Hitta ett stort utbud av skärmskydd här. Vad du än vill skydda skärmen på din surfplatta eller bärbara dator, kan du hitta ett passande högkvalitativt skärmskydd hos Fcomputer. Med ett skärmskydd är du inte bara fri från att oroa dig för repor och skador på skärmen på din enhet. Ett skärmskydd kan även ha andra fördelar som insynsskyddsfilter, blåljusfilter och antireflexbeläggning. På Fcomputer erbjuder vi ett brett utbud av skärmskydd från erkända märken som PanzerGlass, Kensington, DICOTA och 3M.

Resultat: 181
Resultat: 181


loader

Varför köpa ett skärmskydd till din enhet?

Skärmskydd är i många fall en bra idé, då enhetens skärm ofta kan vara en utsatt plats i förhållande till repor och skador. Det är särskilt bra att överväga ett bra skyddsfilter för din skärm om du har en surfplatta eller dator med pekskärm. Dessa typer av skärmar är särskilt sårbara på grund av interaktionen med dem och eftersom de ofta kan exponeras och kan komma i kontakt med andra föremål som nycklar och mynt.

Det finns även andra fördelar med att använda ett filter för att skydda din dators eller surfplattas skärm. Många skärmskydd innehåller en antireflexbeläggning. Denna beläggning säkerställer att det inte blir bländning i din skärm och du kan därför se ditt innehåll bättre. Dessutom finns det skärmskydd med blåljusfilter som minskar mängden blått ljus som når dina ögon. Om du ofta använder din enhet sent på natten kan det vara en bra idé att använda ett blåljusfilter, eftersom det blå ljuset hjälper dig att hålla dig vaken och pigg. Vissa skärmskydd kommer också med sekretessfilter, vilket är särskilt fördelaktigt om du ofta använder din enhet i offentliga utrymmen.

Hitta rätt skärmskydd för din enhet

När du letar efter nytt skydd för din skärm är det först och främst viktigt att hitta en produkt som passar din enhet. För att få den bästa upplevelsen och skyddet är det absolut nödvändigt att ditt nya skärmskydd passar din skärm perfekt. Det är därför viktigt att hitta ett skyddsfilter för rätt skärmstorlek och enhetstyp. Hos Fcomputer du till exempel skärmskydd designade för allt från Apple iPads till Microsofts bärbara datorer.

Välj det bästa materialet för ditt skärmskydd

Något som har stor betydelse för upplevelsen och funktionen hos ett skärmskydd är materialet. Sammantaget finns det två typer av material, var och en med sina egna fördelar. Den ena är den populära och utbredda plasttypen som kallas PET, som appliceras på skärmen som ett tunt och lätt filter. Denna typ av plast används ofta inom förpackningsindustrin på grund av dess höga slaghållfasthet och effektiva förmåga att bilda en barriär mot vatten, CO2 och syre. Fördelen med ett skärmfilter av denna typ av plast är att du får ett lätt, smidigt och billigt skärmskydd som även ger ett bra skydd, framför allt mot repor och mindre skador på din originalskärm.

Det andra materialet som är ett mycket populärt val är härdat glas. Härdat glas är behandlat så att det blir starkare än vanligt glas och ger därmed ett mycket högt skydd för din skärm. Denna typ av skärmskydd är ofta något dyrare än de tidigare nämnda PET-skärmskydden. Men skyddsfilter av härdat glas har å andra sidan också en betydligt högre hållfasthet och längre hållbarhet. Dessutom är appliceringen av denna typ av skärmskydd betydligt enklare, då du inte riskerar att det bildas luftbubblor under skärmfiltret. Förutom den höga skyddsgraden både vad gäller repor och skador känns ett skärmskydd i härdat glas även lika skönt som din enhets originalskärm när du använder den. Med skärmskydd av härdat glas kompromissar du inte med upplevelsen av din enhet och skärm.

Extra funktioner i ditt nya skärmskydd

När du har hittat modellen som passar din enhet kan du fundera på om du vill ha ett skärmskydd med extra funktioner. Som tidigare nämnt har många skyddsfilter flera funktioner som går utöver skärmskydd.

Om du är särskilt intresserad av skärmskydd med inbyggt integritetsfilter kan du ta en titt på vårt stora utbud av fantastiska integritetsfilter . Med ett sekretessfilter kan du skydda både din skärm och din konfidentiella information.