Behöver du en avancerad kontorslaptop till jobbet, eller behövs en eller flera för kontoret? Lenovos ThinkPad-serie är extremt bra och designad speciellt för kontorsarbete, och det senaste, och överlägset bästa, skottet på stammen är Lenovo ThinkPad Z-serien. Lenovo ThinkPad Z är en serie extremt kraftfulla arbetsbärbara datorer som har en elegant och dynamisk design. Hårdvaran har inte sparats, och själva datorerna är gjorda av återvunnet material, så de är så hållbara som möjligt. Lenovo ThinkPad Z är alla mästerverk inom elektronisk design, och deras avancerade extrafunktioner hjälper till att göra dem både ergonomiska och pålitliga när du behöver få jobbet gjort. Det är rätt val på alla sätt. Kom igång med den bästa kontorsdatorn från lenovo hittills. ThinkPad Z är redo att göra vad som helst.

Resultat: 2
Resultat: 2


loader

Lenovo ThinkPad Z – Det finns många alternativ för bärbara kontorsdatorer

Det finns många bra arbetsdatorer där ute, både bärbara och stationära , och på Fcomputer gör vi en dygd av att ha tillgång till så många av dem som möjligt. Lenovo har såklart sina serier av ThinkPads och IdeaPads som är riktigt bra för ändamålet. Lenovo ThinkPad Z är det senaste tillskottet i sortimentet och är riktigt bra, men det finns fortfarande andra produkter som kan övervägas, beroende på hur stor maskin du behöver och vilken budget du har att hantera. Det finns stora möjligheter med IdeaPads:

 • Lenovo IdeaPad 3
 • Lenovo IdeaPad 5
 • Lenovo IdeaPad Flex

De är alla bra arbetsdatorer och beroende på syftet kan du välja den du vill ha.
Dessutom är det som sagt också värt att titta på andra ThinkPad-serier än Lenovo ThinkPad Z, beroende på vad som behövs. Vi har ett starkt utbud av bland annat:

 • Lenovo ThinkBook
 • Lenovo Thinkpad E
 • Lenovo ThinkPad L
 • Lenovo ThinkPad P
 • Lenovo ThinkPad T
 • Lenovo ThinkPad X och X1 Carbon
 • Lenovo ThinkPad Yoga

Alla är bra val och alla har mycket att erbjuda, ändå är Lenovo ThinkPad Z serien som toppar dem alla. Kort sagt, de är de perfekta arbetsdatorerna och du kan räkna med att de har mycket att erbjuda dig och/eller din arbetsplats. Det är elektroniska och ergonomiska underverk som med sin smarta design bidrar till att ta produktiviteten till nya höjder, oavsett vilka uppgifter som ska lösas och vilka projekt som ska startas.

Dessutom har Lenovo ThinkPad Z-serien också en riktigt snygg design, där det dessutom lagts mycket tid och tanke på att ta hänsyn till miljön, så långt man nu kan, när man skapar elektronik. Dessa bärbara datorer är eleganta och snygga och ger dig precis det utseende som Thinkpad-serien är känd för - enkel och rak design som gör det enkelt och bekvämt för dig att sitta och arbeta vid datorn, samtidigt som du lagrar ett hav av avancerad teknik som gör arbetet ännu enklare. Deras utseende återspeglas också i deras miljövänlighet, eftersom Lenovo ThinkPad Z är tillverkad av hållbar återvunnen plast och återvunnen aluminium, och vissa modeller finns till och med med hållbart veganskt läder, vilket verkligen tar designestetiken till nya höjder!

Om du tycker att hållbarhet och elektronik borde gå ihop mer, och du också vill göra en bra affär, så kan du kika runt i vår renoverade avdelning. Det finns ofta många bra fall här, beroende på vad vi får in. Du kan till exempel hitta renoverade surfplattor , renoverade bärbara datorer och renoverade mobiltelefoner . Alla dessa produkter fungerar utmärkt, de har bara några få skavanker och en mer eller mindre minskad batteritid. Med en bra blandning av produkter som Lenovo ThinkPad Z och renoverad teknik kan du fortfarande ha väldigt grå utrustning som alla har en grönare ton än du kan förvänta dig.

Riktigt bra specifikationer på Lenovo ThinkPad Z

Den största anledningen till att Lenovo Thinkpad Z är så kraftfull och gör sitt jobb så bra är att den bara har riktigt bra specifikationer. Ingenting har sparats i dessa kontorsbärbara datorer, och det är tydligt när man tittar närmare på dem. Detta bidrar till att göra dem till några av de starkaste kontorsbärbara datorerna på marknaden, och det är också vad du kan förvänta dig när du får en avancerad produkt från Lenovo. Här är det särskilt värt att titta på:

 • Processor
 • Skärm
 • Bagge
 • Batteri-liv
 • Vikt

En kraftfull processor är nödvändig om du vill ha en kraftfull dator , därför är Lenovo ThinkPad Z-datorerna utrustade med AMD Ryzen CPU i 6000 U-serien - alla med 8 kärnor, 16 trådar och extremt mycket juice, kraft och rå prestanda . Så inga besparingar har gjorts här, och med en stark AMD-processor kommer maskineriet att röra på sig i den utsträckningen.

Lustigt nog köper man inte en extra skärm när man har investerat i Lenovo ThinkPad Z, för det finns lustigt nog redan en skärm inbyggd i den bärbara datorn. Ändå är det värt att fokusera på att det finns några riktigt snygga skärmar i ThinkPad Z. Du kan antingen få en 16-tumsprodukt med 4k-upplösning, eller en 13-tumsprodukt med 2,8k-upplösning. Bildkvaliteten är därför på topp!

Det finns också gott om RAM -minne i denna serie av Thinkpads, så du behöver inte oroa dig för om din dator har tillräckligt med minne. Det finns upp till 32 GB DDR5 RAM i Lenovo Thinkpad Z-serien, så du kan verkligen släppa loss. Till detta kommer en batteritid på över 15 timmar, samt en vikt på mindre än 2 kilo! Så det är verkligen lätt att ha dessa bärbara datorer med dig var som helst, där du kan arbeta bekvämt utan att behöva oroa dig för någonting i världen.

Supercoola funktioner gör allt enklare

Det finns många coola funktioner med Lenovo ThinkPad Z som gör allt mycket enklare och mycket bättre. Den välkända pekplattan har uppgraderats så att du nu har en större haptisk ForcePad i glas, vilket verkligen förbättrar användbarheten. Dessutom finns det även en dubbelverkande TrackPoint som du kan använda som mus om du är på resande fot och inte har plats för en, eller om det bara inte är bekvämt för dig att hantera en mus. Du kan även dubbelklicka på Lenovo ThinkPad Z:s TrackPoint för att omedelbart öppna en snabbmeny för kommunikation – här kan du snabbt ändra ljud och bild, så det är lätt för dig att vara i kontakt med andra på ett trevligt sätt.

Det finns också en hel del smart programvara i Lenovo ThinkPad Z för att skydda dig och dina data. Microsoft och AMD har också tillsammans utvecklat en chip-to-cloud-skyddsteknik som gör det otroligt säkert när data laddas upp till molnet. Det är dock inte bara uppgifterna som skyddas, utan även din integritet. Med ett enkelt tryck på en knapp kan du stänga av den inbyggda webbkameran helt, så att ingen kan smyga in och hålla ett öga på vad du gör. Lenovo ThinkPad Z är därför både extremt stark vad gäller prestanda, ergonomiskt designad, miljömedveten och otroligt säker för dig och din data.