Letar du efter en ny MacBook och vill du ha en bärbar dator som är ännu lättare än tidigare modeller av MacBook? Då kan en MacBook Air vara rätt val för dig. Med en MacBook Air har Apple lyckats skapa en bärbar dator som är lätt, kompakt och elegant, som du enkelt kan ta med dig på språng om du behöver använda din MacBook Air när du är på semester, studerar eller annat. Hos Fcomputer hittar du ett större utbud av Apple MacBook Air-datorer i olika varianter och till riktigt bra priser. Du hittar de senaste modellerna av MacBook Air nedan, så titta igenom vårt utbud och gör ett bra köp.

Resultat: 41
Resultat: 41


loader

MacBook Air - en dator från Apple med fantastisk prestanda

MacBook Air är en av de mest populära bärbara datorerna från Apple. Den har funnits på marknaden sedan 2008 och har sedan dess utvecklats till att bli en av de mest populära och mångsidiga bärbara datorerna på marknaden sedan dess. MacBook Air är designad för att vara snygg, kompakt och lätt, så den är lätt att ta med dig överallt när du är på språng. På grund av sin storlek kan den lätt passa i de flesta väskor, oavsett om det är en handväska eller datorväska.

Du kan förvänta dig en tunn, snygg och slimmad design, vilket gör den ännu mer kompakt än andra modeller från Apple. MacBook Air har också det välbekanta utseende du känner från Apple MacBooks med sitt enkla men eleganta aluminiumutseende. Designen i sig är inte bara snygg, enkel och kompakt, du kan även förvänta dig en mindre skärm från Apple MacBook Air-serien, vilket därför också gör den idealisk för studioarbete. Ofta kan du hitta flera modeller i serien som kommer i skärmstorlekar på bland annat 11,6 tum och 13,3 tum – där du trots skärmstorleken kan förvänta dig exceptionell visuell klarhet från skärmen. Du får en hög skärmupplösning som gör att du enkelt kan se även de minsta detaljerna i filmer, serier och bilder som du ser på din MacBook Air.

Även om en MacBook Air har en kompakt design har den fortfarande ett riktigt kraftfullt batteri som kan hålla maskinen igång i upp till 12 timmar på bara en laddning. Detta gör den perfekt för att ta med dig till utomhusaktiviteter, eftersom den bärbara datorn inte tar slut på ström direkt. Inte bara med den långa batteritiden, Apple har lyckats bygga in en del fantastisk hårdvara som klarar lite av varje. Du kan därför säkert ta med dig din MacBook Air på resande fot utan oro, där du dock kan hitta fodral till datorer i vårt sortiment som ytterligare kan skydda din MacBook när den ligger i väskan eller i handen.

Med en MacBook Air kan du förvänta dig att få de flesta välbekanta program och applikationer som du känner till från andra datorer som hjälper dig att utföra alla nödvändiga uppgifter på din dator. Bland annat hittar du program som Safari, att surfa på internet med, iTunes som låter dig lyssna på de senaste låtarna från dina favoritmusiker, Foton, Mail och mycket mer. Du kan hitta program som hjälper till att redigera bilder och filmer, så att du kan ladda upp hemvideor och redigerade bilder till de olika sociala medier som du är en del av. Om du behöver kommunicera med vänner och familj, och du har en iPhone , kan du enkelt och enkelt chatta med alla du känner via iMessage på din MacBook Air. Så du kan enkelt hålla kontakten utan att behöva ta fram din iPhone när du ska svara på meddelanden. Om du vill ha koll på alla dina bilder, videor, filer eller något annat kan du använda iCloud som ger dig möjlighet att spara alla dina filer och data i molnet så att du enkelt kan komma åt dem via dina olika Apple-enheter .

MacBook Air är en otroligt mångsidig och kraftfull bärbar dator som är perfekt för både professionella och tillfälliga användare. Det är ett bra val för dig som vill ha en snygg, kompakt och lätt bärbar dator som klarar alla dina personliga och professionella uppgifter. Med en MacBook Air får du ett stort urval av funktioner och applikationer som gör din vardag ännu enklare. Det är lätt att förstå varför en MacBook Air är en av de mest populära bärbara datorerna på marknaden.

Låt en MacBook Air bli din nya bästa vän som student

Många elever behöver en bärbar dator som kan hjälpa dem att hålla reda på sina skolarbeten, projekt och dagliga uppgifter. MacBook Air är den perfekta datorn för detta, för studenter som vill ha en kraftfull, bärbar maskin som inte kompromissar med någonting.

Med en MacBook Air får du som sagt en bärbar dator med en ultrasmal, elegant och kompakt design som också imponerar med sin prestanda. Den kan bland annat ha en 11,6" till 13,3" högupplöst Retina-skärm med True Tone-teknik, så att du kan se tydliga färger och kontrast. Den är utrustad med en processor som ger snabba starttider och ger en responsiv användarupplevelse. Med en Apple MacBook Air får du en dator för elever som verkligen kan något. Dess långa batteritid säkerställer att du kan använda din dator i flera timmar åt gången, så du är inte beroende av att ha ett uttag nära dig. MacBook Air har ett stort urval av program och applikationer som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din studietid. Det kommer förinstallerat med Apples senaste operativsystem, macOS, som har många användbara funktioner, inklusive alternativ för att organisera dina uppgifter, dela filer och synkronisera dina dokument. Det finns ett antal andra appar och program som kan hjälpa till att hantera projekt och skolarbete. Du kan också komma åt populära program som Microsoft Office och Adobe Creative Cloud. Det gör det lättare att arbeta med komplexa projekt och skriva rapporter.

En studiedator ska inte bara vara effektiv för studiearbete, den ska också kunna fungera som den ultimata underhållningsmaskinen. En MacBook Air förbättrar också den konventionella ljudupplevelsen tack vare ett par inbyggda högtalare och ett tyst tangentbord. Då kan du se alla dina serier, filmer och mer direkt på din MacBook med fantastisk ljud- och bildkvalitet. Vill du chatta med dina vänner? Sedan kan du använda din MacBook Airs webbkamera så att du kan FaceTime med dina vänner, familj och klasskamrater.

MacBook Air är en av de mest populära bärbara datorerna för studenter. Den är lätt, kompakt och tillräckligt kraftfull för att klara många skoluppgifter och den har ett stort utbud av program och applikationer som kan hjälpa dig att få ut det mesta av din studietid. Den är också överkomligt prissatt, vilket gör den till ett bra val för studenter som vill ha en kraftfull dator till ett rimligt pris.

Vill du köpa en billig MacBook Air? - Se vårt renoverade MacBook Air-utbud

Behöver du en ny dator och skulle du vilja investera i en Apple MacBook Air då den passar dina behov och önskemål exakt men budgeten bara inte finns där? Då kan du titta igenom vårt urval av renoverade MacBook Air . Här hittar du begagnade MacBooks till riktigt rimliga priser, som alla kan köpa oavsett budget. Vårt urval av renoverade Apple-produkter kommer från upcycle it, som även har renoverade iPhones , renoverade iPads och andra renoverade MacBooks . Du kan därför hitta lite av varje till budgetvänliga priser, men ändå samma goda kvalitet.

En Refurbished MacBook Air är en begagnad bärbar dator från Apple som har köpts från ett företag där den har använts för kontorsbruk, där den har uppgraderats och reparerats vid behov. Du kan därför förvänta dig en begagnad MacBook Air, där du inte kan säga att den är använd, eftersom den har uppgraderats. Ofta innebär det att ett batteri, skärm eller annan hårdvara har uppdaterats med en nyare, så att den är lika funktionell som en nyare MacBook Air. Du hittar dessa i tre olika kvaliteter: A, B och C, där du kan välja det betyg som är mest vettigt för dig vad gäller pris och estetisk kvalitet.

Du kan därför hitta flera renoverade MacBook Air-modeller till överkomliga priser här hos Fcomputer. Så gör något bra för miljön och din plånbok genom att investera i upcycle den.

Vanliga frågor

Vilken MacBook Air är bäst?

Du kan förvänta dig samma goda kvalitet från alla modeller av MacBook Air, men vill du ha det bästa hårdvarumässigt bör du vanligtvis investera i den allra senaste modellen.

Vad är skillnaden mellan Pro och Air?

De största skillnaderna mellan MacBook Pro och MacBook Air är pris, storlek och vikt. Med en Air får du en smalare och lättare bärbar dator.

Vad är en MacBook bra för?

Du kan använda en MacBook till samma saker som du kan med vilken annan bärbar dator som helst, oavsett tillverkare, men med en MacBook har du möjlighet att använda välkända Apple-program som inte är möjliga med till exempel Windows-datorer.

Vilken MacBook ska jag välja 2023?

Om du behöver välja en bärbar dator till studion kommer en MacBook Air att vara det självklara valet på grund av dess storlek.

Vilken är bättre MacBook Pro eller Air?

Detta beror på dina önskemål för din MacBook. Behöver du en kompakt studievänlig dator är en Air bra, men behöver du en MacBook med mycket kraft för kraftfulla program är en Pro bra.

Har du några andra frågor till vår kommitté?

Om du är intresserad av en av våra Apple MacBook Airs, men är osäker på vissa specifikationer, prestanda eller något annat är du mer än välkommen att kontakta vår duktiga kundtjänst. De finns tillgängliga via mail på vardagar. Våra kontaktuppgifter hittar du högst upp på sidan – vi ser fram emot att guida dig med ditt köp av en MacBook Air från Apple.