Om du letar efter ett batteri för bärbar dator har du kommit till rätt ställe. Här på Fcomputer är vi glada över att kunna erbjuda ett omfattande utbud av batterier från några av marknadens största och mest populära tillverkare. Oavsett din budget och önskat antal celler bör du definitivt ta en titt på vårt breda urval av batterier för bärbara datorer. Vi håller oss uppdaterade om de senaste batterierna och du kommer förmodligen också att kunna hitta precis det batteri som passar dina personliga behov.

Resultat: 371
Resultat: 371


loader

Bra skäl att skaffa ett batteri för laptop

Om ditt nuvarande batteri är på väg att dö, kan det vara dags att skaffa ett nytt. Det kan också vara så att du bara vill ha ett extra batteri i väskan så att du inte hela tiden behöver leta dig runt efter en strömkontakt. En bärbar dator är ofta på språng, och det är alltid trevligt att kunna få lite arbete gjort eller bli underhållen under transporten. Om du vill undvika ovälkomna avbrott är ett ordentligt laptopbatteri nödvändigt.

Läs med nedan, där vi recenserar några av de många goda anledningarna till att köpa ditt laptopbatteri av oss. Vi ger också några bra tips och tricks för hur du så enkelt som möjligt får din dator att hålla så länge som möjligt.

Stort urval av batterier för laptop

På Fcomputer har vi ansträngt oss mycket för att kunna erbjuda våra kunder ett så brett utbud av batterier som vi bara kan. Därför är det mycket troligt att du hittar ett batteri för bärbar dator som passar just din modell av bärbar dator.

Oavsett om du behöver ett batteri med tre celler, fyra celler, fem celler, sex celler, sju celler, åtta celler eller kanske ett nio cellers batteri för din bärbara dator, kan du hitta en mängd olika modeller, när du handlar hos oss.

Vi kan erbjuda bärbara batterier från alla de mest välkända tillverkarna, inklusive Acer, ASUS, Dell, Lenovo, MSI och Toshiba.

Vi har bärbara batterier från många andra tillverkare än ovanstående, så ta gärna en titt på vårt utbud på denna sida. Det finns säkert också en som du kan använda. Om du behöver ett batteri till din bärbara dator från en specifik tillverkare kan du även använda vår sökfunktion till höger på sidan.

Vad bestämmer din bärbara dators batteritid?

Din bärbara dators batteritid beror huvudsakligen på två saker.

Den första är kapaciteten på din bärbara dators batteri. Detta anges i milliampertimmar (mAh), vilket är ett mått på antalet laddningar (ström) som ditt batteri kan ge din dator. Ju mer mAh ditt bärbara batteri har, desto längre kan din bärbara dator drivas. Ett typiskt laptopbatteri har en kapacitet på 2000-4000 mAh. Det är dock möjligt att få laptopbatterier med en kapacitet på över 6000 mAh. Generellt gäller att ju större batteriets kapacitet är, desto mer väger det. Av denna anledning är det inte alltid en fördel att ha ett så stort batteri som möjligt.

Den andra är din bärbara dators strömförbrukning. Din bärbara dator använder inte alltid samma mängd ström. Kör du t.ex. tunga eller många program på den kommer den att kunna hålla ström betydligt kortare tid än om du bara sitter och tittar på film på den. Datorns strömförbrukning anges ofta i milliwattimmar (mWh). På de flesta datorer går det att få en överblick över dina datorprograms batteriförbrukning, så att du kan hitta batteribovarna som tömmer ditt batteri på ström.

Hur får du ut det mesta av ditt batteri?

Livslängden för ett batteri för en bärbar dator kan variera mycket från laddning till laddning. Detta beror på att din dators batteriförbrukning beror på vad du använder datorn till. Lyckligtvis finns det ett antal tips om hur du får ut det mesta av varje laddning.

Ett antal av de viktigaste tipsen är:

  1. Slå på batterisparfunktionen
  2. Sänk skärmens ljusstyrka
  3. Stäng onödiga bakgrundsprogram
  4. Stäng av Wi-Fi och Bluetooth
  5. En SSD drar mindre ström än en hårddisk
  6. Koppla bort onödig extern hårdvara

Förutom din batterianvändning finns det en värld av skillnad mellan ett helt nytt laptopbatteri och ett flera år gammalt laptopbatteri. Detta beror på att alla uppladdningsbara batterier tappar en del av sin ursprungliga spänning med tiden, ett fenomen som kallas batteriåldring. Ett sätt att bromsa åldrandet av laptops batteri är att behandla det på rätt sätt. Det gör du bland annat genom att se till att nätkontakten är ansluten när det är möjligt och genom att undvika överdriven kyla eller värmeexponering av din bärbara dators batteri.

Spara pengar med erbjudanden eller demobatteri för bärbar dator

Du hittar flera modeller på erbjudandet i vårt sortiment av laptopbatterier. Detta gör att du kan spara pengar om du funderar på att köpa ett nytt batteri för laptop. Modellerna som erbjuds kommer att variera, men det är alltid värt att kolla vårt urval för att se om vi har ett batteri för laptop för just den modell du letar efter.

Det går även att spara riktigt bra pengar på vårt utbud av demomodeller. För alla demomodellerna kommer du att kunna läsa en beskrivning av produkten, så att du vet exakt vad det här laptopbatteriet har använts till innan du köper det.

Behöver du mer kunskap och/eller hjälp?

Skulle du känna att du fortfarande saknar mer kunskap om bärbara batterier har vi skapat en guide som ger dig all information du kan behöva.

Du hittar guiden på länken här .

Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har några frågor angående speciella bärbara batterier eller angående det allmänna urvalet. Vår vänliga kundtjänst står redo att hjälpa dig på bästa möjliga sätt.