På den här sidan ser du Lenovos V-serie av Thinkpads. Om du tror att en prisvärd bärbar dator inte kan erbjuda kraftfull hårdvara och snygg design på samma gång, tänk om. Med en V Thinkpad från Lenovo har du att göra med en billig bärbar dator i en speciell klass. Behöver du till exempel en billig studielaptop med de senaste funktionerna och finesserna är det här valet för dig. Med denna serie erbjuder Lenovo praktiska, mångsidiga bärbara datorer i snygg design och hög kvalitet. Undvik att kompromissa och ta en titt på hela utbudet av populära bärbara datorer i Lenovo V-serien nedan. Vi har garanterat just den du letar efter.

Resultat: 1
Resultat: 1


loader

V-serien från Lenovo – billiga Thinkpad-datorer när de är som bäst

På Fcomputer vill vi naturligtvis kunna tillgodose alla våra kunders önskemål, oavsett budget och behov. Därför har vi strävat efter att samla ett varierat utbud av både avancerade och mycket prisvärda bärbara datorer. I det här sammanhanget får du otroligt mycket portabilitet till ett lågt pris med V-serien från Lenovo. Vi säljer flera olika modeller av Lenovos V-serie bärbara datorer och oavsett om du behöver en helt enkel eller lite mer avancerad version så ligger priserna alltid i botten. Serien är därför självklar om du behöver en bärbar dator till vardags eller en arbetsdator. Om du till exempel behöver reda ut konton, streama filmer, surfa på nätet eller göra läxor så kommer den här serien utan tvekan att kunna matcha dina behov. Behöver du använda en bärbar dator som arbetsdator när du är på resande fot så har vi naturligtvis även en dator som matchar detta behov.

Högpresterande hårdvara till ett lågt pris

Trots de låga priserna finns det ingen anledning att tro att Lenovo V notebook inte också lagrar helt rimlig hårdvara. Bland annat kan du hitta högpresterande Intel-processorer från de senaste generationerna. Med kraftfulla hårddiskar får du snabb uppstart så att du enkelt kan utföra små uppgifter medan du väntar på bussen eller tar en kopp kaffe i caféet. Det snabba RAM-minnet gör att datorn klarar av flera krävande uppgifter samtidigt och det effektiva batteriet gör att du inte behöver oroa dig för att hitta ett eluttag, även på långa resor. Det här är bara några av fördelarna med Lenovos V-serie av Thinkpad-bärbara datorer, så klicka på de olika modellerna och läs mer om vad du kan förvänta dig.

Köp en Lenovo V-serie och få en pålitlig bärbar dator

När du väljer att köpa din nya bärbara dator från Lenovos V-serie får du en extremt stabil och pålitlig dator. Du kan vara helt säker på att datorn är stabil i drift och kan lita på. Den är därför perfekt för företagsbruk, och särskilt mindre företag är nöjda med datorn. Om du behöver kunna köra väldigt tunga och vilda program så ska du leta efter x1-serien från Lenovo. Men Lenovo V-serien är perfekt för dig som behöver en helt vanlig, men kraftfull och funktionell arbetsdator eller persondator.

Välj ett operativsystem för din bärbara dator

När du köper en bärbar dator från Lenovo V-serien kan du välja mellan två olika operativsystem. De är tillgängliga med antingen Windows 10 Pro och Windows 10 Home.

Windows 10 Pro

Windows 10 Pro är i första hand avsett för affärsbruk. Här får du ett superfunktionellt operativsystem som följer med de klassiska apparna från Windows. Inklusive webbläsaren Egde, mailsystem, kalender etc. Windows 10 Pro används vanligtvis för proffs, då det har lite fler funktioner än Windows 10 Home.

Utöver de vanliga funktionerna ger Pro dig även flera säkerhetsfunktioner, som är idealiska när du använder datorn för att arbeta. Du får internetskydd, WIP och BitLocker-enhetskryptering.

Windows 10 Home

Om du ska använda Lenovo V-serien för hemmabruk har du vanligtvis inte samma behov av säkerhetsfunktionerna. Din dator ska givetvis fortfarande skyddas, och det säkerställer naturligtvis Windows 10 Home också. Operativsystemet kommer dock utan den utökade versionen som proffset har.

Förutom säkerhetsfunktionerna är det ingen skillnad mellan Pro och Home, och du får samma tillgång till kalender, mail, Edge, etc.

Vilken skärmstorlek ska jag välja?

När du ska välja vilken bärbar dator du ska köpa är det ofta flera faktorer som är viktiga. En av dem är skärmstorlek. Om du använder din bärbara dator för att ta med dig på resande fot och inte alltid kan koppla den till en datorskärm rekommenderar vi att du köper en bärbar dator med stor skärm. Lenovo V-serien är typiskt sett lagom stora datorer, och därför får du möjlighet att välja upp till en skärm på 17,3 tum. Det är därför en betydligt större skärm än vad många andra bärbara datorer har. Därför är den också idealisk för både läxor, studieuppgifter eller presentation av arbetsrelaterat material.

Ju större skärm i Lenovo V-serien, desto mer väger den. Är du därför mer inne på en lättviktsdator så måste du givetvis välja en mindre skärm. V-serien från Lenovo finns ner till storleken 14”.

Du kan därför välja exakt den bärbara Lenovo-datorn som passar dig.

Hur mycket kostar en bärbar dator i Lenovo V-serien?

Det råder ingen tvekan om att Lenovos V-serie ligger i den billiga änden av skalan, sett till hur funktionell bärbar dator man får. Många andra märken kostar betydligt mer, även om de innehåller samma funktioner. Du kan därför vara säker på att du gör ett fantastiskt köp när du köper en bärbar dator från Lenovos V-serie.

På Fcomputer är vi alltid måna om priset och hos oss har vi ett stort utbud av billiga datorer från Lenovo. Så oavsett vilken modell du väljer får du en billig PC. Det finns inte många andra märken eller modeller där du kan få en så billig bärbar dator när du behöver en med samma kvalifikationer.

Är du osäker på vilken modell du ska välja?

Om du har det minsta tvivel om vilken modell av Lenovos V-serie som är rätt för dig, fråga oss. Vi vill se till att du får rätt dator som uppfyller alla dina behov. Beroende på om du kommer att använda en bärbar dator i Lenovo V-serien på jobbet eller hemma, kanske det finns olika funktioner du behöver eller inte. Vi tycker inte att du ska betala för funktioner du inte behöver. Skriv gärna ett mail.

Våra experter är alltid redo att ge goda råd och vägledning så att du kan välja rätt bärbar dator i Lenovo V-serien.