På denna sida hittar du vårt urval av upcycle IT-bärbara datorer. Upcycle det är ett danskt företag som sedan 2018 sålt begagnade datorer – även kallade renoverade datorer – till den miljömedvetna konsumenten. Genom upcycle it kan du köpa renoverade bärbara datorer i tre olika klasser, A, B och C, vilket är en skala som definierar datorns skick. Du kan läsa mer om de enskilda klasserna här. Alla bärbara datorer från upcyle it testas innan de läggs ut till försäljning, så du får en fungerande bärbar dator till ett skarpt pris.

Resultat: 141
Resultat: 141


loader

Upcycle it laptops - en perfekt lösning för dig som vill vara miljövänlig

Hållbarhet är ett viktigt ämne i dagens samhälle, och Upcycle it laptops är en perfekt lösning för dig som vill vara miljövänlig och ändå ha en modern dator. Dessa bärbara datorer är gjorda med återvunna material som ger en miljövänlig och hållbar produkt med hög kvalitet. Upcycle it laptops är tillverkade för att passa både personligt bruk och arbete.

Upcycle it laptops erbjuder hög prestanda med en miljövänlig touch. Dessa bärbara datorer är tillverkade med högkvalitativa återvunna material som skulle ha hamnat på soptippen annars. Upcycle it laptops har också en lång batteritid och en pålitlig funktion.