På den här sidan hittar du Fcomputer urval av Dell Chromebooks som är perfekta för skoldatorer. Våra Dell Chromebooks är enkla och eleganta studiebärbara datorer till ett budgetvänligt pris, så du kan vara säker på att hitta en bärbar Chromebook som passar dig. Med en Dell Chromebook får du en bärbar dator för pengarna och vi har flera Chromebook-modeller från den välkända tillverkaren. Förutom den högkvalitativa hårdvaran är Dell Chromebooks också väldigt lätta att transportera på grund av sin lilla storlek och låga vikt. Vilket gör dem till ett självklart val för bland annat studenter då de inte tar så mycket plats i väskan och inte heller väger för mycket. De är också riktigt effektiva när det kommer till snabb underhållning på språng. Ta en titt på vårt utbud där vi bland annat har Dell Chromebook 3110 och Dell Chromebook 3110 2-in-1.

Resultat: 3
Resultat: 3


loader

Budgetvänliga Dell Chromebooks

Dell har länge legat i framkant av marknadsutvecklingen och deras Chromebook-serie är inget undantag. Chromebooks är perfekta för dem som inte behöver otroliga specifikationer för att underhållas och hantera sina vardagliga uppgifter på språng. Om du vill spara mycket pengar samtidigt som du får förstklassig kvalitet och design är en Dell Chromebook ett måste. Med en låg vikt och en praktisk, kompakt storlek kommer du med denna serie enkelt att kunna ta med dig arbete eller läxor, utan att tynga väskan i onödan.

Dessutom är Dell medveten om vad en bärbar dator kan utsättas för på resande fot, och deras Chromebooks är därför förvånansvärt tåliga och tåliga trots den eleganta designen. Alla modeller från Dell Chromebook-serien är noggrant testade för stötar, vibrationer, tryck och temperatur enligt MIL-STD (US Military Standard), så du är garanterad en bärbar dator som tål lite allt möjligt.

Under den eleganta, strömlinjeformade designen hittar du en mängd smarta funktioner. Du kan bland annat få spännande appar, förseglat tangentbord och reptålig pekskärm, beroende på vilken modell du vill ha. Naturligtvis är alla Dell Chromebooks utrustade med ett körklart operativsystem från Google – Chrome OS – så att du kan komma igång direkt. Använd vår filterfunktion till höger på sidan och välj önskad processor, RAM-typ, hårddisktyp, upplösning, GPU och mycket mer. Du kommer förmodligen också att kunna hitta en Dell Chromebook som matchar dina behov.

Dell Chromebook för studion

En Dell Chromebook är ett självklart val som skoldator då flera av dem faktiskt är utvecklade för pedagogiskt bruk. Bland annat har Dell Chromebook 3110 och Dell Chromebook 3110 2-in-1 utvecklats för att kunna användas av eleverna i deras undervisning, och det märks också i både deras hårdvara och mjukvara.

Deras billiga Chromebooks är super robusta och därmed också perfekta för den unga eleven som behöver ta med sig sin bärbara dator till skolan. Med sina gummerade kanter och rundade hörn försöker Dell att minimera skador vid fall eller stötar. Din Chromebook är också utrustad med ett spillsäkert tangentbord med fasta tangenter, så att du kan vara säker när du dricker vid din Dell Chromebook.

Chromebooks från Dell är små i storleken och har ofta bara en 11 tums skärm, och det gör dem ännu mer perfekta när de ska transporteras hemifrån till skolan och tillbaka igen. Då de är kompakta i storleken gör det också att de inte tar upp för mycket i väskan och med sin lätta vikt är det även lättare att ha den i väskan utan att den väger för mycket. Då finns det även plats för matsäcken och studieböckerna.

Dell har tillhandahållit en Chromebook med ett bra batteri och beroende på modell kan du uppleva en Chromebook med ett batteri som kan användas i upp till 10 timmar så att du inte är beroende av att hitta ett uttag nära dig. Det är också smart om du ofta måste använda din bärbara dator på språng, på tåget eller bussen, om du ska göra uppgifter eller vill se en film på en lång tågresa.

Med Dell Chromebook 3110 2-i-1 har du en smart hybridbärbar dator som kan växla mellan platt, tält, surfplatta och bärbar dator. Du har alltså en bärbar dator som är supersmidig i förhållande till hur du fungerar bäst.

En Chromebook från Dell ger dig som student en möjlighet att utforska hur du arbetar bäst och genom att hitta den inlärningsstil som passar dig bäst. Se vårt utbud på denna sida eller kontakta oss om du har några frågor.

Chromebook vs bärbar dator

Du kanske tänker "varför ska jag välja en Chromebook istället för en bärbar dator?" och det vill vi försöka svara på på den här sidan. Självklart stödjer vi alltid att en bärbar dator är bra att ha, men om du som student har en liten budget och skulle vilja ha en bärbar dator som inte tar så mycket plats eller väger mycket så slår vi gärna till ett slag för en Chromebook.

Vanlig bärbar dator

Du vet säkert redan hur en bärbar dator fungerar, men i huvudsak är det en dator som styrs av ett PC-operativsystem som Microsoft Windows 11. Här kan du komma åt din webbläsare och de program du har installerat på din bärbara dator. Den kommer med ett relativt stort internt lagringsutrymme i form av en SSD-enhet och beroende på vad du är ute efter ska du leta efter RAM, processor, grafikkort med mera.

Bärbara datorer är så olika, både när man jämför bärbara datorer från olika tillverkare men också när man jämför bärbara datorer från samma tillverkare. Det ligger därför mycket arbete på att hitta den bärbara datorn som passar just dina behov.

Chromebook

En Chromebook är motsatsen till en bärbar dator, styrd av Chrome OS och användargränssnittet går i första hand via webbläsaren 'Chrome' där du även hittar de program (appar) du behöver. Chromebooks använder sig gärna av att lagra data i molnet och kommer därför att ha minimal lokal lagring. Eftersom nästan allt sker genom webbläsaren Chrome eller molnet, betyder det också att en Chromebook kommer att fungera snabbt och effektivt.

Dessutom, genom att använda en Chromebook som använder webbaserade appar och inte lagrade program, behöver du inte leta efter en med betydande RAM. Till skillnad från i en bärbar dator där det är nödvändigt om du har flera program igång samtidigt.

Om du väljer en vanlig bärbar dator eller en Chromebook är helt upp till dig, eftersom det finns både fördelar och nackdelar med båda. Det är därför helt upp till dina behov och önskemål vilken du ska välja. Båda är självklara val och du kommer därför inte att bli besviken oavsett vilket val du gör.

Köp din nästa Chromebook för studion på Fcomputer

Letar du efter en ny bärbar dator eller Chromebook till studion har du kommit till rätt ställe. Fcomputer erbjuder ett bra urval av Chromebooks som är kompakta till förmånliga priser, så att alla kan vara med oavsett budget.