och hållbart design

Stelton Termosflaskor är tillverkade med högkvalitativa material som rostfritt stål, vilket gör dem hållbara och lätta att rengöra. Med en elegant och minimalistisk design i fyra olika storlekar, är Stelton Termosflaska ett utmärkt val för att hålla din favoritdryck på plats utan att behöva offra stil eller funktion.

En mångsidig lösning för alla dina behov

Med Stelton Termosflaska behöver du inte längre oroa dig för att dina drycker inte håller längre. Med sin läckagesäkra design och vakuumisolerade teknik är det det perfekta valet för allt från en dag på stranden till en lång resa på vägarna. Och med fyra olika storlekar att välja mellan kan du hitta den perfekta Stelton Termosflaska för dina behov.