Med blandare till köksbordet hemma i köket från denna sida på Fcomputer är det en enkel sak att göra läckra och näringsrika smoothies till frukosten eller de små mellanmålen under dagen. Smoothies kan göras söta med frukt eller fylligare med grönsaker och fibrer i form av müsli. Här på Fcomputer har vi samlat ett bra urval av olika mixers till köksbordet, som är perfekta för att blanda både färska och frysta bär, frukt och grönsaker, så att du kan hoppa ombord med en hälsosammare livsstil. När du kan konsumera dem i flytande form är det inte svårt att äta sex stycken frukt och grönsaker om dagen, vilket rekommenderas.

Resultat: 86
Resultat: 86


loader

Blender - Kökets mest mångsidiga verktyg

En mixer är ett måste i varje kök, och det är inte svårt att förstå varför. Med en mixer kan du snabbt och enkelt göra ett brett utbud av rätter, från smoothies till såser och dipp. Det finns ett stort urval av mixers på marknaden, så det kan vara svårt att välja rätt. Det är därför vi har samlat all den viktigaste informationen om mixers så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Vad är en mixer?

En mixer är en elektrisk köksapparat som används för att blanda, hacka och puréa ingredienser. Blandare finns i en mängd olika storlekar och styrkor, och vissa har även avancerade funktioner som värmeelement och timers.

Typer av blandare

Det finns tre huvudtyper av mixer: stavmixer, bordsmixer och matberedare med mixerfunktion.

Stavmixer

Stavmixer är den vanligaste typen av mixer, och de är också den mest kompakta. De är lätta att använda och rengöra, och de är bra för att göra såser, smoothies och dippar. Stavmixer är också bra för att puréa grönsaker och frukt.

Bordsblandare

Bordsmixers är större än stavmixers och har en större behållare, vilket gör dem lämpliga för att tillaga större mängder mat. De har också en kraftfullare motor än stavmixer, så de klarar tyngre ingredienser. Bordsmixers är utmärkta för att göra såser, smoothies och grönsaksjuicer.

Matberedare med mixerfunktion

Matberedare med mixerfunktion har många av samma funktioner som bordsmixer, men de har även en rad andra verktyg för att skära, hacka och riva ingredienser. Matberedare med mixerfunktion är bra för att göra sylt, pasta och deg.