Med Lenovos Yoga ThinkPad får du en innovativ Ultrabook som kan användas både som bärbar dator och surfplatta. Det speciella med den här laptopserien är att skärmen kan vridas 360 grader runt sin axel, vilket gör den otroligt flexibel. Detta i kombination med den låga vikten gör att du har att göra med en Ultrabook som är lämplig att ha med dig på språng. Med en Lenovo ThinkPad Yoga är du garanterad en bärbar dator med en kraftfull processor, skarpt pris och en genomgående tilltalande design. Hos Fcomputer , har vi Yoga ThinkPads från Lenovo i flera varianter, så ta en titt på urvalet nedan och hitta den som passar dina behov.

Resultat: 16
Resultat: 16


loader

Du får en innovativ bärbar dator och surfplatta i ett med ThinkPad Yoga från Lenovo

Oavsett om du behöver en flexibel studielaptop till ett bra pris, en kraftfull arbetslaptop eller en mångsidig bärbar dator för underhållning på språng, har du kommit till rätt plats. Fcomputer erbjuder ett fint urval av Lenovo ThinkPad Yogas som är lämpliga för alla typer av användning. De är dock exceptionella för affärsbruk, särskilt på grund av deras hållbarhet och flexibilitet när det kommer till deras prestanda och design.

Med Lenovo ThinkPads välkända tillförlitlighet, ett brett utbud av säkerhetsfunktioner och affärsfunktioner är ThinkPad Yoga-serien ett självklart val för proffs med höga krav som letar efter en arbetsdator av hög kvalitet.

ThinkPad Yoga-serien från Lenovo erbjuder bärbara 2-i-1 arbetsdatorer i flera olika prisklasser, var och en med olika men bra hårdvara. I den mer avancerade delen av ThinkPad Yoga-serien erbjuder Lenovo bland annat en Intel Core i7-processor, DDR4 RAM på 16GB, vackra pekskärmar i full HD och smarta ljussensorer för omgivningen.

Flera av modellerna i ThinkPad Yoga-serien är även utrustade med ett 8-cells batteri som ger laptopen en batteritid på upp till 8 timmar, vilket är praktiskt om du vill jobba eller underhållas på språng, speciellt om du ofta pendla fram och tillbaka från jobbet. Dessutom gör den låga vikten på runt ett och ett halvt kilo, beroende på modell, en Lenovo ThinkPad Yoga riktigt lätt att ta med sig på språng. Dess kompakta design gör också att storleken förutom den låga vikten även är idealisk att ha med sig i väskan.

Med sin eleganta och snygga design erbjuder Lenovos ThinkPad Yoga-serie även en slitstark och slitstark magnesiumlegering som ger bra skydd – speciellt på språng.

Den bärbara datorns rörlighet förstärks ytterligare av gångjärnets innovativa design, som tillåter 360 graders fri rotation runt skärmens axel. Du kan därför enkelt och enkelt växla mellan flera olika lägen:

  • Portabla

  • Läsplatta

  • Tält

  • Stå

Du får alltså rejäl flexibilitet för pengarna med en ThinkPad Yoga från Lenovo, då du enkelt kan växla mellan flera lägen samtidigt som den bärbara datorn är av hållbar kvalitet så att du kan ta med dig den på dina resor utan bekymmer.

Om du har en speciell modell i åtanke och vill göra din sökning enklare kan du använda filterfunktionen till höger på sidan. Dessutom är du som alltid mycket välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående särskilda modeller av Yoga ThinkPads från Lenovo eller allmänna frågor om arbetsdatorer.

ThinkPad Yoga är din moderna arbetsdator för kontoret och på språng

Med ThinkPad Yoga från Lenovo får du en mångsidig 2-i-1-dator för affärsbruk som är idealisk för jobbet då du har möjlighet att växla mellan flera lägen som laptop, surfplatta, tält och stativ. Du kan därför arbeta extra flexibelt och produktivt. En ThinkPad Yoga ger dig större rörlighet i vardagen och på jobbet genom att ha flera lägen att välja mellan och den har även hög prestanda och snygg design. Detta är en egenskap hos en ThinkPad Yoga från Lenovo.

En ThinkPad Yoga är en bärbar dator för företag som verkligen anpassar sig till ditt företag. Du kan ändra läget så att det fungerar mest optimalt beroende på vilket arbete du utför – om du behöver arbeta effektivt och koncentrerat i flera timmar och behöver en ordentlig skärm med tangentbord, eller om du behöver samarbeta runt en enskild skärm och visa din kreativa visioner till fler. Där kan du använda läget för smart surfplatta, där alla kan hjälpa till att titta på skärmen när du 'lutar' tangentbordet över och sedan har du en smart surfplatta till hands.

Med surfplatta-läge kan du arbeta smart och effektivt med surfplattans funktioner, där du kan använda MultiTouch-skärmen tillsammans med en Lenovo styluspenna. Du kan signera dokument, skriva digitala handskrivna anteckningar, skapa grafiskt material och mycket mer genom att använda surfplattan tillsammans med en penna. Detta är särskilt smart om ditt arbete växlar mellan kreativt och grafiskt arbete till mycket skrivande.

Den högpresterande ultrabookdatorn från Lenovo är skapad för affärsbruk och kraftfullt arbete, vilket också märks i dess hållbarhet. Denna hållbarhet är testad enligt militära specifikationer och kvalitetskrav, så att ThinkPad Yoga tål regelbunden användning utan att drabbas av belastning.

Köp din nästa Lenovo ThinkPad Yoga på Fcomputer

Fcomputer har ett fint urval av ThinkPad Yoga-serien här på vår sida, där vi ständigt håller utkik efter nya releaser, så att du alltid kan vara säker på att vi har de senaste ThinkPad Yogas från Lenovo. Du kommer därför att kunna vara säker på att hitta en av Lenovos smarta 2-i-1 hybrid ThinkPad Yogas som passar dina arbetsbehov.

En ThinkPad Yoga är en väsentlig arbetsdator för dig som behöver en hybriddator som kan växla mellan flera lägen, som surfplatta och laptop, där det är viktigt att den även håller hög kvalitet med hårdvara för att kunna köra kraftfulla kontorsprogram. Du kan enkelt växla mellan olika arbetsuppgifter, där den tack vare sin goda processor och RAM-minne kan köra de program du behöver både snabbt och effektivt.

Se vårt urval av effektiva ThinkPad Yoga från Lenovo på den här sidan för att hitta din nästa kraftfulla och flexibla arbetsdator.

Har du frågor om ditt köp av Lenovo ThinkPad Yoga?

Om du har frågor eller vill ha vägledning inför ditt köp av en Lenovo ThinkPad Yoga är du mer än välkommen att kontakta oss. Våra experter är redo att ge råd om köp via e- post. 

Med Fcomputer får du en seriös affärspartner som du kan ha en nära relation med, där du som företagskund kommer att tilldelas en kontaktperson, för snabbare och mer personlig rådgivning.