Letar du runt efter en kraftfull gaming-laptop och är lite osäker på vad du ska välja? Då har du kommit till rätt plats, för när du väl har sett Acer Predator Helios är det verkligen svårt att inte rättfärdiga det som ett av de absolut bästa valen när det gäller din nya gamer-laptop! Acer Predator Helios är en serie toppmoderna high-end bärbara datorer som är skapade med ett enda syfte: att ge dig tillgång till en kraftfull bärbar gaming-dator. Med en design baserad på intergalaktiska rymdskepp och en hårdvara som är värdig ett proffs, är det inte konstigt att Acer Predator Helios är en av de bästa valen du kan göra. Om du är intresserad, ta gärna en titt på vårt utbud här på sidan!

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

Acer Predator Helios FAQ

Vilken typ av spel klarar Acer Predator Helios av?

Acer Predator Helios är utmärkt för att spela spel med höga krav på prestanda som GTA V, Fortnite och PUBG. Laptopen kommer med en kraftfull NVIDIA-grafikprocessor som gör att spelen flyter på smidigt och utan fördröjningar.

Vad är skillnaden mellan Acer Predator Helios 300 och 500?

Acer Predator Helios 300 och 500 skiljer sig främst åt med sin skärmstorlek och RAM-minne. Helios 300 levereras med en 15,6-tums skärm och 16 GB RAM medan Helios 500 har en 17,3-tums skärm och 32 GB RAM.

Kan jag uppgradera mitt Acer Predator Helios?

Ja, det finns möjlighet att uppgradera din Acer Predator Helios. Både Helios 300 och 500 levereras med en extra ledig plats för intern lagring, så du kan uppgradera din hårddisk. Du kan också uppgradera RAM-minnet upp till 64 GB.

Vilka ports finns det på Acer Predator Helios?

Acer Predator Helios kommer med en mängd olika portar, inklusive en USB 3.1 Type-C port, USB 3.0 portar, HDMI, RJ45 Ethernet och en SD-kortläsare. Det betyder att du kan ha flera enheter anslutna till din laptop samtidigt.

Finns det någon garanti på Acer Predator Helios?

Ja, Acer Predator Helios levereras med 12 månaders garanti från inköpsdatumet. Om du upptäcker några fel eller skador på laptopen under garantiperioden, kan du kontakta Acer support för reparation eller ombyte.

Acer Predator Helios: Upplev Spelen på Nästa Nivå

Spelupplevelsen blir aldrig densamma igen med Acer Predator Helios på din sida. Med den senaste NVIDIA GTX-grafikprocessorn kan du uppleva spelen på en helt ny nivå, utan några fördröjningar.

Denna bärbara dator är utformad för att hantera högra krav på prestanda och visar kraftfullt brus. Helios kommer med flera portar för att du ska kunna koppla upp många enheter samtidigt. Under de mest intensiva spelsessionerna håller Acer Predator Helios 500 dig sval tack vare modern kylteknik och ett imponerande antal fläktar.

Få en Livlig Upplevelse med Acer Predator Helios 300

Fånga allt det actionfyllda i din favoritkommande spel med Acer Predator Helios 300. Dess 15,6-tums skärm ger spelet den största intensiteten och med IPS-teknik blir färgerna mer livfulla än någonsin.

Med en 7:e generationens Intel Core-processorer och GTX-kraft kommer du att ha full kontroll över spelet. Vad mer? Det har även uppdaterats med en AeroBlade-metallfläktdesign och PredatorSense-teknik som hjälper dig att anpassa och övervaka systemets temperatur med lätthet.

För Optimal Spelupplevelse Välj Acer Predator Helios 500

Upplev spel på en helt ny nivå med Acer Predator Helios 500! Bättre prestanda, exceptionellt ljud, anmärkningsvärd visuell klarhet och ett avancerat kylsystem är bara några av funktionerna i denna bärbara gamingdator.

Med 17,3-tums Full HD IPS-skärmen får du en oöverträffad visuell klarhet och en finputsad spelupplevelse som är helt i en klass för sig själv. Dessutom levereras Helios 500 med PredatorSense-teknik som håller kontroll över enhetens temperatur, vilket garanterar en stabil spelupplevelse, även under de mest krävande sessionerna.