Om du letar efter en gaming laptop, då har du kommit till rätt sida. Här kan du ta en lugn titt på Fcomputer Computers urval av ASUS ROG gamer bärbara datorer. ASUS är en tungviktare när det kommer till datormarknaden. Företaget från Taiwan har gjort sitt bästa för att designa bärbara datorer för alla behov, vilket såklart betyder att de har tagit fram en unik serie av bärbara speldatorer. ASUS ROG är denna utvalda serie av bärbara datorer som är skräddarsydda för avancerade spel. Även om datorn är bärbar istället för stationär, kör en ASUS ROG gaming laptop även de senaste spelen helt smidigt. Med en skärm i fantastisk kvalitet, snabba processorer och ett wild grafikkort kan du spela var du vill och när du vill. Kolla in vårt urval av ASUS ROG gamer bärbara datorer och be oss slutligen om hjälp om du har några frågor.

Resultat: 24
Resultat: 24


loader

ASUS ROG – en resa till spel

Redan 2016 lärde sig ASUS något viktigt om spelbärbara datorer: även om det kan vara en utmaning att få all hårdvara att ta så lite plats som möjligt är det en nödvändighet om konsumenten ska få en bra upplevelse av produkten. För när den bärbara datorn väger fyra eller fler kilo är det inte så mycket bärbarhet över den längre. Denna upptäckt ledde det berömda företaget på en resa. Målet var att göra spelbärbara datorer som inte vägde särskilt mycket, utan att försämra funktionaliteten. Det var ingen lätt uppgift, men ASUS löste det utmärkt.

Det förde deras ASUS ROG, Republic of Gaming, bärbara datorer fram i bilden och gjorde dem till en attraktiv lösning för spelaren som behöver en bärbar speldator. Nu under tre kilo, och ofta till och med under två kilo, kan en gaminglaptop från ASUS verkligen kallas en bärbar dator. Särskilt ASUS ROG Zephyrus-modellen är relevant här, eftersom den är mycket specifikt tillverkad för att ha låg fysisk vikt, samtidigt som hårdvaran i den fortfarande kan dra det tunga lasset.

Gaming laptop från ASUS - varför?

Många ifrågasätter ofta varför du skulle vilja ha en bärbar speldator. Den stationära datorn, byggd från grunden för att möta alla dina behov som spelare, verkar genast som det mest självklara valet. För många är en stationär dator också det bästa valet när det kommer till spel. Dock har den bärbara datorn fortfarande sin plats. Det handlar inte så mycket om vad den stationära datorn ofta kan bättre än den bärbara. Det handlar mer om vad den bärbara datorn kan göra som den stationära är helt oförmögen till.

Där en ASUS ROG vinner är att den är mobil och lätt att ha att göra med. Om du gillar att spela på olika platser hemma, gå på LAN-evenemang eller vill få in några spel medan du är på språng, vinner den bärbara datorn över skrivbordet varje gång - speciellt om du får tag i en gamer-laptop lika enkelt som en ASUS ROG Zephyrus. Dessutom gör en ASUS ROG gaming laptop det otroligt enkelt att få tag i en komplett spelsetup – du behöver bokstavligen bara köpa den bärbara datorn och en mus, kanske piffa upp upplevelsen lite med ett headset, och sedan är du redo att spela.

ASUS ROG – specifikationer som kan göra allt

Även med alla fördelar med en spelbärbar dator finns det några som tvivlar på om maskinen är redo att ta sig an det viktiga jobbet att vara ens medium in i speluniversumet. Det är naturligtvis en rättvis och verklig rädsla att ha, men tekniken har gått så långt att det gradvis har blivit ett onödigt bekymmer. Du behöver bara ta en titt på ASUS ROG Zephyrus och ASUS ROG Strix, och då blir det klart att en bärbar speldator kan göra allt du kräver av den – och mer!

För en ASUS ROG Zephyrus är det ganska normalt att ha specifikationer som:

  • En kraftfull AMD Ryzen CPU.
  • 16 GB RAM, så du har gott om minne.
  • Upp till 240 Hz uppdateringsfrekvens på skärmen.
  • NVIDIA GeForce har hittat in i ASUS ROG Zephyrus.

Och det är bara toppen av ASUS ROG Zephyrus isberg. En vacker design som väger så lite att vem som helst kan lyfta datorn, LED-belysning, en skärm med kristallklar bild och mycket mer väntar dig som har ögonen på den populära gamer-laptopen. Det skulle vara synd att säga att ASUS ROG Zephyrus är defekt. Tvärtom är det ett innovativt underverk som tar din upplevelse som spelare till en ny nivå – oavsett var du vill spela.

ASUS ROG Zephyrus är en kraftfull kusin i ett litet paket, så priset är därefter. För dig som vägrar att avvika i kvalitet är det nog inga problem. Om du däremot skulle vilja ha en mer budgetvänlig lösning så finns det fortfarande råd att hämta från ASUS. ASUS ROG Strix är som en lillebror till ASUS ROG Zephyrus. Den har inte fullt så stora hjul att dra ditt spel med, men den har fortfarande mer kraft än du kan förvänta dig. Detta kan förtydligas genom att ta en titt på några av specifikationerna som tillhör de vanliga ASUS ROG Strix gamer bärbara datorerna.

  • En alldeles utmärkt AMD Ryzen CPU.
  • 16 GB RAM – lika mycket minne som sin storebror.
  • 144 Hz uppdateringsfrekvens.
  • NVIDIA GeForce eller AMD Radeon hjälper ASUS ROG Strix på väg.

På många sätt liknar ASUS ROG Strix därför sin storebror, men beroende på modell är den ofta inte riktigt lika stark. Det spelar dock ingen större roll om du inte bokstavligen måste använda det bästa av det bästa, eftersom de flesta inte skulle märka den stora skillnaden. ASUS ROG Strix har också utmärkt bildkvalitet och ganska utmärkt ljud. Denna serie av bärbara speldatorer ger dig den perfekta möjligheten att spela bärbar.

Fcomputer erbjuder ASUS ROG gamer bärbara datorer åt dig

Så behöver du en spellaptop som du kan ta med till dina vänner, så att ni tillsammans kan övervinna alla motståndare som ni ser på? Eller vad sägs om en gaminglaptop som låter dig fördjupa dig i ett datorspel samtidigt som du sitter i någon miljö där atmosfären är helt perfekt för spelet?

Oavsett vad du behöver en gaming laptop till, på Fcomputer erbjuder vi ett bra urval av ASUS ROG Zephyrus och ASUS ROG Strix. Det är högkvalitativa produkter till bra priser – och beroende på vilken av dem och i vilken modell du vill ha så finns det mycket att välja på. Så fortsätt och titta runt på den här sidan om du letar efter en ny gamer-laptop och du tar vårt ord för det att ASUS definitivt kan hjälpa. Så fort du hittat det du vill ha så skickar vi det till dig för det pris du ser på sidan – för vi besvärar oss inte med frakt här på Fcomputer.