På Fcomputer erbjuder vi ett stort urval av integritetsfilter. Med ett sekretessfilter för din datorskärm, bärbara dator eller surfplatta kan du skydda din personliga information när du använder din enhet i offentliga utrymmen eller i öppna kontorsgemenskaper. Skärmfiltret placeras över skärmen och ser till att känslig data och annat innehåll bara kan ses av dig som sitter direkt framför skärmen. Ett bra filter förhindrar effektivt andra i rummet från att se din aktivitet på din enhet. På så sätt kan du värna om din integritet och skydda viktig information både i ett privat och professionellt sammanhang. Du hittar vårt stora urval av sekretessfilter nedan.

Resultat: 444
Resultat: 444


loader

Vad är ett sekretessfilter?

I ett modernt, föränderligt liv kan det finnas behov av att använda din PC på många olika platser. Det kan vara allt från det lokala kaféet till det överfulla tåget i rusningstid. Oavsett om du använder din dator för privata ändamål eller för företag, kan du skydda din information med ett sekretessfilter. På så sätt kan du undvika nyfikna ögon och snokning när du använder din PC eller bärbara dator i offentliga utrymmen. Ett sekretessfilter kan begränsa betraktningsvinkeln så att bara du som sitter direkt framför skärmen kan se din aktivitet. Skärmfiltret innebär att din skärm kommer att se mörk ut för personer utanför betraktningsvinkeln. Med ett sekretessfilter kan du utföra dina uppgifter säkert var som helst.

Fördelar med att använda ett sekretessfilter

Förutom ökad integritet finns det även flera andra fördelar med att använda ett sekretessfilter på din PC. Här har vi sammanställt tre viktiga fördelar med att använda ett högkvalitativt sekretessfilter:

Skydd: Med ett av våra sekretessfilter kan du bättre skydda din datorskärm. Skärmfiltret kan därför fungera som en barriär om du skulle skada din skärm. Precis som när du använder härdat glas på telefoner blir det billigare att byta ut ditt filter än din PC-skärm.

Blåljusfilter: Många modeller har ett inbyggt blåljusfilter som kan skydda dina ögon från en del av det blå ljuset som sänds ut från din skärm. Blått ljus kan ha stor inverkan på din dygnsrytm. Det är ljus med denna våglängd som kan göra oss alerta och få vår hjärna att tro att det är dagtid. Ett skärmfilter kan därför också vara en fördel för dig som använder din PC kvällen innan du lägger dig.

Antireflexbeläggning: Vissa sekretessfilter är täckta med en antireflexbeläggning. Med denna antireflekterande egenskap kan du undvika bländning från andra källor och därigenom bättre se vad du gör på din skärm.

Hur fungerar integritetsfilter?

Ett sekretessfilter är en platta som du sätter ovanpå din datorskärm. Sekretessfiltret ser till att ljuset från din skärm endast kan passera i vissa vinklar. Tekniken kan liknas vid vertikala persienner. Lämnar du dina spjälor öppna kan du nästan fritt titta ut genom fönstret. Vrider du däremot spjälorna åt sidan täcker du mer av sikten och ändrar vinkeln från vilken du kan titta ut genom fönstret. Sekretessfilter fungerar på liknande sätt bara i mycket mindre skala och består av tusentals små lameller. Det är alltså dessa mikrolameller som minskar betraktningsvinkeln på din PC-skärm till ca . De ser därför till att du kan se skärmen klart och tydligt, men skuggar samtidigt skärmens ljus utanför betraktningsvinkeln. Det innebär att obehöriga personer och andra runt omkring dig inte kan se din aktivitet eller ditt konfidentiella innehåll, utan bara en mörk skärm.

Hitta ett sekretessfilter som passar dina behov

På Fcomputer erbjuder vi ett stort urval av integritetsfilter från populära och erkända varumärken. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa skärmfilter från 3M, Dicota och Kensington. Vi är självklart redo att hjälpa dig att hitta den modell som passar dina behov.

När du ska välja ditt nya skärmfilter är det viktigt att vara uppmärksam på att hitta ett filter som är kompatibelt med din PC eller laptop i förhållande till skärmstorleken. Dessutom måste du vara medveten om vilken typ av installation som passar dina behov. På Fcomputer säljer vi både avtagbara insynsskyddsfilter och skärmfilter med självhäftande lim. Slutligen kan du också vara uppmärksam på vilka andra egenskaper som är viktiga för dig. Det kan vara funktioner som ökat skärmskydd, pekskärmskompatibilitet eller dammbeständighet. Oavsett vad du behöver kan du hitta ett bra, högkvalitativt sekretessfilter hos oss.