Letar du efter en Ultrabook som verkligen kan hantera nästan alla arbetsuppgifter du kan tänkas vilja göra? Då bör du ta en titt på vårt urval av Lenovo ThinkPad X1 Carbon bärbara datorer nedan. Lenovos ThinkPad X1 Carbon-serie ger dig bärbara datorer i absolut världsklass. Dessa bärbara datorer väger nästan ingenting, är extremt hållbara och slitstarka, har extremt bra hårdvara att erbjuda för bärbara datorer och en lång rad funktioner som pekskärm, anpassningsbart tangentbord med mera. De är därför idealiska för underhållning på språng eller om du behöver en effektiv och topptrimmad arbetsdator. Om en Lenovo ThinkPad X1 Carbon låter som något för dig, ta en titt på vårt starka urval nedan. Att få jobbet gjort har aldrig varit lättare.

Resultat: 32
Resultat: 32


loader

Lenovo ThinkPad x1 Carbon – Prisbelönt tunn bärbar dator

Om du letar efter en bärbar dator utöver det vanliga, då har Lenovo ThinkPad x1 Carbon-serien kommit för att göra dagen. Dessa prisbelönta bärbara datorer är inte bara vanliga PC-datorer, och på Fcomputer är vi därför glada över att kunna erbjuda ett starkt sortiment - med flera modeller som är Refurbished , om du behöver en bärbar dator, men ändå tänker på miljön.

Det finns verkligen mycket att säga om Lenovo ThinkPad X1 Carbon-serien. De är pålitliga datorer i ett extremt tunt och lätt paket, samtidigt som de har en stark prestanda, är otroligt hållbara och har ett regelbundet hav av anslutningsmöjligheter.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon är därför det perfekta verktyget för dig som ofta vill ha något till hands när du är på resande fot, eller som behöver en riktigt effektiv arbetsdator – och ska vi vara ärliga så finns det ofta en koppling här. Om du tror att detta uttalande passar dig, då är Lenovo ThinkPads vägen framåt. Det här är mångsidiga bärbara datorer som är särskilt bra för företag och därför kan vara särskilt bra för dig.

Köp Lenovo ThinkPad x1 Carbon hos Fcomputer, eller se urvalet av andra ThinkPads

Lenovo är ett extremt populärt märke när det kommer till bärbara datorer. Du hittar därför vårt stora utbud hos Fcomputer. Vi har ett brett utbud av både x1 Carbon från Lenovo, men du kan hitta andra bärbara Lenovo-datorer här.

Hårdvara som förvånar

Som regel är bärbara datorer inte lika kraftfulla som stationära datorer. Det finns inget att säga om det heller - skrivbordet har trots allt ganska mycket mer plats i sitt väska, och det är därför lättare att få stark hårdvara i en tillgänglig design. Det är bara enklare att skapa hårdvara med högsta möjliga prestanda om den inte behöver vara så liten som möjligt.

Detta betyder dock inte att moderna bärbara datorer är svaga. Tänk på att en stationär dator alltid kan göras med högre prestanda om du verkligen vill, men det är bara så det är. Ändå är moderna bärbara datorer inte lättviktare. Tvärtom, vissa av dem är otroliga i sin prestanda, till en sådan grad att man undrar hur så mycket högkvalitativ hårdvara får plats i en liten smackande bärbar dator.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon är en serie bärbara datorer som till den grad exemplifierar att bara för att datorn inte tar så mycket plats så kan den göra fantastiska saker utan problem. Med sin eleganta, tunna design och extremt låga vikt tittar man på den och man kan lätt lura sig själv att tro att ett så litet fodral förmodligen inte kan göra så mycket.

Specifikationer och hårdvara varierar såklart från modell till modell, men i de vildaste Lenovo X1 Carbon PC:erna kan du till exempel hitta:

  • Intel Core i7-processorer
  • DDR3l RAM
  • SSD-hårddisk med gott om plats
  • WQHD-skärmar med fantastisk bildkvalitet

Ofta är skärmarna även utrustade med pekteknik, så att man kan arbeta kreativt och obehindrat, och det adaptiva tangentbordet anpassar sig efter vilket program som körs på datorn. Så länge du kommer ihåg att kontrollera att modellen passar dig finns det ingen anledning att oroa dig. Lenovo ThinkPad X1 Carbon borde förmodligen vara där för dig. Men om du är osäker på vilken modell som passar dig bäst är det bara att kontakta vår kundtjänst - på Fcomputer vi dig mer än gärna till rätt val.

Den perfekta arbetsdatorn är en Lenovo ThinkPad x1 Carbon

Lenovo ThinkPad X1 Carbon är som sagt en serie bärbara datorer från Lenovo som är gjorda för arbete och affärer. De har all hårdvara som behövs när man arbetar på distans. Dessutom är batteritiden förvånansvärt lång och skulle olyckan vara framme och effektnivån är låg kan en Lenovo ThinkPad X1 Carbon laddas upp till 80 % på bara en timme. Det betyder att dessa ThinkPads alltid är redo att användas, samtidigt som de kan hantera varje uppgift som behöver göras på datorn.

Även om en Lenovo X1 Carbon kan göra så mycket är det inte på något sätt ett tungt skräp som behöver dras runt och bäras runt. Tvärtom får du knappast en bärbar dator som är lättare att ha att göra med än en Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Ofta kommer dessa ThinkPads ner till nästan ett kilo, vilket ger dig en bärbar dator som bokstavligen inte blir mycket lättare.

Detta gör det extremt enkelt att ta din Lenovo ThinkPad X1 Carbon till och från jobbet, samt att snabbt dra ut den på ett tåg eller liknande om du bara behöver jobba lite. SSD:n hjälper också till här, så att du får en snabb uppstart, och med olika portar och Wifi 6-funktionen har det aldrig varit enklare att koppla upp ditt mobila kontor, närhelst du behöver få lite arbete gjort.

Säkerheten är också som bäst när allt du slitit och dragit för att producera finns på en Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Denna serie ThinkPads är gjorda av kolfibermaterial, både för att göra dem lätta, men också för att göra dem tuffa och hållbara – trots allt kan det hända många olyckor med en bärbar dator. Det finns även en fingeravtrycksläsare på datorn, så att vem som helst och alla inte bara kan logga in, och det finns även ett speciellt lock så att du kan stänga kameran när du inte använder den för ett möte eller liknande.

Business – Samarbeta med Fcomputer för att skörda alla fördelar

Om du är ett företag som behöver ThinkPads, eller annan IT och elektronik kan du överväga att bli företagskund hos Fcomputer. Behöver du mer än bara en bärbar dator, behöver du regelbundet flera produkter eller om det finns ett intresse för ett större köp så skulle det vara till din fördel att bli företagskund hos oss.

På så sätt får du en seriös affärspartner som föredrar att skapa en relation med dig, så att vi kan hitta bra lösningar tillsammans, istället för att bara uppnå opersonlig försäljning. Särskilt intressant kommer det att vara för dig att bli företagskund hos Fcomputer om du är intresserad av bra specialerbjudanden, samt vägledning vid större ärenden.

Funderar du på att bli företagskund hos oss? Så läs mer här , och kontakta oss om du har några frågor. Hos Fcomputer handlar det om att leverera den perfekta produkten, oavsett om det är för privat bruk eller företag.